- Konu Sahibi serap_serap
-
açacağız tabi daha ne başlıklar çıkar bizden
kızlar ben bir şey soracaktım: eşlerinizin spermlerini ölçürdünüzmü hiç? sizce gerek var mı?
işin esprısı o kız tabıkı bebıse yaramaz:)bende oyleyım rahat ol yanlız deılsın:)Bebişe daha erken canım.Zaten öyle dengesiz besleniyorum ki eşimin yanına gelince bu saatten sonra yemek yiyeceğiz düşünün
bebişler olsunda onlar için açalım o topicleri ..
Evet canım biz yaptırdık, ölçtürmekte fayda var, sayı az ise vakit kaybetmeden çaresine bakılır. Bizde birşey çıkmadı çok şükür, sayılar normal değerlerde. Benim tetkiklerim de normal... Martta düşüğüm olmuştu işte, 5 aydır da bekliyoruz bakalım, ama bu ay ben baya takviyeler yapıyorum, daha önce de yazmıştım, biliyorsunuz. Onun için bu aydan ümitliyim, Allah'ım boşa çıkarmasın bizleri inşallah. Amin...
ye kız bıseyler olmaaz boyle:)bana uyar beşik kertmesi yaparız burada
Ben acıktıkça saçmalıyorum
Ama gidiyorum ya kendime bir çeki düzen vermem lazım şimdi.işin esprısı o kız tabıkı bebıse yaramaz:)bende oyleyım rahat ol yanlız deılsın:)
Kız sen var ya işini nasıl biliyorsun.Yorma eşini oturursan her yerin ağırıray popom ağrıdı.sabahtan beri aynı yerde oturuyorum,kucağımda bilgisayar.adama hizmet ettirdim kendime.ağrım var..napim azcık nazdan bişey çııkmaz herhalde.
bana uyar beşik kertmesi yaparız burada
Ben acıktıkça saçmalıyorum
Kociş olmadan aslaye kız bıseyler olmaaz boyle:)
Duydum canım ama ben kullanmıyorum. çift çizgi gösterebiliyormuş bazen regl öncesiarkadaşlar ovülasyon testi ile de gebelik öğreniliyormuş...duymuş muydunuz?
Kız sen var ya işini nasıl biliyorsun.Yorma eşini oturursan her yerin ağırır
arkadaşlar ovülasyon testi ile de gebelik öğreniliyormuş...duymuş muydunuz?
Meltemin oturmaktan totosu ağırmış benim gülmekten karnım ağrıdıgece gece ne güldümmmAllahım bizi görüyorsun yolla bize bebişleri nolurrrrrrr kafayı yiycez az kaldı
ayy keske keskeee oyle cok ıstıyom kı ıkız cocugum olsun dıe...olursa ne zaman anlasılırkı kızlar??
evet cnm lh hormonuyla hamılelık hormonu bırbırıne cok benzedıgınden test arada karıstırabılıomus:)arkadaşlar ovülasyon testi ile de gebelik öğreniliyormuş...duymuş muydunuz?
Acısını kötü çıkartmasın sonra dikkatli ol derimayda bir defadan bişeycik olmaz.ama hakkaten daha fazla ağrıdı belimadamcağıza eziyet etcem derken tam eziyet oldu bana.Allahın sopası yok.
Meltemin oturmaktan totosu ağırmış benim gülmekten karnım ağrıdı
ağrıdı işte ağrıdı..masaj bilem yaptırırım kocişime gerekirse..hıh..
Kociş olmadan asla
Duydum canım ama ben kullanmıyorum. çift çizgi gösterebiliyormuş bazen regl öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?