Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar bu dahada dahada dahada dahada sılık hayal gıbı sankı...gercı hemen yaptıgım ıcın olabılır dımı tuvaletımı hıc tutmamıstım cunku...ay yarın gıdıp kan thlılımı yaptırsam acaba

Evde var mı canım bir tane daha eşine söylemeden sabah kalk tutmuş olduğun idrarla bir tane daha yap sonra bana haber ver öldürüüm seniSabah senin için gireceğim hastaneye gitmeden çatlarım yoksaSonra kana gidersin ve inşallah güzel haberlerle gelrisin ve ben tabloyu değiştirir bir sütun daha eklerim ayyyy düşüncesi bile güzel beklenen doğum tarihi diye

var cnm elımde yaparım hemen sabah...bu gece uyuyamam zaten ben kesın hıc yapmadan tutarım ole yaparım testıde...kocama soylemem kesınlesmeden bosuna heveslendırmeyım onuda olmaz falan allah korusun..hemen gırıp yazcam sana sendeeee sutun eklersın

İnşallah canım ekleyecem kız ilk sen olacaksın ayağını sürt de arkandan da biz gelelim.Saat 10 olmadan ben çıkacağım evden o saate kadar nette olurum.Ay inşallah kız hamişsindir

İnşallah canım ekleyecem kız ilk sen olacaksın ayağını sürt de arkandan da biz gelelim.Saat 10 olmadan ben çıkacağım evden o saate kadar nette olurum.Ay inşallah kız hamişsindir
inşallah cnm inşallah o kadar cok ıstıyorumkı....hepımız ıcın dua edıorum ınsallah kabul eder allahım dualarımızı...ben ugurluyumdur bak surterım ayagımı patır patır gelırsınız ardımdan

İnşallah canım bu kez de hamişliklerimizi konuşuruz kız.

Yasemin, yakınında hastane varsa gitsene kan testine... Kasıklarının ve karnının ağrıdığını söyle, çok fena de. Onlar da gebelik var mı diye soruyorlarmış, şüphelendiğini söyle ama 13 gün var da deme tabi... Diğer topiklerde okudum, acile böyle söylemişler, yapmışlar testi...

bende dusundum cnm ama esımı umutlandırmak ıstemıom..merkeze gtmem lazım hastaneye gıdebılmek ıcın o zamanda esıme soylemem lazım...yarın yaptırcam ınsallah

bende devlet hastanesine gitmiştim midem için o zaman istemedilerde özel hastanenin aciline gittim direkt söyledim gebelik testi yaptırmka sitiyorum diye doktor hemen imzaladı günün geçti mi dedi bende evet dedim hemen hocamla ilgilenin dedi kanı aldılar..

Ya da nöbetçi eczaneden şu 10 gün önceden belli eden testlerden al. Galiba 25 tl falandı. En azından onda daha net görürüz. Ayyy Yaseminn biz çatladık valla sen nasıl duruyosun, hadi kalk git çaresine bak bugün

Kız kocama yemek yapmadım ama pc başından da kalkamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…