- 8 Temmuz 2009
- 3.189
- 56
- 358
- Konu Sahibi serap_serap
-
geç döllenme olabilir mi?
kaset tıpı deıl cnm hanı su ovu testlerının yanında gonderılıo ya cubuk gıbı onlarla..ama bır ıkı dakıka ıcınde cıktı yarım saat beklemedı yanı..ay bılmıom soktayımcanım benimki yanımda da noluyoama yazık ya bugün ben "kırmızılar geldi" deyince,"yine başaramadım" dedi.şok oldum. meğer ne çok hissettiriyormuşum! artık önünde konuşmucam bu konuları.
canım daha 13 gün var diyorsun.ben de 2 gün önce kaset idrar testiyle yaptım.yarım saat sonra silik çizgi çıktı.ama şu anda adetim.özellikle kaset idrar testlerine güvenme fazla.üstelik batından 3 gün sonra falan yap. kendime anlatamıyorum,bari sana anlatayım
bır ıkı dakıka ıcınde cıktı cnm cızgı suan daha ıı gorebılıorm bırazdan tekrarlıycam elımde test var
Markası ne canım hadi yap bekliyoruz koyulaşma oldu mu bekledikçeevet cnm kandada negatf cıkmıstı..
bır ıkı dakıka ıcınde cıktı cnm cızgı suan daha ıı gorebılıorm bırazdan tekrarlıycam elımde test var
İnşallah öyledir canım topiğin ilk hamilesini eylül olmadan vereceğiz inşallah müjdesini.Bereketiyle gelir inşallah.Belki de öyledir... Bilemedim şimdi nedir. Ama silik de olsa göründüyse gebelik vardır yani...
İnşallah öyledir canım topiğin ilk hamilesini eylül olmadan vereceğiz inşallah müjdesini.Bereketiyle gelir inşallah.
Markası ne canım hadi yap bekliyoruz koyulaşma oldu mu bekledikçe
bekledıkce belırgın oldu coookk ınce bı cızgı halını aldı suan..bırazdan ıkıncıyı yapıom kızlar ya cok mutluyum aynı zamanda da tedırgınım....markası laboquıck cnm pekte kalıtelı bısey deıl yanı hatalıdır dıe odum kopuyoaaaaa! eğer pozitifse süper..nasıl bir sürpriz olur :13:
ikinciyi sabırsızlıkla bekliyoruz!
Ay kıyamam ben sana ümitsizlik yok olursa olur beklenmeyen anda geldi hediye gibi düşün olmazsa zaten 12 sine adapte olmuştum.hemen yapıom heycandan tuvaletım geld zaten
.D
Kendim müjdeyi vermiş gibi seviniyorum şu an
Karbonatla da denesene bi canım. İdrarını yaptığın kaba biraz karbonat döküyormuşsun, kabarırsa hamile, dibe çökerse değilmişsin, öyle yazıyordu bir topikte...
O kesin sonuç değil canım biri yazmıştı hatta bir topikte eşinin idrarıyla yapmış onda bie kabarmışKarbonatla da denesene bi canım. İdrarını yaptığın kaba biraz karbonat döküyormuşsun, kabarırsa hamile, dibe çökerse değilmişsin, öyle yazıyordu bir topikte...
kapanışı senin halayla bitireceğiz inşallahoh oh..topik canlandı..oh oh...yasemnn e bebek gelsin..oh oh..sırayla herkese gelsin oh oh..
O kesin sonuç değil canım biri yazmıştı hatta bir topikte eşinin idrarıyla yapmış onda bie kabarmış
di mi onlar olmasa naparız acaba. Bazen çok korkuyorum eşime bile diyorum mevlam ilk önce benim canımı alsın ben dayanamam diye tabi o da kızıyoaynenbugün eşim adet oldum deyince saıldı bana.çok ağladım.ama şimdi keyfim yerine geldi.
test yapmak istediler herhalde hamile mi diyeayyy eşinin idrarını neden koymuş.benimki napcan benim idrarımı derdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?