- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.561
valla canım ben bilmem doktorum bir kere alttan muayene etti...Sonra cumartesi gel üstten muayene edelim dedi ve üstten göründü benim kese..ay benim doktor sağolsun hiç üstten denemedi 4 kez falan gtiim kolayına geliyo heralde
yaptırmanda bir sakınca yoktur herhalde....birsey soracam ama gülmeyin..:=)
doktora gitmeden ağda yaptırmam lazım ama bise olurmu diye korkuom,çok mu abartmısım?
benim ki 6000 ciivarındaydı canım üstten göründü...maşallah hepinizde hemen hemen aynı kılodasınız:) bana baksana kocamanımbide son aylarda kendimi düsünemiom boy da uzun
4000 lerdeyken beta hcg üstten görünür mü biliyo musunuz?
tabi canım sterillik önemli ki hamile kalmasanda önemli.hamilelikle alakası yok yani. erken doğumu bilemeyeceğim canım ama acı olur çünkü ağda yaptırıyorsan sorun yok.Şimdi ye kadar hiç yaptırmadıysan yaptırma istersen ilkse. yok eğer yaptırdıysan sorun olmaz o kadarda acı olmaz zaten..Bende krem almayı düşünmüştüm acı az olsun diye.. ama hamiş kaldık ilacın etkisi olur mu diye düşünmeye başladım..o yüzden almayacağım ilacı herhalde..Yine ilaçsız almaya devam..bana doktor çarsamba gel dedi,adetin üzerinden tam 10 gün geçince..çarsamba günü değerim 4000 lerde olacak insallah ama üstten görünmeyecekse hiç beklemeden pazartesi gideyim o zaman?
internette ağda konusunu biraz arastırdım simdi..sadece acı biraz fazla olur,hamıleliğin ileriki asamalaırnda acı fazla diye erken doğum olabılır falan yazıo..alıskınsanız yaptırın dıorbide steril olmak sartı var tabi
Güveniyorsan git canım ağdacıya..acı hissi artar mı bilemem hamişlikten sonra..emla dediğim krem ama bilmiyorum işte kafam karıştı krem yüzünden acıyı çekeceğiz elimiz mahkum..anladım canım..bende simdi bi ağdacıya gideyim diğer bölgeleri hallederim,o bölgeyi de sorarım o zaten bilir..
dediğin gibi en kötü seyi acı hissinin artması..o acı azaltan krem de kesin hamılelikte kullanılmıodur..ben koltukaltına iğneli epilasyon yaptırırken kullanmıstım onu emla diye bi krem..baya işe yarıo ama simdi olmaz:)
ben..Büyük gün geldi çattı! karnım ağrıyor ama gelen giden yok( hala umutsuzca beklemekteyim...regl sancısı çekip hamile kalan var mı ??
Üzme canım kendini bekleyelim görelim ümidini sakın kaybetme tamam mı?ayy inşallah ben de hamile kalırım canım..ama ben de hiç lekelenme falan olmadı...önceden kahverengi akıntı gelirdi bu ay o da yok...bakalım regl olucam diye bekliyorum
valla kızlar ben de daha ayrıntılı şeyler istedim ama sadece vajinal ultrason ile bebeği gördü (kese mi gördü şimdi ben de onu düşünyorum) nokta kadar dedi resmini çekti verdi :)
rize kalesine kahvaltıya davetliydim kalktım erkendenpek bir erkenciyiz efendim
tamam keseyi görmüştür, senin çok güzel 2 pembe çizgin vardı zaten üstten bile görebilir gibi geliyo bana hadi hayırlı olsun canım ama kanı niye almamış anlamadım yinede :26:
:
kızlar benim bu ay adetim erken bitti galba bugün 4. günüm ama hiç kırmızılar gelmedi nedense yaa acaba??? bide bugün takvim yaptım kendime yumoş günlerimi tahmini hesap ettim işaretledim ve soğan içeceğim günleri işaretledim bakalım inşallah iltihaplarımdan kurtulurum da bu ay hamiş kalırım artık yaaa..
hala regl olmadım kızlarumutlu bekleyişim devam ediyor:)psikolojik midir bilmiyorum ama göğüslerim ağırmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?