Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar artık psikolojim tavan yapmış durumdaaaaaa:) gözüm seyirse acaba hamile miyim diyorummmmmmm ver ver verrr ver ver Allah'ım verrrrrrrrr:)

aynen benim göğüsler şişti süt damarları nasıl meydanda acaba diom varda ondan mı :) geçen benimkide dedi ne oldu öyle nasıl olmuş diye yakında süt gelirse şaşma dedim hemen hamilemisin diyo

HADİ BAYANLAR BU AY HEPİMİZE UĞURLU GELECEK HİSSEDİYORUM

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuram
[/TD]
[TD]2 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yOosuN
[/TD]
[TD]4 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berro
[/TD]
[TD]5 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut
[/TD]
[TD]6 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]6 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sid16
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geridonusumkutusu
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD]9 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesalp
[/TD]
[TD]10 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD]11Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn
[/TD]
[TD]12 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]14 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu
[/TD]
[TD]18 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]krizantem1212
[/TD]
[TD]18 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia
[/TD]
[TD]19 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibel_84
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugce76
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut27
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebson
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]25 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemtnc
[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aynen benim göğüsler şişti süt damarları nasıl meydanda acaba diom varda ondan mı :) geçen benimkide dedi ne oldu öyle nasıl olmuş diye yakında süt gelirse şaşma dedim hemen hamilemisin diyo

aynen benimde öyle damarlar çıktı uçlar koyulaştı uçların etrafı sivilce gbi tomurcuklandı ara ara mide bulantısı oluşmaya başladı ama sanki adet olcakmışım gibide ağrılarım var

her namazda dua ediyorummm...Rabbim kimseyi evlat sevgisi ve yokluğu ile terbiye etmesin...hepimizin kucaklarını doldursun inşallah...
Amin canım bende meryem suresine başladım iki gündür okuyorum.Mevlam dualarımızı kabul eder inşallah

kızlar adet ağrılarım başladı sanki şimdiden yine olcakmışım gibi kimileri adet ağrısıyla hamilelik belirtisi aynı diyor nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum
Ümitsizlik yok zaten belirtiler aynı

aynen benimde öyle damarlar çıktı uçlar koyulaştı uçların etrafı sivilce gbi tomurcuklandı ara ara mide bulantısı oluşmaya başladı ama sanki adet olcakmışım gibide ağrılarım var

bende koyulaşma yokda soyuluyo uç kısımlar oğlumdada öyle olmuştu hatta daha 4. ayda süt gelmişti ama varsada hemen belli olurmu bilmiyorumki böyle..

Kızlar ben çıktım kociş aradı geliyormuş
Topik sizlere emanet...
Kendinize iyi bakın görüşünceye dek
Herkese iyi geceler...

bende koyulaşma yokda soyuluyo uç kısımlar oğlumdada öyle olmuştu hatta daha 4. ayda süt gelmişti ama varsada hemen belli olurmu bilmiyorumki böyle..

test almaya gidicem artık utanıyorum eczanelerden her ay bekleyemiyorum adetten önce alıyorum hep hüsran ama şimdi almıycam bekliycem olursada olur napiyim

test almaya gidicem artık utanıyorum eczanelerden her ay bekleyemiyorum adetten önce alıyorum hep hüsran ama şimdi almıycam bekliycem olursada olur napiyim

yanlız sen değilsindirki bizim gibi bebek diye kafayı yiyen her ay onlarca kadın vardır eminim... gelecek sıpalarda nazlanıyorlar :) bebişlerin isimlerin sonuna naz ekleyelim bari

ayy kızlar benim de belimde,solbacağımda ve kasıklarımda sancı varbeklemek çok zorrrr

ayy kızlar benim de belimde,solbacağımda ve kasıklarımda sancı varbeklemek çok zorrrr

benm iki bacağmda da başladı ayyyyy kafayı yiycem ya inş birbirimize uğrlu geliriz de bu ay herkz hamiş olur kızlar bir hatim yaptım 2.yolda rabbim kabul eder inş

bu ay itibari ile evleneli 1 yıl olacak evlilik yıldönümüzde bu mutlu haberi eşime vermeyi çok istiyorum en güzel hediyemiz bu olur Rabbim ol derse olur en büyükk duam bekletmeden sabrımızı tüketmeden nasip etmesi

Canım bel ve sırt ağrın çoksa ve bu zamana dek öyle ağrımadıysa bence hamiş olabilirsin. Benim öyle olmuştu, sırtım hiç ağrımazdı benim, anlam veremediğim bir ağrı ve karnımda bir şişkinlik, kuru gaz varmışcasına, son zamanda ise göğsümde bir hassasiyet... Meğer hamileymişim o zaman, ondanmış.

inşallah canım ama tek çizgilere alıştığım için kendime hamile olabileceğimi konduramıyorum( yaptığım ovülasyon testi biraz umutlandırdı ama o da kul yapımı sonuçta hata olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…