Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Ama benim boyum kısa 1,60 :)
Top gibi olurum herhalde kilo alınca :) Ben 2 senedir sabah kahvaltı hariç ekmek hiç yemiyorum. Sabah kahvaltısı içinde çavdar ekmeği aldı eşim. Onu yiyorum.

ayy sabahları kazım kazım kazınıyor mıdem.bır sey yemesem cıkaracagım ama ne cıkaracaksam ac karnına.hemen peynır falan yıyorum da rahatlıyorum.esım sabah gelıyor da o gelınce 6 7 gıbı yapıyorum kahvaltı yoksa uyku yok,sonra tekrar yatıyorum

çin takvimine baktınız mı ablam benim için hem ona hem de baska bi takvim mi ne varmıs ona bakmıs.. esra seninki yüzde 97 kız dıyor kendisi hamıleyken kadınlar kulübünde 2011 temmuz annelerinde bakmıslar,herkesin daha doğrusu yüzde 95 in tutmus ya oından bana kesin kız dıor
aklımdayken size birsey sorcam;
teyzemle telde konustuk geçen gün..ağrın sızın var mı dedi.yok dedim.karnında seyirme var mı dedi..(şok oldum çünkü ben psıkolojik zannediodum karnımın atmasını hatta esimede gösterıom o da görüor)
evet seyirme var dedim..ne dese beğenirsiniz,kocakarılar karnında seyirme olanın oğlu olur dıolarmıs çok güldüm..bakalım çinliler mi kazanacak kocakarılar mı

Ama benim boyum kısa 1,60 :)
Top gibi olurum herhalde kilo alınca :) Ben 2 senedir sabah kahvaltı hariç ekmek hiç yemiyorum. Sabah kahvaltısı içinde çavdar ekmeği aldı eşim. Onu yiyorum.

e benım de 65ne guzel ya bn de 1 yıldır acayıp ekmek yıyorum.ama bu ara yıyemıyorum.tam bugday ekmegı al dıyorlardı bana da cavdar ıyımıymıs hamılelıkte

ben de baktım da kız gorunuyoraynen o seyırmeyı duymustum ve benım de seyırme oluyor,eee ne olacak sımdıı

e benım de 65ne guzel ya bn de 1 yıldır acayıp ekmek yıyorum.ama bu ara yıyemıyorum.tam bugday ekmegı al dıyorlardı bana da cavdar ıyımıymıs hamılelıkte

bende tam buğday ve çavdar aldım..çavdar biraz eksimsi kokuo pek sevmedim ama bunları yemeyi düsünüorum..doğum yapmıs bi arkadasım var,keasinlikle ekmek hamur isi ve tuz,çok dikkkat et dıor,kendi masallah manken gibi simdi..

büyük merakla bekliom şimdi cinsiyeti
benim uzanır pozıyonda pıt pıt atıor,kalp atar gibi sürekli var yani..
o gün kayınvalideme dedim karnım atıo dıe..
siz onun çantasını kalemini hazırlayın simdiden atan,doğar doğmaz okula gider dedi:))))) gül gül öldük eşimle

ben de bakayım tam bugdaya falan yıyebılırsem ne ala.evt tuza ozellıkle dıkkat edın dıyorlar

ben ded beklıyorm bır kalp atısını duysaydım oncehayırlısıyla ogrenırız ıns o gun gelınce.bnm o kadar cok atmıyor da ara ara

günaydın kızlar

senin yazdılarını okuduğum için dedm kan değeri ölçülcek mi? 15 gün içinde değişen pek bişe olmaz. sadece 15 gün sonra kalp atışı dinlemeye gidersin herseyine bakarlar dedi...

canım genelde önce kese görünür sonra kalp atışı, kanda vermemişin sen doktorda ne yaptın allah aşkına

senin yazdılarını okuduğum için dedm kan değeri ölçülcek mi? 15 gün içinde değişen pek bişe olmaz. sadece 15 gün sonra kalp atışı dinlemeye gidersin herseyine bakarlar dedi...
tabi canım doktorun sana neye göre hamişsin dedi.. Değerin artıyor mu azalıyor mu ?Bunlara bakması lazımdı..

kızlar sizi gördüğüme çok sevindim midem çok kötü uyku tutmadı:S hem gaz hem yanma:S soda içiyorum..
ne var ne yok..gamzecim sana kan tahlılı yapmadan nasıl hamıssın dedi?
Çok şükür ya bende sadece sabahları oluyor inşallah olmaz ya..

siz gecede 2-3 defa gidiyormuşsunuz ben saat başı kalkıyorum..ve idrara sıkıştığım zaman kasıklarımda ki ağrı artıyor..Ama ben suyu fazla tüketen insanım belki de o yüzden sık wcye gidiyorum..

siz iyiymişsiniz ben 65 ile hamiş kaldım kocişin yanında kalırsam hamileliğin sonunda 100 e vururdum kesin...belki de şu iki hafta içinde 1-2 kilo bile almışımdır...

ben de şimdi kafaya onu taktım. ama benim ki hem çin takviminde hem rus takviminde kız gösteriyor...sadece çinlilerin ay takviminde oğluşum olacağını gösteriyor bakalım kaldı 3 ayımız ne kaldı ki şurada hemencecik öğreniriz..

valla kızlar ben de daha ayrıntılı şeyler istedim ama sadece vajinal ultrason ile bebeği gördü (kese mi gördü şimdi ben de onu düşünyorum) nokta kadar dedi resmini çekti verdi :)

ay benim de 65 ti şu iki hafta içinde 2 kilo vermişim. hamile kaldığım kilom 63 valla çok ama napalımm :)

günaydın kızlaarrrrrr
bugün pek bi enerjiğim insallah güzel haberler de gelir..
inşallah canım ayın son günü...

valla kızlar ben de daha ayrıntılı şeyler istedim ama sadece vajinal ultrason ile bebeği gördü (kese mi gördü şimdi ben de onu düşünyorum) nokta kadar dedi resmini çekti verdi :)
canım keseyi görmüştür bebek için erkendir bence 2 aya yakın anca kalp atışları duyuluyor..kese 5-6. haftada görünüyor vajinaldan baktıysa üstten görünmemiştir alttan bakmıştır keseyi görebilmek için...

ay benim doktor sağolsun hiç üstten denemedi 4 kez falan gtiim kolayına geliyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…