- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.541
ayy bu mıde karısması cok kotu yenı yenı basladı ama yemek dusunmek bıle garıp edıyor ıcımı.bulanmıyor ama bazen dıyorumkı cıkarsamda kurtulsam o derece kotu oluyor degısık.oh senın kılon ıyıymıs ya bn de soyle gorsem 53u de sonra alsam keske.bn de bu ara ekmek yıyemıyorum
bende de mide bulantısı yok,iştahsızlık sabahları oluyo hiçbise yiyesim gelmio..ay bugün oturduğum yerde öyle bi basım döndü kı pc basında..hemen içeri kendimi zor attım..orda da uyumus kalmısım zaten,belki de bayıldım:))
Ama benim boyum kısa 1,60 :)
Top gibi olurum herhalde kilo alınca :) Ben 2 senedir sabah kahvaltı hariç ekmek hiç yemiyorum. Sabah kahvaltısı içinde çavdar ekmeği aldı eşim. Onu yiyorum.
çin takvimine baktınız mıablam benim için hem ona hem de baska bi takvim mi ne varmıs ona bakmıs.. esra seninki yüzde 97 kız dıyor kendisi hamıleyken kadınlar kulübünde 2011 temmuz annelerinde bakmıslar,herkesin daha doğrusu yüzde 95 in tutmus ya oından bana kesin kız dıor
aklımdayken size birsey sorcam;
teyzemle telde konustuk geçen gün..ağrın sızın var mı dedi.yok dedim.karnında seyirme var mı dedi..(şok oldum çünkü ben psıkolojik zannediodum karnımın atmasını hatta esimede gösterıom o da görüor)
evet seyirme var dedim..ne dese beğenirsiniz,kocakarılar karnında seyirme olanın oğlu olur dıolarmısçok güldüm..bakalım çinliler mi kazanacak kocakarılar mı
e benım de 65ne guzel ya bn de 1 yıldır acayıp ekmek yıyorum.ama bu ara yıyemıyorum.tam bugday ekmegı al dıyorlardı bana da cavdar ıyımıymıs hamılelıkte
bende tam buğday ve çavdar aldım..çavdar biraz eksimsi kokuo pek sevmedim ama bunları yemeyi düsünüorum..doğum yapmıs bi arkadasım var,keasinlikle ekmek hamur isi ve tuz,çok dikkkat et dıor,kendi masallah manken gibi simdi..
büyük merakla bekliom şimdi cinsiyeti
benim uzanır pozıyonda pıt pıt atıor,kalp atar gibi sürekli var yani..
o gün kayınvalideme dedim karnım atıo dıe..
siz onun çantasını kalemini hazırlayın simdiden atan,doğar doğmaz okula gider dedi:))))) gül gül öldük eşimle
ben ded beklıyorm bır kalp atısını duysaydım oncehayırlısıyla ogrenırız ıns o gun gelınce.bnm o kadar cok atmıyor da ara ara
inşallahsanemcim benim uykum geldi biraz ,sende yat tamam mı? duanı oku kapını kitle yat
senin yazdılarını okuduğum için dedm kan değeri ölçülcek mi? 15 gün içinde değişen pek bişe olmaz. sadece 15 gün sonra kalp atışı dinlemeye gidersin herseyine bakarlar dedi...
tabi canım doktorun sana neye göre hamişsin dedi.. Değerin artıyor mu azalıyor mu ?Bunlara bakması lazımdı..senin yazdılarını okuduğum için dedm kan değeri ölçülcek mi? 15 gün içinde değişen pek bişe olmaz. sadece 15 gün sonra kalp atışı dinlemeye gidersin herseyine bakarlar dedi...
Çok şükür ya bende sadece sabahları oluyor inşallah olmaz ya..kızlar sizi gördüğüme çok sevindimmidem çok kötü uyku tutmadı:S hem gaz hem yanma:S soda içiyorum..
ne var ne yok..gamzecim sana kan tahlılı yapmadan nasıl hamıssın dedi?
siz gecede 2-3 defa gidiyormuşsunuz ben saat başı kalkıyorum..ve idrara sıkıştığım zaman kasıklarımda ki ağrı artıyor..Ama ben suyu fazla tüketen insanım belki de o yüzden sık wcye gidiyorum..evet gündüz olması iyi en azından doktora falan beraber gidersiniz..benimde hayatımda gece tuvalete kalktığımı bilmem masallah son 1 haftadır gecede 2-3 kez..simdi böyleyse sonlarda uyutmaz heralde ama bende razıyım
siz iyiymişsiniz ben 65 ile hamiş kaldım kocişin yanında kalırsam hamileliğin sonunda 100 e vururdum kesin...belki de şu iki hafta içinde 1-2 kilo bile almışımdır...bende sütü hazır süt almadım,komsular köyden getirtiyomus ondan aldımonun kokusuda bana çok ağır geldi belki de ondan artık hiç içesim gelmio..
ben kılolu hamis kaldım,dıkkat etmem lazım:S ideal kılomdan 8 kılo fazla hamıs kaldım:S sen ne durumadsıın?
ben de şimdi kafaya onu taktım. ama benim ki hem çin takviminde hem rus takviminde kız gösteriyor...sadece çinlilerin ay takviminde oğluşum olacağını gösteriyor bakalım kaldı 3 ayımız ne kaldı ki şurada hemencecik öğreniriz..büyük merakla bekliom şimdi cinsiyeti
benim uzanır pozıyonda pıt pıt atıor,kalp atar gibi sürekli var yani..
o gün kayınvalideme dedim karnım atıo dıe..
siz onun çantasını kalemini hazırlayın simdiden atan,doğar doğmaz okula gider dedi:))))) gül gül öldük eşimle
pek bir erkenciyiz efendimgünaydın kızlar
canım genelde önce kese görünür sonra kalp atışı, kanda vermemişin sen doktorda ne yaptın allah aşkına
e benım de 65ne guzel ya bn de 1 yıldır acayıp ekmek yıyorum.ama bu ara yıyemıyorum.tam bugday ekmegı al dıyorlardı bana da cavdar ıyımıymıs hamılelıkte
inşallah canım ayın son günü...günaydın kızlaarrrrrr
bugün pek bi enerjiğiminsallah güzel haberler de gelir..
canım keseyi görmüştür bebek için erkendir bence 2 aya yakın anca kalp atışları duyuluyor..kese 5-6. haftada görünüyor vajinaldan baktıysa üstten görünmemiştir alttan bakmıştır keseyi görebilmek için...valla kızlar ben de daha ayrıntılı şeyler istedim ama sadece vajinal ultrason ile bebeği gördü (kese mi gördü şimdi ben de onu düşünyorum) nokta kadar dedi resmini çekti verdi :)
ben belki de 67 olmuşumdur şu bir haftada. Bir gitsem kocişin yanından kilomu kontrol altına alırım..ay benim de 65 ti şu iki hafta içinde 2 kilo vermişim. hamile kaldığım kilom 63 valla çok ama napalımm :)
inşallah canım ayın son günü...
canım keseyi görmüştür bebek için erkendir bence 2 aya yakın anca kalp atışları duyuluyor..kese 5-6. haftada görünüyor vajinaldan baktıysa üstten görünmemiştir alttan bakmıştır keseyi görebilmek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?