Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

günaydınnn kızlarrrr................

dün ne konuşmuşsunuz öyle yaww oku oku bitmedi bi türlüüü...............

yasemnn naptın neye karar verdin son durumunu deee heleee bakıyımmmm.............

Günaydın kızlar ben birazdan gidiyorum...
Yasemnnn naptın daha yapmamışsın herhalde girmediğine göre

kızlar kan tahlılı yaptırmadım beklemeyı dusunuorm bu sabah yaptıgım testte yıne cıktı cızgı sılık olarak...sanırım rekor bende bat a 2 hafta kala baska ogrenen varmı acaba

kızlar kan tahlılı yaptırmadım beklemeyı dusunuorm bu sabah yaptıgım testte yıne cıktı cızgı sılık olarak...sanırım rekor bende bat a 2 hafta kala baska ogrenen varmı acaba

Canım, sen kanda da baktır. Asıl değeri orada göreceksin, zaten testte silik çıkan kanda mutlaka çıkacaktır. Ya ya da hiç olmadı şu 10 gün öncesini veren testlerden al, ama onu da alasıya git sen kan testi yaptır. Merak ettik valla. Sen nasıl duruyorsun, bekleyeyim diyorsun

benki normalde cok sabırsızımdır bekleyesım var nedense sankı yıne cıkmıycakmıs gıbı hıssedıom korku bnmkibu sabah daha belırgın gordum ama gıdesım gelmedi...ablam falanda hemen yaptır dıo ama bılmıomkı...belki bu aksam acilde kan verırım

kızlarr benim kırmızılar erkenden geldi :2::2::2::2: kanda verdim negatif çıktı çıksa şaşardım

git bi adaçayı iç civanperçemi çayı da olabilir önce bi için iyice temizlensin sonraki aya hazırlan hergün bi iki cincir ye kür değil direk inciri yiyeceksin..... hadi bakimmmm toparlan ...sizi hiç tanımadığım halde bu halinizden etkileniyorum yeni bi sayfa açıldı önünde ...bi daha ki aya odaklan ...üzülmekle olmaz ....

şuan okadar kötüyümki kimse beni anlayamaz benim bununla bütün hayallerimde bitti yuvam herşeyim yıkıldı onlar kazandı ayırıyorlar bizi tek umudum o olacaktı oysaki ben ne yapıcam şimdi nasıl nefes alıcam nasıl yaşıcam bi insan iki kez aynı yıkımı yaşarmı kestiler nefesimi ben ne yapıcam şimdi

Dur canım, napiyosun sen! Bu ne ümitsizlik! Bırak sen onları, eşin sana destek olduktan sonra gerisi boş. Hem bak eylüle yeni giriyoruz bugün adet olduysan BAT 26-27 Eylül olur. Sen Bu ay incir kürüne başla yarın hem de. Eşine de keçiboynuzu kürü, hizlandiralim sizi bu ay. Ve inşallah Allah'ım nasip etsin de sen Eylül hamişi ol...Karamsarlığı da bırak lütfen

Ben geldim kızlar
Doktordan geldim hiçbir sorun yokmuş
Muayene etti yumurtalar harikaymış
Tek sorun eşinin yanında olmaması dedi
Tsh değerimde normal çıktı 1.41 şu an ameliyat görünmüyor ufukta

Ben geldim kızlar
Doktordan geldim hiçbir sorun yokmuş
Muayene etti yumurtalar harikaymış
Tek sorun eşinin yanında olmaması dedi
Tsh değerimde normal çıktı 1.41 şu an ameliyat görünmüyor ufukta

Süper canım, çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…