Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

bu benim ikinci evliliğim bi oğlum var ilk evlilikten...
kaynananın susması için bu bebek şart anlayacağınız ben eşimle çok mutluyum ama o kadın bi türlü rahat vermiyo bize benden bahsederken o kadın diye bahsediyor sinir oluyorum kaç gündür ağlıyorum ömrümü yedi bu kadın benim...

inanmıyorum ya..neler yaşıyoruz? sanki kendisi kadın değil..hiç yaşamadı böyle şeyleri..ne ayıp ya..kadın kadına destek olması gerekirken,nelerle uğraşıyorlar..aynı şehirdemisiniz? uzaksa çok da ilgilenme onunla.dinleme..daha fazla stres olursun..kaç yaşındasın? kaçıncı denemen?

Allah yardımcın olsun canım ya nedir bu gelinlerin kaynanalarından çektiği.Şükür benim kaynanam iyi.

25 yaşındayım 19 yaşında oğluşum oldu :) 4. deneme bu doktorada gittim her ay gidiyorum yinemi geldin diyo kadın artık :) yok bişiyin olur diyo durmadan... başka hastaneye gitcem sabah inşallah orası uğurlu gelir..
kadının 2 kızı var evlilikleri kötü gidip onlara bakmıyo benle uğraşıyor işte.. hani başına gelmeden ölmezmişya bi insan bazen diyorum Allahım sana havale ediyorum sen ver cezasını oda yaşasın.. bunu dedirtecek kadar yaktı canımı...

merhaba arkadaslar benı de alır mısınız aranıza?bat 11 eylul.cok yogun calıstık bakalım hayırlısı:)

merhaba arkadaslar benı de alır mısınız aranıza?bat 11 eylul.cok yogun calıstık bakalım hayırlısı:)
hosgeldiiiininnn:)
kadına bak yaaaa cok sınır oluyom boylelerıne...umarım kocan senın tarafını tutuyodur..sen yınede beddeu etme cnm boswer allah goruo...

ben 5 gün önce test yaptımdı bu çıktı da emin olamıyorum :)) bi bakın bakim siz ne dionuz kızlarr boşa ümitlenmekde istemiyorum sonradan yaptığım testte böyle çıkyı tekide bozuk çıktı... 3 üde aynı test yanlız en son o koyulaşma yarım saat sonra oldu dahada koyulaşmadı..

benim bu ayki testimde yarım saat sonra ikinci çizgi güzelce çıkmıştı.çok heyecanlanmıştım.batınız gelmeden test yapmayın.ben çok hayalkırıklığı yaşadım.siz yaşamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…