Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

birsey soracam ama gülmeyin..:=)
doktora gitmeden ağda yaptırmam lazım ama bise olurmu diye korkuom,çok mu abartmısım?

maşallah hepinizde hemen hemen aynı kılodasınız:) bana baksana kocamanım bide son aylarda kendimi düsünemiom boy da uzun
4000 lerdeyken beta hcg üstten görünür mü biliyo musunuz?

birsey soracam ama gülmeyin..:=)
doktora gitmeden ağda yaptırmam lazım ama bise olurmu diye korkuom,çok mu abartmısım?
yaptırmanda bir sakınca yoktur herhalde....

maşallah hepinizde hemen hemen aynı kılodasınız:) bana baksana kocamanım bide son aylarda kendimi düsünemiom boy da uzun
4000 lerdeyken beta hcg üstten görünür mü biliyo musunuz?
benim ki 6000 ciivarındaydı canım üstten göründü...

bana doktor çarsamba gel dedi,adetin üzerinden tam 10 gün geçince..çarsamba günü değerim 4000 lerde olacak insallah ama üstten görünmeyecekse hiç beklemeden pazartesi gideyim o zaman?

internette ağda konusunu biraz arastırdım simdi..sadece acı biraz fazla olur,hamıleliğin ileriki asamalaırnda acı fazla diye erken doğum olabılır falan yazıo..alıskınsanız yaptırın dıor bide steril olmak sartı var tabi

tabi canım sterillik önemli ki hamile kalmasanda önemli.hamilelikle alakası yok yani. erken doğumu bilemeyeceğim canım ama acı olur çünkü ağda yaptırıyorsan sorun yok.Şimdi ye kadar hiç yaptırmadıysan yaptırma istersen ilkse. yok eğer yaptırdıysan sorun olmaz o kadarda acı olmaz zaten..Bende krem almayı düşünmüştüm acı az olsun diye.. ama hamiş kaldık ilacın etkisi olur mu diye düşünmeye başladım..o yüzden almayacağım ilacı herhalde..Yine ilaçsız almaya devam..

anladım canım..bende simdi bi ağdacıya gideyim diğer bölgeleri hallederim,o bölgeyi de sorarım o zaten bilir..
dediğin gibi en kötü seyi acı hissinin artması..o acı azaltan krem de kesin hamılelikte kullanılmıodur..ben koltukaltına iğneli epilasyon yaptırırken kullanmıstım onu emla diye bi krem..baya işe yarıo ama simdi olmaz:)

Güveniyorsan git canım ağdacıya..acı hissi artar mı bilemem hamişlikten sonra..emla dediğim krem ama bilmiyorum işte kafam karıştı krem yüzünden acıyı çekeceğiz elimiz mahkum..

Büyük gün geldi çattı! karnım ağrıyor ama gelen giden yok( hala umutsuzca beklemekteyim...regl sancısı çekip hamile kalan var mı ??

hala regl olmadım kızlarumutlu bekleyişim devam ediyor:)psikolojik midir bilmiyorum ama göğüslerim ağırmaya başladı

valla kızlar ben de daha ayrıntılı şeyler istedim ama sadece vajinal ultrason ile bebeği gördü (kese mi gördü şimdi ben de onu düşünyorum) nokta kadar dedi resmini çekti verdi :)

tamam keseyi görmüştür , senin çok güzel 2 pembe çizgin vardı zaten üstten bile görebilir gibi geliyo bana hadi hayırlı olsun canım ama kanı niye almamış anlamadım yinede :26:
pek bir erkenciyiz efendim
rize kalesine kahvaltıya davetliydim kalktım erkenden

kızlar benim bu ay adetim erken bitti galba bugün 4. günüm ama hiç kırmızılar gelmedi nedense yaa acaba??? bide bugün takvim yaptım kendime yumoş günlerimi tahmini hesap ettim işaretledim ve soğan içeceğim günleri işaretledim bakalım inşallah iltihaplarımdan kurtulurum da bu ay hamiş kalırım artık yaaa..

tamam keseyi görmüştür , senin çok güzel 2 pembe çizgin vardı zaten üstten bile görebilir gibi geliyo bana hadi hayırlı olsun canım ama kanı niye almamış anlamadım yinede :26:
:

benim de aklıma o geldi erken döllenme oldu galiba gercekten aman göründü ya çok şükür..kanı da saat 4e geliodu oyuzden almamış olabilir diyorum.

şekerim hem kırmzıı gelmedi demişsin hem de 4. gün sadece kahverengi mi geldi? belki hamişsinidr sen dee??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…