Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Bu arada kızlar, az önce ben şu karbonatı yaptım merakımdan... Hemen dibe çöktü, foslamadı hiç... Zaten benim tarihime var da, ama o zaman geldiğinde de denemek istiyorum, bakalım nasıl çıkacak, merak işte

evettt..predictor al.on da daha net görürüz..

slm kızlar.. 23 ağu. çatlatma iğnesi vuruldum.. az önce çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiştir, bi test yapayımda yalandanda olsa çift çizgiyi göreyim dedim.. silikte olsa yalandanda olsa gördüm.. :)

bu arada bu ovulasyon testini kullanan var mı? predictor olandan..benim bir arkadaş ondan kullanmış.şimdi 1 yaşında kızı var.ama ben daha bunlara geçmek için erken diye düşündüm almadım hiç.sanırım bu ay kullanıcam.:26:

Predictor

Ben de deneyeyim bende de oluştu merak
slm kızlar.. 23 ağu. çatlatma iğnesi vuruldum.. az önce çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiştir, bi test yapayımda yalandanda olsa çift çizgiyi göreyim dedim.. silikte olsa yalandanda olsa gördüm.. :)
İnşallah gerçeğini görürsün canım

Bende kullanmak istiyorum ama kociş uzakta olacak o yüzden bir anlamı var mı ki kullanmamım

herkese merhaba iyi akşamlar bayanlar .aranızda eşi valikosel ameliyatı olan varmı acaba ?eşimin ameliyat olması gerektiğini söyledi doktor ameliyat olupda faydasını gören ve doktor ismi verecek olan varsa lütfen sizden bilgi bekliyorum

Bende kullanmak istiyorum ama kociş uzakta olacak o yüzden bir anlamı var mı ki kullanmamım

kocişinle ne zaman ayrılacaksınız siz? daha var herhalde okulların açılmasına.bu ay kullan bence.al hemen.son ayı iyi değerlendirmiş olursunuz.testi kullandıktan 24 saat içinde ilişkiye girebiliyormuşsun.

Canım bir doktora mı göründünüz.Bir kaç doktor aynı şeyi söyledikten sonra ameliyatı düşünün.

kocişinle ne zaman ayrılacaksınız siz? daha var herhalde okulların açılmasına.bu ay kullan bence.al hemen.son ayı iyi değerlendirmiş olursunuz.testi kullandıktan 24 saat içinde ilişkiye girebiliyormuşsun.
Yok canım ben pazar günü gidiyorum.. Kocişte bir haftalığına gelecek peşimden. Bizler erkenden başlıyoruz canım seminer işleri falan varya eylül birde normalde okulda olmamız lazım haftasonuna denk geldiği için 3ünde başlayacağız nasipse...

belki de yumurtlaman kocişinin yanına gelmesine denk gelecek.bunu bilmen için testin olması gerekebilir. ben almak istiyorum.yorumlara baktım da olumlular dikkatimi çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…