Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

olabılıııırrrrr:)ayy ayagımı surudum

kızlar artık psikolojim tavan yapmış durumdaaaaaa:) gözüm seyirse acaba hamile miyim diyorummmmmmm ver ver verrr ver ver Allah'ım verrrrrrrrr:)

Evet canım bende duymuştum inşallah bebişin senledir seni de ekler beklenen doğum tarihini yazarız inşallah

kızlar artık psikolojim tavan yapmış durumdaaaaaa:) gözüm seyirse acaba hamile miyim diyorummmmmmm ver ver verrr ver ver Allah'ım verrrrrrrrr:)

aynen benim göğüsler şişti süt damarları nasıl meydanda acaba diom varda ondan mı :) geçen benimkide dedi ne oldu öyle nasıl olmuş diye yakında süt gelirse şaşma dedim hemen hamilemisin diyo

aynen benim göğüsler şişti süt damarları nasıl meydanda acaba diom varda ondan mı :) geçen benimkide dedi ne oldu öyle nasıl olmuş diye yakında süt gelirse şaşma dedim hemen hamilemisin diyo

kızlar adet ağrılarım başladı sanki şimdiden yine olcakmışım gibi kimileri adet ağrısıyla hamilelik belirtisi aynı diyor nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…