- Konu Sahibi serap_serap
-
hoşgeldin canım
.60: 13 gun var daha
Ekliyorum canım hemen Hoşgeldin inşallah bu ay bebişin seninle olur
ayy neden maalesef.noldu ki?
Önemli değil canım amin dileklerin için:)sagol canım ıns ısteyen herkesle bırlıkte bnm de bebısım gelır.ksr bakmayın msj gıtmedı gıtmedı hepsı bırden gıttı
yaklaştığı için korkuyorumyine kırmızıları görmekten sıkıldım çünki..
Kızlar ben artık ağustos sayfasını kapatıp tertemiz bir eylül sayfası açıyorum.
Mevlam bu ayda nasip eder inşallah güzel haberler almamızı...
batlar
geridonusumkutusu : 7 eylül
medne :14 eylül
sibel_84 :21 eylül
serap_serap ( BEN) :25 eylül
yok ya vurulmadım dogal yollardan denıyorummiğne vurulmuşmuydun? vurulduysan kaçıncı günündesin..
kızlar ben bir şey soracaktım: eşlerinizin spermlerini ölçürdünüzmü hiç? sizce gerek var mı?
aaaa benımkıde boyle cıktı kızlaaarrrrr ama bnm 5 dk ıcınde yanı yarım saat sona deıl
bende bu aya göz dikenlerdenim cenabı allah elini açıp dua edenlerin dileğini kabul etsin... ben bu ay çok umutluyum umarım hayal kırıklığı yaşamam.
bat
18 eylül
kızlar banada dua edin çünkü ben hepinize ediyorumm :))))
yine de öyle söyleme.kırmızıların gelmesi eğer gebelik yoksa iyi bir şey..kist sorunu,rahimde problem yok demek.yumurtan çatlıyor demek.bu da güzel haber.çok kızsak da gelmesine kırmızılara muhtacız
aaaa benımkıde boyle cıktı kızlaaarrrrr ama bnm 5 dk ıcınde yanı yarım saat sona deıl
aynen diyebiliriz...senn kac gun var bat a?canım belliydi diğerlerindede ama resimde en net bu çıktı benimde 5 dk içinde belli belirsiz çıktı gittikçe böyle oldu..
aynen diyebiliriz...senn kac gun var bat a?
aynen yaaaaaa:)hadı bakalım sen yaptırda bende yaptırırım belkı sende varsa bende umıtleneyımm5 eylülde işte 6 gün var :) ama yarına gitcem bakalım yoksada hiç değilde kırmızıyı beklerim hayal kırıklığına uğramam.. bu arada kan vermekten her ay kansız kalacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?