Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

mrb kizlar kurmm sen test yaptin mi bende hic agri yok ya biraz gögusler sisti sanki kirmizilar gelme yaaa bu neyy
heyecan yaaa

daha 12 gun var..ama evdekı teestlerde hafıfte lsa cızgı vardı yani pztftı kanda neden cıkmadıkı?

mrb kizlar kurmm sen test yaptin mi bende hic agri yok ya biraz gögusler sisti sanki kirmizilar gelme yaaa bu neyy
heyecan yaaa

yok canımm ya test yapmadım günümü bekliycem zaten olursa olur olmazsa hamişim demektir ama olcak gibi inş olmaz

kızlar benm kırmızılar geldi gelecek ayağı kalkınca ağrım başlıyo anlıyorum kırmızıların ağrısı
gelmeden ne bu ümitsizlik
kızlar cok moralım bozuk ıdrarda pztf cıkan sey kanda negatf cıktı neden anlamadım....
Canım idrar testi tam güvenilir değil ama dur daha 12 gün var belki 12 gün sonra müjdeli haberi vereceksin
heyecan yaaa
Hoşgeldiniiz

daha 12 gun var..ama evdekı teestlerde hafıfte lsa cızgı vardı yani pztftı kanda neden cıkmadıkı?
Bazen oluyor canım testlerede artık o kadar fazla güvenmiyorum

gözünaydın cnm)
Saağol canım geriye kaldı çalışmalar

Serapcım beni bat tarihinden silebilirsin.çünkü eylülden umudu kesip ekime bakcam.adet oldum

Serapcım beni bat tarihinden silebilirsin.çünkü eylülden umudu kesip ekime bakcam.adet oldum

canm günaydın sakın moralini bozma biliyorum bende her ay kırmızıları gördüğümde ağlıyodum üzülüyordum ama bu ay hiç takmadım zaten 1 günüm kaldı hayırlısı bakalım olursada hiç üzülmüycem sen de üzülme sakın

bebek için hiç üzülmüyorum zaten.nasipse olur benim üzüldüğüm kistim var ondan olmadığını anladım.ameliyat olmaktan korkuyorum

herkeze hayırlı sabahlar güzel günler umut dolu günler bizleri bekliyor nazlı bebişlerimeze adınm adım ilerliyoruz

bebek için hiç üzülmüyorum zaten.nasipse olur benim üzüldüğüm kistim var ondan olmadığını anladım.ameliyat olmaktan korkuyorum

anladım canm geçmiş olsun ilçla tadavisi olmuyo heralde eyer doktor ameliyet dediyse bence bir an önce ol kurtul zaman kaybet me korkmada sadece bu ameliyetı olan sen deyilsin ki bebişi bir an önce kucağına almak istemezmisin

Son düzenleme:

isterm tabiki neden istemim.ama insan korkuyo işte yeni evliyim ama sol yumurtalığımda iki tanee kocamannn kist var hemde çikolata kisti.zaten bebiş olmazmış ameliyat olmadan

isterm tabiki neden istemim.ama insan korkuyo işte yeni evliyim ama sol yumurtalığımda iki tanee kocamannn kist var hemde çikolata kisti.zaten bebiş olmazmış ameliyat olmadan

anladım canm allah yardımcın olsun tez zaman da şifa versin inş

kızlarniye biz herkez gibi hamiş kalamıyoruz?
anlamıyorum neden,kendimi yeterince kotu hissediyorum birini hamile gorsem ona seviniyorum ama kendıme bakınca uzuluyorum,, simdi bile agliyorum bende anne olmak ıstıyorum off

kızlarniye biz herkez gibi hamiş kalamıyoruz?
anlamıyorum neden,kendimi yeterince kotu hissediyorum birini hamile gorsem ona seviniyorum ama kendıme bakınca uzuluyorum,, simdi bile agliyorum bende anne olmak ıstıyorum off

ah ah sorma benden sonra evlenenlerin şuan da 2 aylık bebekleri var allah isteyen herkeze versin gözüm yok ama niye bize vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…