Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Bilmiyorum canım ama o ilk gördüğüm anı çok merak ediyorum nasıl duygu nasıl olurum kesin zırlamaktan bir hal olurum onu biliyorum da hissedeceğim duyguyu çözemiyorum

zırlama kesin zaten canım :2: çok değişik oluyo bu benimmi diyo insan kucağına alıp kokusunuda alınca ... bide uykusuz ilk geceyi geçirince heh tamam bu benim diyosun :)

bat 12 eylüldü bu kadar erken çıkmaz normalde. eğer hamileyse üstüne görmüştür.

Regl nasıldı her zaman ki gibi miydi?

bende yapmıştım ilişkiden 4 gün sonra benimde çıkmıştı çizgi silik silik... ben pek güvenemedim ama.. ben eczane bulsam şimdi gidip alıcam :))) ama 10 gün oldu daha ilişkiye gireli oda çıkmaz heralde idrarda hemen :)

İdrarda geç çıkıyorda kanda belli oluyormuş herhalde.Kaç haftalık belli olur bilemiyorum ama

evet ama 10 gun gecıkmelı oldum bu ay

cnm bnm cokkkk sılık gozukmez ımkanı yok yanı denedım cıkmıooooo

Anladım canım o zaman sabah idrarınla yap doktorla bugün konuştuk sabah idrarda daha belirgin olurmuş. Belki üstüne görmüşsündür.İnşallah canım bebişin seninledir.Biliyorum geç olduğunu hatta test yapmıştın negatif çıkmıştı.

daha 13 gun var nerdeyse cok erken ama var ıste cok sılık cızgı var ıste

Kaç dakika sonra gördün silik çizgiyi? Üstüne görmemişsindir çünkü öyle olsa silik çıkmazdı, çok çok net olurdu... Hadi bakalım canım hayırlısı, ama daha 13 gün varmış, merak ettim bak ben de şimdi...

geç döllenme olabilir mi?

Herkes de aynı sorun ya olmuyorsa zaten çoğu eşlerimizin yanımızda olmamasından kaynaklanıyor.

canım benimki yanımda da noluyo ama yazık ya bugün ben "kırmızılar geldi" deyince,"yine başaramadım" dedi.şok oldum. meğer ne çok hissettiriyormuşum! artık önünde konuşmucam bu konuları.

kızlarrrr suan test yaptım sıkıntıdan ve cok erken ama ıkıncı cızgı cıktı cok sılık soktayımmmm...

canım daha 13 gün var diyorsun.ben de 2 gün önce kaset idrar testiyle yaptım.yarım saat sonra silik çizgi çıktı.ama şu anda adetim.özellikle kaset idrar testlerine güvenme fazla.üstelik batından 3 gün sonra falan yap. kendime anlatamıyorum,bari sana anlatayım

evet cnm kandada negatf cıkmıstı..
bır ıkı dakıka ıcınde cıktı cnm cızgı suan daha ıı gorebılıorm bırazdan tekrarlıycam elımde test var

canım benimki yanımda da noluyo ama yazık ya bugün ben "kırmızılar geldi" deyince,"yine başaramadım" dedi.şok oldum. meğer ne çok hissettiriyormuşum! artık önünde konuşmucam bu konuları.
Öyle canım aslında eşler bizden daha fazla yıpranıyorlar yavrum benim ki artık yumurtalam günümü hasta olacağım günü oturup hesaplıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…