- Konu Sahibi serap_serap
-
aynen yaaaaaa:)hadı bakalım sen yaptırda bende yaptırırım belkı sende varsa bende umıtleneyımm
ay gercekten yaa uykusuzluga bulantıya dahada kılo almaya razıyım ama bu hayal kırıklıkları canıma yetti gariinşallah vardır canım yoksa kafayı yiycez gün saymaktan her ay her ay bu bebeler sıyırttıracak bizi
hemen gelselerde uykusuz bıraksalar tek bu kadar uğraştırıyorlar nazlı bizim bebişler
inşallah bu ay hepimizin melekleri gelecekkkkk Allahım bu kadar kişinin duasını geri çevirmez... hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz bu daha makbul olur kabul olur inşallahhhhh
ay gercekten yaa uykusuzluga bulantıya dahada kılo almaya razıyım ama bu hayal kırıklıkları canıma yetti gari
ayy bende yaaaa yiyeli daha 1 saat oldu...meyveyle gecıstırem bariAcayip acıktım
inşallah canım ben eminim hepimizin zamanı gelince allah boynumuzu bükük bırakmayıp bize hayırlı evlatlar verecek aminnnn
söz ben aççam o topiğiaynen yaa :))
bu arada bu ayda olmazsa yeni topic adı bebek beklerken sıyıranlar olsun
Bence sıyırmaya az kalırken bebişlerine kavuşanlar olsunaynen yaa :))
bu arada bu ayda olmazsa yeni topic adı bebek beklerken sıyıranlar olsun
ayy bende yaaaa yiyeli daha 1 saat oldu...meyveyle gecıstırem bari:125::125::125::125:
Bence sıyırmaya az kalırken bebişlerine kavuşanlar olsun
Bu daha güzel geliiyor kulağa
Ben düzgün kahvaltı bile yapmadım canım öğlede de bir tane şeftali yedim kociş gelmedi halen daha onu bekliyorumayy bende yaaaa yiyeli daha 1 saat oldu...meyveyle gecıstırem bari:125::125::125::125:
amaaannn ben zaten oyle gezıomm bebek gelsede gelmesede farketmıycekçok yemeyin bebiş gelecek inşallah bu ay hepimize sonra şişko şiko gezersiniz bak demedi demeyin
onuda açarız kız onuda açarızzzBence sıyırmaya az kalırken bebişlerine kavuşanlar olsun
Bu daha güzel geliiyor kulağa
Zaten 3 kilo daha almışımçok yemeyin bebiş gelecek inşallah bu ay hepimize sonra şişko şiko gezersiniz bak demedi demeyin
Bence de bu olsun ekim olmadan inşallah bu başlığıda açarız.bu daha iyi olur
Berro ve Yaseminn hamilesiniz canlarım, phia söylemişti dersinizÇünkü benim de öyle silik çıkmıştı ilkinde. BAT'tan 3-4 gün önceydi galiba. Bak yarın yapın, daha koyu göreceksiniz. Hatta siz direk gidin kan tahlili yaptırın. Doktor adetin geçti mi derse geçti deyin. Çünkü gıcık doktor denk gelebilir...
Ben bi ay devlete gittim, asistan doktor vardı dedim doktora gebelik şüphem var, tahlil yapabilir misiniz? Dedi muayene etmem lazım, alttan. Dedim ki gerek yok, çünkü zaten 4 haftalıkken birşey görünmediğini siz benden iyi biliyorsunuz, kese bile oluşmamış oluyor, onlar 5 haftalıkken en erken görünüyor dedim. Olsun, ben muayene etmeden yazmam tahlilinizi, siz bilirsiniz dedi. Kavga ettim resmen doktorla, bakanlığa şikayet bile ettim hatta, zaten hassas dönemimdeydim, ben 1 ay öncesinde düşük yapmışım, doktor da öyle yapınca inanın çok kalbim kırılmıştı o gün, yıkılmıştım adetaO sinirle gittim özel polikliniğe 30 lira verdim yaptırdım tahlili. Üstüne de sonuç negatif... Mesele alt muayeneden çekinmem falan değildi kaç kez muayene olmuşluğum var, mesele gerek olmayan bir muayenede diretmesiydi doktorun...
ye kız yee bebişin aç kalmasınnnnBen düzgün kahvaltı bile yapmadım canım öğlede de bir tane şeftali yedim kociş gelmedi halen daha onu bekliyorum
ayy ınsallah cnm bnm ınsallhhBerro ve Yaseminn hamilesiniz canlarım, phia söylemişti dersinizÇünkü benim de öyle silik çıkmıştı ilkinde. BAT'tan 3-4 gün önceydi galiba. Bak yarın yapın, daha koyu göreceksiniz. Hatta siz direk gidin kan tahlili yaptırın. Doktor adetin geçti mi derse geçti deyin. Çünkü gıcık doktor denk gelebilir...
Ben bi ay devlete gittim, asistan doktor vardı dedim doktora gebelik şüphem var, tahlil yapabilir misiniz? Dedi muayene etmem lazım, alttan. Dedim ki gerek yok, çünkü zaten 4 haftalıkken birşey görünmediğini siz benden iyi biliyorsunuz, kese bile oluşmamış oluyor, onlar 5 haftalıkken en erken görünüyor dedim. Olsun, ben muayene etmeden yazmam tahlilinizi, siz bilirsiniz dedi. Kavga ettim resmen doktorla, bakanlığa şikayet bile ettim hatta, zaten hassas dönemimdeydim, ben 1 ay öncesinde düşük yapmışım, doktor da öyle yapınca inanın çok kalbim kırılmıştı o gün, yıkılmıştım adetaO sinirle gittim özel polikliniğe 30 lira verdim yaptırdım tahlili. Üstüne de sonuç negatif... Mesele alt muayeneden çekinmem falan değildi kaç kez muayene olmuşluğum var, mesele gerek olmayan bir muayenede diretmesiydi doktorun...
açacağız tabi daha ne başlıklar çıkar bizdenamaaannn ben zaten oyle gezıomm bebek gelsede gelmesede farketmıycek
onuda açarız kız onuda açarızzz
Bebişe daha erken canım.Zaten öyle dengesiz besleniyorum ki eşimin yanına gelince bu saatten sonra yemek yiyeceğiz düşününye kız yee bebişin aç kalmasınnnn
ayy keske keskeee oyle cok ıstıyom kı ıkız cocugum olsun dıe...olursa ne zaman anlasılırkı kızlar??ayy inşallah canım benim bu ay hepimize gelsin artık meleklerimiz
neden düşük olduki canım Allah bi daha yaşatmasın inşallah... kucaklarımızı doldursun çifter çifter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?