Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

aynen yaaaaaa:)hadı bakalım sen yaptırda bende yaptırırım belkı sende varsa bende umıtleneyımm

inşallah vardır canım yoksa kafayı yiycez gün saymaktan her ay her ay bu bebeler sıyırttıracak bizi
hemen gelselerde uykusuz bıraksalar tek bu kadar uğraştırıyorlar nazlı bizim bebişler

inşallah vardır canım yoksa kafayı yiycez gün saymaktan her ay her ay bu bebeler sıyırttıracak bizi
hemen gelselerde uykusuz bıraksalar tek bu kadar uğraştırıyorlar nazlı bizim bebişler
ay gercekten yaa uykusuzluga bulantıya dahada kılo almaya razıyım ama bu hayal kırıklıkları canıma yetti gari

inşallah bu ay hepimizin melekleri gelecekkkkk Allahım bu kadar kişinin duasını geri çevirmez... hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz bu daha makbul olur kabul olur inşallahhhhh

inşallah canım ben eminim hepimizin zamanı gelince allah boynumuzu bükük bırakmayıp bize hayırlı evlatlar verecek aminnnn

Son düzenleme:
Berro ve Yaseminn hamilesiniz canlarım, phia söylemişti dersiniz Çünkü benim de öyle silik çıkmıştı ilkinde. BAT'tan 3-4 gün önceydi galiba. Bak yarın yapın, daha koyu göreceksiniz. Hatta siz direk gidin kan tahlili yaptırın. Doktor adetin geçti mi derse geçti deyin. Çünkü gıcık doktor denk gelebilir...

Ben bi ay devlete gittim, asistan doktor vardı dedim doktora gebelik şüphem var, tahlil yapabilir misiniz? Dedi muayene etmem lazım, alttan. Dedim ki gerek yok, çünkü zaten 4 haftalıkken birşey görünmediğini siz benden iyi biliyorsunuz, kese bile oluşmamış oluyor, onlar 5 haftalıkken en erken görünüyor dedim. Olsun, ben muayene etmeden yazmam tahlilinizi, siz bilirsiniz dedi. Kavga ettim resmen doktorla, bakanlığa şikayet bile ettim hatta, zaten hassas dönemimdeydim, ben 1 ay öncesinde düşük yapmışım, doktor da öyle yapınca inanın çok kalbim kırılmıştı o gün, yıkılmıştım adeta O sinirle gittim özel polikliniğe 30 lira verdim yaptırdım tahlili. Üstüne de sonuç negatif... Mesele alt muayeneden çekinmem falan değildi kaç kez muayene olmuşluğum var, mesele gerek olmayan bir muayenede diretmesiydi doktorun...

ayy inşallah canım benim bu ay hepimize gelsin artık meleklerimiz
neden düşük olduki canım Allah bi daha yaşatmasın inşallah... kucaklarımızı doldursun çifter çifter

Ben düzgün kahvaltı bile yapmadım canım öğlede de bir tane şeftali yedim kociş gelmedi halen daha onu bekliyorum
ye kız yee bebişin aç kalmasınnnn
ayy ınsallah cnm bnm ınsallhhay nasıl doktr o oyle sapıkmıdır nedır napcakmıs senın oranı buranı kurcalayıp manyakmı ne!!!ben saldırırdım bıle....

ayy inşallah canım benim bu ay hepimize gelsin artık meleklerimiz
neden düşük olduki canım Allah bi daha yaşatmasın inşallah... kucaklarımızı doldursun çifter çifter
ayy keske keskeee oyle cok ıstıyom kı ıkız cocugum olsun dıe...olursa ne zaman anlasılırkı kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…