- Konu Sahibi serap_serap
-
daha 12 gun var..ama evdekı teestlerde hafıfte lsa cızgı vardı yani pztftı kanda neden cıkmadıkı?
0.1 cıktı cnm yanı tamamen negtfkaç çıktı peki değer cnm. belki yükselecektir. bir iki gün sonra tekrarlarsın
0.1 cıktı cnm yanı tamamen negtf
bende oyle dusunmustum ama ıkı testte bozuk olamaz ya!!!ay ben anlamadım bu ısı cıdden....allah allah test mi bozuktu acaba. üzülme cnm ya herşeyin hayırlısı
mrb kizlar kurmm sen test yaptin mi bende hic agri yok ya biraz gögusler sisti sanki kirmizilar gelme yaaa bu neyy
heyecan yaaa
Ben geldim kızlar
Doktordan geldim hiçbir sorun yokmuş
Muayene etti yumurtalar harikaymış
Tek sorun eşinin yanında olmaması dedi
Tsh değerimde normal çıktı 1.41 şu an ameliyat görünmüyor ufukta
0.1 cıktı cnm yanı tamamen negtf
gelmeden ne bu ümitsizlikkızlar benm kırmızılar geldi gelecek ayağı kalkınca ağrım başlıyo anlıyorum kırmızıların ağrısı
Canım idrar testi tam güvenilir değil ama dur daha 12 gün var belki 12 gün sonra müjdeli haberi vereceksinkızlar cok moralım bozuk ıdrarda pztf cıkan sey kanda negatf cıktı neden anlamadım....
Hoşgeldiniizmrb kizlar kurmm sen test yaptin mi bende hic agri yok ya biraz gögusler sisti sanki kirmizilar gelme yaaa bu neyy
heyecan yaaa
Bazen oluyor canım testlerede artık o kadar fazla güvenmiyorumdaha 12 gun var..ama evdekı teestlerde hafıfte lsa cızgı vardı yani pztftı kanda neden cıkmadıkı?
Saağol canım geriye kaldı çalışmalargözünaydın cnm)
Serapcım beni bat tarihinden silebilirsin.çünkü eylülden umudu kesip ekime bakcam.adet oldum
canm günaydın sakın moralini bozma biliyorum bende her ay kırmızıları gördüğümde ağlıyodum üzülüyordum ama bu ay hiç takmadım zaten 1 günüm kaldı hayırlısı bakalım olursada hiç üzülmüycem sen de üzülme sakın
bebek için hiç üzülmüyorum zaten.nasipse olur benim üzüldüğüm kistim var ondan olmadığını anladım.ameliyat olmaktan korkuyorum
anladım canm geçmiş olsun ilçla tadavisi olmuyo heralde eyer doktor ameliyet dediyse bence bir an önce ol kurtul zaman kaybet me korkmada sadece bu ameliyetı olan sen deyilsin ki bir an önce bebişi bir an önce uıcağına almak istemezmisin
isterm tabiki neden istemim.ama insan korkuyo işteyeni evliyim ama sol yumurtalığımda iki tanee kocamannn kist var hemde çikolata kisti.zaten bebiş olmazmış ameliyat olmadan
kızlarniye biz herkez gibi hamiş kalamıyoruz?
anlamıyorum neden,kendimi yeterince kotu hissediyorum birini hamile gorsem ona seviniyorum ama kendıme bakınca uzuluyorum,, simdi bile agliyorum bende anne olmak ıstıyorum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?