- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.601
SLM KIZLARRRR DÜĞÜNÜ YAPTIM MİSAFİRLERİ YOLLADIM GEZMEYE ESKİŞEHİRE GELDİM VE BU SABAH TEST YAPTIRDIM BEBİK GELİYORRR
Ben bu ay kullandım ama başka bir marka sabah kalktığımda akıntımla geliyodu , normal herkeste öyle oluyomuş...
hamile kalan arkadaşlar soğan kürü dışında önereceğiniz bişi var mı?? yoruldum artık tek çizgi görmekten((
ne güzel canım yaa...ben hala regl olmadım ama gebelik testi yaptığımda negatif çıktı...umudum ekim ayına kaldı(
inşallah canım zaten kanda değil idrarda yaptım bugün...ama kısmet tabi...ne zaman yazıldıysa o zaman alacağız kucağımıza..
kızlar 4 gün önce değerim 550 idi bugün kaç olsa beğenirsinizi:)))
3497bu ne yavvv içimde kocaman bi adam oldu heralde:)) canım benim yaa cücüğüm o benim
yarın doktora gitsem üstten görür müüüü???
ay şu nazar boncuunu yapamıom :)
SLM KIZLARRRR DÜĞÜNÜ YAPTIM MİSAFİRLERİ YOLLADIM GEZMEYE ESKİŞEHİRE GELDİM VE BU SABAH TEST YAPTIRDIM BEBİK GELİYORRR
canım benim nazar boncuunu düsünmen yeter
ben yapayım senin yerinecümlemiz için bunlar
canım ama benim hepsi geliyo yaa o yüzden tedirgin oluyorum acaba etkisini göstermezse die.. bide fitil kullandığın sürece ilişkiye girmemek gerekiyo mu canım.. bazıları girilmez diyo ben gece fitili kullanıyorum yatarken de yumoş günlerinde ne yapcam yaa boşa geçsin istemiyorum..
bak pimpirikli esracım senin gebelik takviminde bugün ne yazıo en sonda hepsi normaldir :)
canım ama benim hepsi geliyo yaa o yüzden tedirgin oluyorum acaba etkisini göstermezse die.. bide fitil kullandığın sürece ilişkiye girmemek gerekiyo mu canım.. bazıları girilmez diyo ben gece fitili kullanıyorum yatarken de yumoş günlerinde ne yapcam yaa boşa geçsin istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?