Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar ben bir şey soracaktım: eşlerinizin spermlerini ölçürdünüzmü hiç? sizce gerek var mı?

Evet canım biz yaptırdık, ölçtürmekte fayda var, sayı az ise vakit kaybetmeden çaresine bakılır. Bizde birşey çıkmadı çok şükür, sayılar normal değerlerde. Benim tetkiklerim de normal... Martta düşüğüm olmuştu işte, 5 aydır da bekliyoruz bakalım, ama bu ay ben baya takviyeler yapıyorum, daha önce de yazmıştım, biliyorsunuz. Onun için bu aydan ümitliyim, Allah'ım boşa çıkarmasın bizleri inşallah. Amin...

ay popom ağrıdı.sabahtan beri aynı yerde oturuyorum,kucağımda bilgisayar.adama hizmet ettirdim kendime. ağrım var..napim azcık nazdan bişey çııkmaz herhalde.

peki,nasıl bakılıyor? üroloğa mı gittiniz?

işin esprısı o kız tabıkı bebıse yaramaz:)bende oyleyım rahat ol yanlız deılsın:)
Ama gidiyorum ya kendime bir çeki düzen vermem lazım şimdi.

ay popom ağrıdı.sabahtan beri aynı yerde oturuyorum,kucağımda bilgisayar.adama hizmet ettirdim kendime. ağrım var..napim azcık nazdan bişey çııkmaz herhalde.
Kız sen var ya işini nasıl biliyorsun.Yorma eşini oturursan her yerin ağırır

ayy keske keskeee oyle cok ıstıyom kı ıkız cocugum olsun dıe...olursa ne zaman anlasılırkı kızlar??

Aynen canım, ben de istiyorum ikiz. Baksana avatarım bile ikiz bebişler
Bu arada düşüğümü sormuşsun, 5 haftalıkken düşük yaşadım ben, erken düşük. İlk düşük olduğu için normal karşılıyor doktorlar, 3 olursa araştırmaya başlıyorlarmış sebebini. Ama ben yine öyle olursa diye korkuma Coraspin içiyorum. Çünkü bazı düşüklerin sebebi kanın pıhtılaşması oluyormuş, buna yol açmamak için bazı doktorlar Coraspin veriyor günde 1 tane (Aspirin değil ama bu, bebe aspirini içerikli bir tür bu Coraspin), bebiş daha kolay tutunuyor ve besleniyor böylece. Gerçi ben kendim başladım ama, doktorların ortak düşüncesi genelde bu yönde...

Kociş olmadan asla

Duydum canım ama ben kullanmıyorum. çift çizgi gösterebiliyormuş bazen regl öncesi

canım benim regl 4 eylül...az önce öylesine bi ovülasyon testi yaptım...sıvı falan da tüketmiştim..T çizgisinin rengi nerdeyse C çizgisi rengine yaklaşmıştı..hani koyuydu..su içtiğim için ve de günüme olduğu için acaba daha da koyulaşır mı?çünki iki çizgi de koyuysa hamilelik olabilir diyorlardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…