Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

benimde mide hassas ya en ufak streste bile hemen ağrır gaz dolar patlayacak gibi olur:)
e sen niye yatmıosun? bide benim uykum hiç çok değil,o da garibime gidio? sende de pek asırı uyku hali yok gibi

benimde mide hassas ya en ufak streste bile hemen ağrır gaz dolar patlayacak gibi olur:)
e sen niye yatmıosun? bide benim uykum hiç çok değil,o da garibime gidio? sende de pek asırı uyku hali yok gibi

evet canım hele ılk zamanlar uykusuzluk cekıyordum resmen sımdı yıne bıraz ıyıyım.bazen gunduz gelıyor ama bn gunduz uyumayı hıc sevmem,dırenıyorum.benım esım nobette de ben uyuyamıyorum pek o yokkenbn stres olunca,cook heyecanlanınca falan bosaltırım,o derece hassastır yanı cok cekerım mıdeden gıbıme gelıyor

ayy canım benimmm ..bende esim nöbetteyken uyuyamam tedirgin olurum ama Allaha sükür yeri değisti artık gece gitmio,insallah yani mümkünse senin esininde gece isi olmaz..
bende hiç uyuyamıorum,dediğin gibi arada gündüz uykum geliyo ama onda da isteyim diye yatamıom:S

ayy ıns canım ya gunduz evde olması guzel oluyor da gece olmaması cok kotu oluyoorama bızım degısmesı zor gıbı yanı hayırlısı artık ıns degısır ama umut ıste.bn evde oldugum halde yatamıyorum gecıstırıyorum ya da yarım saat uzanıyorum ama gece uykusuzluk cok kotu oluyor.zaten tuvalete gtmekten boluk bolukolsun ama sıkayet etmıyorum asla bu gunlerı gordum ya hepsı kabulum

evet gündüz olması iyi en azından doktora falan beraber gidersiniz..benimde hayatımda gece tuvalete kalktığımı bilmem masallah son 1 haftadır gecede 2-3 kez.. simdi böyleyse sonlarda uyutmaz heralde ama bende razıyım

evet o doktor yonunden cok ıyı oluyor bak ve gezmekkben de hıc kalkmazdım ama 3 4 haftadır cosmus durumdayım.ılerıde daha cok olur dıyorlar evet,allahım sabrını da verır emınım bebıslerımızı dusunup dayanırız

:))) aynı seylerı yasadığımız için seni iyi anlıyorum:)) ilerleyen günlerde senin hamıslığını söyleyerek gece esimin yanında olmam gerekıo gibi bise diyerek belki değistirir,yani iyi bir sebep
yarın bebisimin kalp gelisimi için büyük günmüs potasyum vs ye dıor alt yazı..baktım da seftalı armut fındık portakal da varmıs..kalsıyum zaten malum süt ürünleri:)) şimdi midem ynmasa yerdim biseler..

ahh canım ya keske onun demesı ıle olsa ahhcok ıyı bır sebep ama ıste.ya bn de ılk zamanlar ne guzel her gun sut ıcıyordum,meyve yıyordum sımdı var ya sut dıyınce mıdem kotu oluyor.bır kac gundur yıyecek dusundukce bıle mıdem karısıyor.

ay ben süt içmiyorum içemem de..1 haftadır sadece 1 bardak sıcak süt içtim,o da çok azıcık neskafe attım içine öyle..ben bol bol yoğurt yiyorum valla..meyveyi de seviyorum gerçi
ya ama kendime çook sasırıom biliyo musun..normalde seker delisiyimdir,kek dondurma tatlı..yemezsem biseler olurdu..artık aklıma gelmio..nerde eksi tuzlu orda ben

bn sut severdım ama sımdı ıcemıyorum ıns gecıcıdır.meyve de sevıyorum da ıste pek canım ıstemıyor bu ara.ılk zamnlar bır ıstah vardı ben hep boyle mı olcam dıye korktum.bır gttı tam gttı bu ara.ben tatlı pek sevmezdım hala da sevmıyorum canm hep tuzlu hep tuzlu

bende sütü hazır süt almadım,komsular köyden getirtiyomus ondan aldım onun kokusuda bana çok ağır geldi belki de ondan artık hiç içesim gelmio..
ben kılolu hamis kaldım,dıkkat etmem lazım:S ideal kılomdan 8 kılo fazla hamıs kaldım:S sen ne durumadsıın?

ben evlenelı ıdeal kılomda degılımkı...60 kılodayım sen?bn hazır sut canım ya burda oyle guvenecegım kımse yokkı alamaya sut.ıns annecıgıme gıdınce bol bol ıcırır bana alıp organık organık

ben önce boyumu söyleyeyim sonra ideal kılomu sonra kendi kılomu yoksa şok olabılırsın
boyum1.78
ıdeal kılom 69-70
ben 77

Gezmelerdeydik efem :)
Biraz da internete gireyim, kızçeler neler kaynatmışlar bakayım dedim :) Sanırım çok ayakta durdum, bir yokladı karın ağrısı uzanınca geçti :)

ohh gez gez sonra çok arıcakmışız herkes öyle dıor ya
benimde uzanınca ağrılarım gecio çok garip geliyo..

ben önce boyumu söyleyeyim sonra ideal kılomu sonra kendi kılomu yoksa şok olabılırsın
boyum1.78
ıdeal kılom 69-70
ben 77

ooo uzunmussun kız seenbenım 1 65 55 56 ıyı bnm ıcın de ama evlenınce gobek yaptımmhamıle kalınca da rejım yalan olduu.ıns gıder gobusler bebısler gelınce

Sende bendensin :) Benim hiç iştahım yok. Mide bulantısından falan değil (hiç yok bulantım) yemek yiyesim gelmiyor. Bende ezelinden beri tatlı sevmezdim hala da istemiyor canım.

Ben 53 kiloyla hamile kaldım 9 ay sonra ne olucam bakalım :)) Gerçi ben bu kadar az yemeye devam edersem 50 nin altına bir düşer sonra çıkmaya başlarım herhalde :)

ayy bu mıde karısması cok kotu yenı yenı basladı ama yemek dusunmek bıle garıp edıyor ıcımı.bulanmıyor ama bazen dıyorumkı cıkarsamda kurtulsam o derece kotu oluyor degısık.oh senın kılon ıyıymıs ya bn de soyle gorsem 53u de sonra alsam keske.bn de bu ara ekmek yıyemıyorum

bende de mide bulantısı yok,iştahsızlık sabahları oluyo hiçbise yiyesim gelmio..ay bugün oturduğum yerde öyle bi basım döndü kı pc basında..hemen içeri kendimi zor attım..orda da uyumus kalmısım zaten,belki de bayıldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…