- Konu Sahibi serap_serap
-
Ben çıktım kızlar dua edin nolur?
kızlar kan tahlılı yaptırmadım beklemeyı dusunuorm bu sabah yaptıgım testte yıne cıktı cızgı sılık olarak...sanırım rekor bende bat a 2 hafta kala baska ogrenen varmı acaba
benki normalde cok sabırsızımdır bekleyesım var nedense sankı yıne cıkmıycakmıs gıbı hıssedıom korku bnmkiCanım, sen kanda da baktır. Asıl değeri orada göreceksin, zaten testte silik çıkan kanda mutlaka çıkacaktır. Ya ya da hiç olmadı şu 10 gün öncesini veren testlerden al, ama onu da alasıya git sen kan testi yaptır. Merak ettik valla. Sen nasıl duruyorsun, bekleyeyim diyorsun
kızlarrbenim kırmızılar erkenden geldi :2::2::2::2: kanda verdim negatif çıktı çıksa şaşardım
git bi adaçayı iç civanperçemi çayı da olabilir önce bi için iyice temizlensin sonraki aya hazırlan hergün bi iki cincir ye kür değil direk inciri yiyeceksin..... hadi bakimmmm toparlan ...sizi hiç tanımadığım halde bu halinizden etkileniyorum yeni bi sayfa açıldı önünde ...bi daha ki aya odaklan ...üzülmekle olmaz ....
şuan okadar kötüyümki kimse beni anlayamaz benim bununla bütün hayallerimde bitti yuvam herşeyim yıkıldı onlar kazandı ayırıyorlar bizi tek umudum o olacaktı oysaki ben ne yapıcam şimdi nasıl nefes alıcam nasıl yaşıcam bi insan iki kez aynı yıkımı yaşarmı kestiler nefesimi ben ne yapıcam şimdi
kızlarrbenim kırmızılar erkenden geldi :2::2::2::2: kanda verdim negatif çıktı çıksa şaşardım
bu arada serap nerde yeaaa??? doktora gitcekti o.noldu?:44:
Ben geldim kızlar
Doktordan geldim hiçbir sorun yokmuş
Muayene etti yumurtalar harikaymış
Tek sorun eşinin yanında olmaması dedi
Tsh değerimde normal çıktı 1.41 şu an ameliyat görünmüyor ufukta
Herşey normal canım sadece bir sonucu alamadık o da 10 gün sonra çıkacakmış sinir ölçümü testi yapıldı sadece o kaldı sonuçlarhoşgeldin..nasıl senin sonuçlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?