Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

HADİ BAYANLAR BU AY HEPİMİZE UĞURLU GELECEK HİSSEDİYORUM

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuram
[/TD]
[TD]2 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berro
[/TD]
[TD]5 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut
[/TD]
[TD]6 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]6 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sid16
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geridonusumkutusu
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD]9 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesalp
[/TD]
[TD]10 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn
[/TD]
[TD]12 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]14Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu
[/TD]
[TD]18 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia
[/TD]
[TD]19 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibel_84
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugce76
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut27
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebson
[/TD]
[TD]23Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]25Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemtnc
[/TD]
[TD]29Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aslına bakarsan ay boyunca gün aşırı ilişkiye girsek olabilir.anam ona da insan dayanmaz.

Ben bu ayı taktım kafaya. Gün aşırı, Allah'tan birşey olmazsa...

Soğan Kürü bitti + İncir Kürü devam + Gün Aşırı Maç + Ayaklar Yarım Saat Havada + Coraspin + Tabiki de Dualarımız

Ben bu ayı taktım kafaya. Gün aşırı, Allah'tan birşey olmazsa...

Soğan Kürü bitti + İncir Kürü devam + Gün Aşırı Maç + Ayaklar Yarım Saat Havada + Coraspin + Tabiki de Dualarımız

Bende pazar günü başlayacağım soğan kürüne doktorun tabi yarın ne diyeceğine bağlı

canım sen neden doktora gittin? genel bir kontrol mü?
troid vardı ya canım beenim nodüler olanından o yüzden doktor ameliyat demişti bana 2 sene önce hem ona sebep hemde bebiş için bana engel olur mu diye gittim.Birde benim bekarken demirbağlarımda sorun vardı gerçi tedavi görmüştüm onun tahlillerini verdim hem ameliyat hem genel kontrol oldu işte yarın belli olacak canım

anladım canım.tiroit sonuçları çabuk çıkar aslında..ama diğerini bilmiyorum hiç.ben baktırdım 1 ay oldu.iyi yapmışsın.İnşallah bir engel yoktur.

anladım canım.tiroit sonuçları çabuk çıkar aslında..ama diğerini bilmiyorum hiç.ben baktırdım 1 ay oldu.iyi yapmışsın.İnşallah bir engel yoktur.
yok hemen çıktı da zaten benim troid kanda çıkmıyor ultrasyonda çıkıyor. Demirbağlarının tahlili ile bir tane daha tahlil yarına kaldı canım aslında sabah gitseydik yetişirdi de saat 3 buçuktu kan alındı çıkmayabilir diyince eşimle çıktık geldik diğer tahlile yarın saat 10 da çıkacak diyince yarın geliriz dedik.

anladım...çok geçmiş olsun.İnşallah güzel sonuçlar gelir..
bu arada şu alttaki reklamlar çok komik.ne hakkında konuşsak onunla ilgili pat reklam koyuyorlar.

anladım...çok geçmiş olsun.İnşallah güzel sonuçlar gelir..
bu arada şu alttaki reklamlar çok komik.ne hakkında konuşsak onunla ilgili pat reklam koyuyorlar.
hadi ya hiç dikkatimi çekmemişti zaten sayfada kendimi sıkışmış gibi hissediyorum yanda ki reklamlardan dolayı

yaa ben dayanamadım acile gitcektim test için götürecek kimse bulamadım bu saattede tek başıma gidemem yarın sabah erkenden gitcem dua edin banada nolurrrr :2: evliliğim için bu bebek çok önemli sıpa gelmek bilmedi bi

Bu ay herkeste bir beklememezlik var hayırdır:44:

evliliğin için önemli derken? canım bekle biraz..yau biliyorum akıl vermek kolay,ben de beklemedim ama..ne bileyim..git bakalım yarın.duacıyız..

ben geldım kızlaaarrrrr henuz hıcbı gelısme yok...yarın kan yaptırsammı yaptırmasammı cok kararsızımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…