- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
Acısını kötü çıkartmasın sonra dikkatli ol derim
peki,nasıl bakılıyor? üroloğa mı gittiniz?
nasıl oluyomuş ki o
olabılıııırrrrr:)ayy ayagımı surudumcanım benim regl 4 eylül...az önce öylesine bi ovülasyon testi yaptım...sıvı falan da tüketmiştim..T çizgisinin rengi nerdeyse C çizgisi rengine yaklaşmıştı..hani koyuydu..su içtiğim için ve de günüme olduğu için acaba daha da koyulaşır mı?çünki iki çizgi de koyuysa hamilelik olabilir diyorlardı...
bilmem artıkın intikamım acı olur derse karışmamdaha beklemesi lazım.5 gün var en az.
Saat ilerledikçe ben herşeyi ççift görmeye başlıyorum
olabılıııırrrrr:)ayy ayagımı surudum
Evet canım bende duymuştum inşallah bebişin senledir seni de ekler beklenen doğum tarihini yazarız inşallahcanım benim regl 4 eylül...az önce öylesine bi ovülasyon testi yaptım...sıvı falan da tüketmiştim..T çizgisinin rengi nerdeyse C çizgisi rengine yaklaşmıştı..hani koyuydu..su içtiğim için ve de günüme olduğu için acaba daha da koyulaşır mı?çünki iki çizgi de koyuysa hamilelik olabilir diyorlardı...
Okuyarak açtım zaten bu topiği dilek duasını Allahım inşallah bebişlerimizi tez vakitte bizlere verirumarım topiğin bana hayırlı gelir serapçığım)
kızlar artık psikolojim tavan yapmış durumdaaaaaa:) gözüm seyirse acaba hamile miyim diyorummmmmmmver ver verrr ver ver Allah'ım verrrrrrrrr:)
Evet canım bende duymuştum inşallah bebişin senledir seni de ekler beklenen doğum tarihini yazarız inşallah
kızlar artık psikolojim tavan yapmış durumdaaaaaa:) gözüm seyirse acaba hamile miyim diyorummmmmmmver ver verrr ver ver Allah'ım verrrrrrrrr:)
Evet canım bende duymuştum inşallah bebişin senledir seni de ekler beklenen doğum tarihini yazarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?