- Konu Sahibi serap_serap
-
Bilmiyorum canım ama o ilk gördüğüm anı çok merak ediyorum nasıl duygu nasıl olurum kesin zırlamaktan bir hal olurum onu biliyorum da hissedeceğim duyguyu çözemiyorum
Üstüne mi gördün yoksa :44:kızlarrrr suan test yaptım sıkıntıdan ve cok erken ama ıkıncı cızgı cıktı cok sılık soktayımmmm...
kızlarrrr suan test yaptım sıkıntıdan ve cok erken ama ıkıncı cızgı cıktı cok sılık soktayımmmm...
bılmıomkııııııııÜstüne mi gördün yoksa :44:
şu an bile zırlamak üzereyim emin olzırlama kesin zaten canım :2: çok değişik oluyo bu benimmi diyo insan kucağına alıp kokusunuda alınca ... bide uykusuz ilk geceyi geçirince heh tamam bu benim diyosun :)
bat 12 eylüldü bu kadar erken çıkmaz normalde. eğer hamileyse üstüne görmüştür.kaç gün var canım.. kaçıncı gün bugün daha :)) hadi inşallahhhh
Regl nasıldı her zaman ki gibi miydi?bılmıomkıııııııı
daha 13 gun var nerdeyse cok erken ama var ıste cok sılık cızgı var ıstekaç gün var canım.. kaçıncı gün bugün daha :)) hadi inşallahhhh
bat 12 eylüldü bu kadar erken çıkmaz normalde. eğer hamileyse üstüne görmüştür.
Regl nasıldı her zaman ki gibi miydi?
daha 13 gun var nerdeyse cok erken ama var ıste cok sılık cızgı var ıste
evet ama 10 gun gecıkmelı oldum bu aybat 12 eylüldü bu kadar erken çıkmaz normalde. eğer hamileyse üstüne görmüştür.
Regl nasıldı her zaman ki gibi miydi?
cnm bnm cokkkk sılık gozukmez ımkanı yok yanı denedım cıkmıoooooekleme imkanın var mı yaseminn ayyy heyecanlandım
bende yapmıştım ilişkiden 4 gün sonra benimde çıkmıştı çizgi silik silik... ben pek güvenemedim ama.. ben eczane bulsam şimdi gidip alıcam :))) ama 10 gün oldu daha ilişkiye gireli oda çıkmaz heralde idrarda hemen :)
evet ama 10 gun gecıkmelı oldum bu ay
cnm bnm cokkkk sılık gozukmez ımkanı yok yanı denedım cıkmıooooo
daha 13 gun var nerdeyse cok erken ama var ıste cok sılık cızgı var ıste
geç döllenme olabilir mi?Kaç dakika sonra gördün silik çizgiyi? Üstüne görmemişsindir çünkü öyle olsa silik çıkmazdı, çok çok net olurdu... Hadi bakalım canım hayırlısı, ama daha 13 gün varmış, merak ettim bak ben de şimdi...
hadi yasemin inşallah güzel haberini alırız canım ilk sen olursun darısı bize inşalllahhhhhh
Herkes de aynı sorun ya olmuyorsa zaten çoğu eşlerimizin yanımızda olmamasından kaynaklanıyor.
kızlarrrr suan test yaptım sıkıntıdan ve cok erken ama ıkıncı cızgı cıktı cok sılık soktayımmmm...
evet cnm kandada negatf cıkmıstı..Anladım canım o zaman sabah idrarınla yap doktorla bugün konuştuk sabah idrarda daha belirgin olurmuş. Belki üstüne görmüşsündür.İnşallah canım bebişin seninledir.Biliyorum geç olduğunu hatta test yapmıştın negatif çıkmıştı.
bır ıkı dakıka ıcınde cıktı cnm cızgı suan daha ıı gorebılıorm bırazdan tekrarlıycam elımde test varKaç dakika sonra gördün silik çizgiyi? Üstüne görmemişsindir çünkü öyle olsa silik çıkmazdı, çok çok net olurdu... Hadi bakalım canım hayırlısı, ama daha 13 gün varmış, merak ettim bak ben de şimdi...
Öyle canım aslında eşler bizden daha fazla yıpranıyorlar yavrum benim ki artık yumurtalam günümü hasta olacağım günü oturup hesaplıyocanım benimki yanımda da noluyoama yazık ya bugün ben "kırmızılar geldi" deyince,"yine başaramadım" dedi.şok oldum. meğer ne çok hissettiriyormuşum! artık önünde konuşmucam bu konuları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?