- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
Bende kendimi attım antepte sokaklara. kendime bir çeki düzen verdim bir bakım yaptırdım kendimeSüper canım, çok sevindim senin adına
Bende kendimi attım antepte sokaklara. kendime bir çeki düzen verdim bir bakım yaptırdım kendime
Ben geldim kızlar
Doktordan geldim hiçbir sorun yokmuş
Muayene etti yumurtalar harikaymış
Tek sorun eşinin yanında olmaması dedi
Tsh değerimde normal çıktı 1.41 şu an ameliyat görünmüyor ufukta
evet olmadı canım yumurtalam zamanı ayarlayacağız artıkCanım, sen eş tayini mi olamadın bu arada?
evet olmadı canım yumurtalam zamanı ayarlayacağız artık
Doktor ilk önce şaşırdı hamilelik öncesi pek kimse gelmez dedi.Kasıklarımda ağrı vardı bir kaç gündür iltihapdan şüphelendi.Sonra muayene etti ama çok utandım yaçok sevindim.hiçbir engel yok.gerisi size kalmış.ne güzel.küçük ipuçları da verdi mi tatlım? bize de anlat bea
Adetin bittiği andan itibaren mesaiye başlayın canım siz... Gün aşırı mesai yapın :13:
aynen canım bir hafta ara veriyoruz ama haftaya geliyom eşimin yanına sonrada onu da alıp gideceğim inşallah...
canm senin adına çok sevindim hadi bakalım çalışmaya devamHADİ BAYANLAR BU AY HEPİMİZE UĞURLU GELECEK HİSSEDİYORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuram
[/TD]
[TD]2 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yOosuN
[/TD]
[TD]4 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berro
[/TD]
[TD]5 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut
[/TD]
[TD]6 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]6 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sid16
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geridonusumkutusu
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD]9 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesalp
[/TD]
[TD]10 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD]11Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn
[/TD]
[TD]12 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]14 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu
[/TD]
[TD]18 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]krizantem1212
[/TD]
[TD]18 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia
[/TD]
[TD]19 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibel_84
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugce76
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut27
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebson
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]25 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemtnc
[/TD]
[TD]29 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
23 ünde yıkandım canım bri hafta olmuş ama ben 34 gün siklusum.Çok nadir 35 olur.O yüzden dedi herhalde 14 ile 21.SAT ne zamandı canım? 6. gün başlasan iyi olur eşin yanındaysa. 14 ü bekleme yani. Benim de siklus çok düzenli 27 gün şaşmaz maşallah, fakat 8. gün ovülasyon başladı benim... Normal standartlara göre 13-14 ama benim erken oluyor, siklus düzenli olmasına rağmen, bazılarının da geç oluyor. Yani onun için dedim, adetin bittiği gibi başlasan iyi olur diye...
Çok sağol canım bugün o kadar rahatladım ki ameliyat gerekmez dedi ya sanki üzeirmden tonlarca yük kalktı.canm senin adına çok sevindim hadi bakalım çalışmaya devam
Çok sağol canım bugün o kadar rahatladım ki ameliyat gerekmez dedi ya sanki üzeirmden tonlarca yük kalktı.
seni çok iyi anlıyorum bende doktora gitmekten çok korkuyordm ya bi sorun çıkarsa ya tüpler kapalı derse dah neler neler kurdm kafamda ama bişey olmadğnı duyunca çok sevindim inan şimdi de sen de bişey çıkmadğını duyuncada en az kendime sevindiğim kadar mutlu oldum
kızlar cok moralım bozuk ıdrarda pztf cıkan sey kanda negatf cıktı neden anlamadım....
kızlar cok moralım bozuk ıdrarda pztf cıkan sey kanda negatf cıktı neden anlamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?