- Konu Sahibi serap_serap
-
kızlar artık psikolojim tavan yapmış durumdaaaaaa:) gözüm seyirse acaba hamile miyim diyorummmmmmmver ver verrr ver ver Allah'ım verrrrrrrrr:)
kızlar adet ağrılarım başladı sanki şimdiden yine olcakmışım gibi kimileri adet ağrısıyla hamilelik belirtisi aynı diyor nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum
aynenbenim göğüsler şişti süt damarları nasıl meydanda acaba diom varda ondan mı :) geçen benimkide dedi ne oldu öyle nasıl olmuş diye yakında süt gelirse şaşma dedim hemen hamilemisin diyo
Amin canım bende meryem suresine başladım iki gündür okuyorum.Mevlam dualarımızı kabul eder inşallahher namazda dua ediyorummm...Rabbim kimseyi evlat sevgisi ve yokluğu ile terbiye etmesin...hepimizin kucaklarını doldursun inşallah...
Ümitsizlik yok zaten belirtiler aynıkızlar adet ağrılarım başladı sanki şimdiden yine olcakmışım gibi kimileri adet ağrısıyla hamilelik belirtisi aynı diyor nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum
aynen benimde öyle damarlar çıktı uçlar koyulaştı uçların etrafı sivilce gbi tomurcuklandı ara ara mide bulantısı oluşmaya başladı ama sanki adet olcakmışım gibide ağrılarım var
bende koyulaşma yokda soyuluyo uç kısımlar oğlumdada öyle olmuştu hatta daha 4. ayda süt gelmiştiama varsada hemen belli olurmu bilmiyorumki böyle..
Kızlar ben çıktım kociş aradı geliyormuş
Topik sizlere emanet...
Kendinize iyi bakın görüşünceye dek
Herkese iyi geceler...
test almaya gidicem artık utanıyorum eczanelerden her ay bekleyemiyorum adetten önce alıyorum hep hüsran ama şimdi almıycam bekliycem olursada olur napiyim
ayy kızlar benim de belimde,solbacağımda ve kasıklarımda sancı varbeklemek çok zorrrr
benm iki bacağmda da başladı ayyyyy kafayı yiycem ya inş birbirimize uğrlu geliriz de bu ay herkz hamiş olur kızlar bir hatim yaptım 2.yolda rabbim kabul eder inş
ayy kızlar benim de belimde,solbacağımda ve kasıklarımda sancı varbeklemek çok zorrrr
benm iki bacağmda da başladı ayyyyy kafayı yiycem ya inş birbirimize uğrlu geliriz de bu ay herkz hamiş olur kızlar bir hatim yaptım 2.yolda rabbim kabul eder inş
Canım bel ve sırt ağrın çoksa ve bu zamana dek öyle ağrımadıysa bence hamiş olabilirsin. Benim öyle olmuştu, sırtım hiç ağrımazdı benim, anlam veremediğim bir ağrı ve karnımda bir şişkinlik, kuru gaz varmışcasına, son zamanda ise göğsümde bir hassasiyet... Meğer hamileymişim o zaman, ondanmış.
aminnnn inşallahhhh
neyse arkadaşlar benm kocişde geliyomuş herkeze hayırlı geceler bol çalışmalar allahım bol siperm bol bol yumurtlama nasip etsin hemnede tutsun inş nasipse yarın grşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?