Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Ben bu ay kullandım ama başka bir marka sabah kalktığımda akıntımla geliyodu , normal herkeste öyle oluyomuş...

canım ama benim hepsi geliyo yaa o yüzden tedirgin oluyorum acaba etkisini göstermezse die.. bide fitil kullandığın sürece ilişkiye girmemek gerekiyo mu canım.. bazıları girilmez diyo ben gece fitili kullanıyorum yatarken de yumoş günlerinde ne yapcam yaa boşa geçsin istemiyorum..

hamile kalan arkadaşlar soğan kürü dışında önereceğiniz bişi var mı?? yoruldum artık tek çizgi görmekten((

şekerim ben de 2 ay denedm ama kayınvaldem evlendiğimzden beri denıoz düşünmüş olsa ki bana ot topladı otun adını bilmıom ama kastamonuya gidince toplamıştık bilen vardr belki .. 3. ay o otla ısırgan otunu karıştrıp maydonoz gibi sütle yaptım buharına oturdum onun etkisi oldu mu bilmıyorum ilthap söktryomuş o benim hiç sökülmedi ama kayınvaldeme mutlu haberi verdiğimde otlar işe yaramış dedi

ne güzel canım yaa...ben hala regl olmadım ama gebelik testi yaptığımda negatif çıktı...umudum ekim ayına kaldı(

inşallah canım zaten kanda değil idrarda yaptım bugün...ama kısmet tabi...ne zaman yazıldıysa o zaman alacağız kucağımıza..

inşallah canım zaten kanda değil idrarda yaptım bugün...ama kısmet tabi...ne zaman yazıldıysa o zaman alacağız kucağımıza..

ay kusura bakma idrarda dicektim bi iki gün daha sabret kan testi yaptırırsın. inşallah hamişsindir sen de

kızlar 4 gün önce değerim 550 idi bugün kaç olsa beğenirsinizi:)))
3497 bu ne yavvv içimde kocaman bi adam oldu heralde:)) canım benim yaa cücüğüm o benim
yarın doktora gitsem üstten görür müüüü???

maşallah maşallah okuyorum da gebelik takvimini 10.000 kat birden büyür diyo ya. Rabbimin hikmeti :Nazar:

SLM KIZLARRRR DÜĞÜNÜ YAPTIM MİSAFİRLERİ YOLLADIM GEZMEYE ESKİŞEHİRE GELDİM VE BU SABAH TEST YAPTIRDIM BEBİK GELİYORRR

biliyoduuummmmm biliyodummmmmm biliyodummmm
valla çok garip ama hissettim,tanımıyoruz görmüyoruz ama çok hissetmistim canım benim,hayırlı uğurlu olsunn Allah hepimez devamını erdirsin insallah,olmayan arkadaslarıma da en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallh:26:

bak pimpirikli esracım senin gebelik takviminde bugün ne yazıo en sonda hepsi normaldir :)

ayy çok iyi doğru valla aynen öyle..

canım bende mantar için fitil kullanmıstım..benm fitiller bitti yumos dönemi basladı,çünkü tam adet biter bitmez gitmistim doktora,iyi denk geldi yani..
bu konuyu bence doktoruna sor mutlaka..kimisi iliski olabılır dıyo gerçi kimisi olmamalı dıyo..bilemedim valla:S

SLM KIZLARRRR DÜĞÜNÜ YAPTIM MİSAFİRLERİ YOLLADIM GEZMEYE ESKİŞEHİRE GELDİM VE BU SABAH TEST YAPTIRDIM BEBİK GELİYORRR

ayyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmm ne güzellllllllll bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ALLAH hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bizde sperm testini yaptırdık bi sıkıntımız yok allaha şükür keçiboynuzu özü aldım ben ve eşim yiycem

ben adetin 11. günü gitmiştim 7 tane fitil verdi 3 gün kullan ilişkiye girme , 14. günden sonra ilişki tavsiye etti eğer bebek olmazsa kalan fitilleri kullanırsın gelecek ay dedi, ama serap hem fitil kullanmış hem adamı çarpmış galiba , ikimizde aynı fitili kullandık benimki yapma dedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…