Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

benim de sol kasığım ağrıyo ya..sağ nadir dedğin gibi

kızlar sol kasığın batması erkek bebek sağ kız bebek bebek demekmiş ama benm önce sol sonra sağ sonra ikisi birden batmaya başlıyo anlamadım

ayy aynnı sorunu yasayan bır ben degılım demekkı ya sag tarafımın agrısı bıde bu karın agrısıyla hamıleleıgımın ılk gununden berı basa cıkamıorm coksıddetlı karın ve kasıkagrım var ya

kızlar bişey soracam yaa size. aranızda fitil kullanan veya kullanmış olan var mıı?? ben Neo-Penotran isimli fitil kullanıyorum. iltihap için verdi doktor. gece yatarken koyuyorum ama sabah kalktığımda hepsi geri gelmiş oluyor. çok da geri itiyorum ama nie böle oluyo anlamadım. normal mi bu yoksa sorun bende mi???

Ben bu ay kullandım ama başka bir marka sabah kalktığımda akıntımla geliyodu , normal herkeste öyle oluyomuş...

hala regl olmadım ama kahverengi akıntı geldi koyu kıvamlı...sanırım başlayacak reglim

SLM KIZLARRRR DÜĞÜNÜ YAPTIM MİSAFİRLERİ YOLLADIM GEZMEYE ESKİŞEHİRE GELDİM VE BU SABAH TEST YAPTIRDIM BEBİK GELİYORRR

hamile kalan arkadaşlar soğan kürü dışında önereceğiniz bişi var mı?? yoruldum artık tek çizgi görmekten((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…