Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ay masallah yaa allahım kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahhh darısı bizlerinde başına:)
amin canım dileklerin için teşekkürler
canım eşim testi yaptırsın sonra da sen tedaviye başlarsın..sonrada bebişinin güzel haberlerini alırsın..

bende öyle diyordum canım üzülme olur mu rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip edecek..ona inan..

bende öyle diyordum canım üzülme olur mu rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip edecek..ona inan..

inşallah rabbime inanmaktan başka bi çarem yok elimden geleni yapıyorum gerisini allaha bıraktım inşallah sonunda benim de bebeğim gelir isteyen herkese versin rabbim beklemek çok zor

inşallah rabbime inanmaktan başka bi çarem yok elimden geleni yapıyorum gerisini allaha bıraktım inşallah sonunda benim de bebeğim gelir isteyen herkese versin rabbim beklemek çok zor
canım bende aynı duyguları yaşadım ..Amin Rabbim isteyen herkese versin en kısa zamanda

cuma günü 6000 civaı oluyorsun canım. benimde 6000 civarıydı doktor söyledi o zaman üstten rahatlıkla görürüz dedi. ve bugün göründü benim kese..2000 civarı olursa alttan da bakılma ihtimalin var..

bakalım artık ne zaman yaptırırsa...herseyın hayrlısı artık ne olursa napıım...
amin canım herşeyin hayırlısı.Hayırlı bir zamanda gelir senin bebişin de inşallah canım...

umut kalmadı falan yok kızım orki söylüyo sero söylüyo yumurtan güzelleşsin istiyosan incir yiycen :108::108::108:

kızlar sizi gördüğüme çok sevindim midem çok kötü uyku tutmadı:S hem gaz hem yanma:S soda içiyorum..
ne var ne yok..gamzecim sana kan tahlılı yapmadan nasıl hamıssın dedi?

senin yazdılarını okuduğum için dedm kan değeri ölçülcek mi? 15 gün içinde değişen pek bişe olmaz. sadece 15 gün sonra kalp atışı dinlemeye gidersin herseyine bakarlar dedi...

canım tebrık ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns

kızlar sizi gördüğüme çok sevindim midem çok kötü uyku tutmadı:S hem gaz hem yanma:S soda içiyorum..
ne var ne yok..gamzecim sana kan tahlılı yapmadan nasıl hamıssın dedi?

off o mıde benı mahfedıyor sorma,yanma,agrıma,karısma.yakında bulantılar gelecek gıbı hafıften yokluyorolsun bebıslerımız saglıklı olsun da allah sabrını verır ınss

off o mıde benı mahfedıyor sorma,yanma,agrıma,karısma.yakında bulantılar gelecek gıbı hafıften yokluyorolsun bebıslerımız saglıklı olsun da allah sabrını verır ınss

doğru söylüyosun canım.. ama benim daha yarın 5 bitiyo 6.haftaya giriom çok erken yanma için?

doğru söylüyosun canım.. ama benim daha yarın 5 bitiyo 6.haftaya giriom çok erken yanma için?

oo canım bnım doktora gtmeden baslamıstı yanı ben hamıle kaldıgımda baslamıs aslında.doktora soyledım mkıden hassasta o yuzden olur demıstı.bnm de cok hassas her seye tepkı verır kendılerı.bnm de 6.hafta yenı bıtecek takvıme bakma onde gorunuyor bakalım doktora gıdınce ne dıyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…