- 27 Ağustos 2012
- 303
- 10
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.581
kızlar cahilliğimi hoşgörün, şu siyah nokta kese oluyor değil mi,üst tarafa doğru hafif solda olan sey
senide 3 ekimde çağırdı çarşamba günü ama,ben salı giderim heralde..
2 gün önce değerim 550 idi.bugün yine ölçtürmeyi düsünüorumçok motive oluyorum içim rahatlıyor,kasık ağrım hala devam ediyor ,sizde de var mı..ama benim tek sağ taraf ağrıyo..sol çok nadir
kızlar cahilliğimi hoşgörün, şu siyah nokta kese oluyor değil mi,üst tarafa doğru hafif solda olan sey
senide 3 ekimde çağırdı çarşamba günü ama,ben salı giderim heralde..
2 gün önce değerim 550 idi.bugün yine ölçtürmeyi düsünüorumçok motive oluyorum içim rahatlıyor,kasık ağrım hala devam ediyor ,sizde de var mı..ama benim tek sağ taraf ağrıyo..sol çok nadir
şekerim hem kırmzıı gelmedi demişsin hem de 4. gün sadece kahverengi mi geldi? belki hamişsinidr sen dee??
kızlar bişey soracam yaa size. Aranızda fitil kullanan veya kullanmış olan var mıı?? Ben neo-penotran isimli fitil kullanıyorum. Iltihap için verdi doktor. Gece yatarken koyuyorum ama sabah kalktığımda hepsi geri gelmiş oluyor. çok da geri itiyorum ama nie böle oluyo anlamadım. Normal mi bu yoksa sorun bende mi???
SLM KIZLARRRR DÜĞÜNÜ YAPTIM MİSAFİRLERİ YOLLADIM GEZMEYE ESKİŞEHİRE GELDİM VE BU SABAH TEST YAPTIRDIM BEBİK GELİYORRR
canımmm hayırlı uğurlu olsun...rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah....
hoşgeldin canım , nasılsın ...ben geldim kızlar nerelerdesiniz?
slm kızlarrrr düğünü yaptım misafirleri yolladım gezmeye eskişehire geldim ve bu sabah test yaptırdım bebik geliyorrr
hoşgeldin canım , nasılsın ...
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin rabbim .....
gelsin gelsin hoşgelmiş bebiş hayırlı olsun canım..İnşallah sağ salim kucağına da alırsın...SLM KIZLARRRR DÜĞÜNÜ YAPTIM MİSAFİRLERİ YOLLADIM GEZMEYE ESKİŞEHİRE GELDİM VE BU SABAH TEST YAPTIRDIM BEBİK GELİYORRR
SLM KIZLARRRR DÜĞÜNÜ YAPTIM MİSAFİRLERİ YOLLADIM GEZMEYE ESKİŞEHİRE GELDİM VE BU SABAH TEST YAPTIRDIM BEBİK GELİYORRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?