Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

mrb kizlar kurmm sen test yaptin mi bende hic agri yok ya biraz gögusler sisti sanki kirmizilar gelme yaaa bu neyy
heyecan yaaa
hadi hayırlısı canım bekleyelim görelim

Serapcım beni bat tarihinden silebilirsin.çünkü eylülden umudu kesip ekime bakcam.adet oldum
Üzülmek yok canım bak seni de döverim

bebek için hiç üzülmüyorum zaten.nasipse olur benim üzüldüğüm kistim var ondan olmadığını anladım.ameliyat olmaktan korkuyorum
Canım olsana bak ben 2 senedir ameliyat olmam gerekiyodu.Korktuğumdan gidemedim ama engel olup olmadığını da bilmiyordum sadece tahmin belki engeldir dedim.Doktora gittim iki gün önce gebeliğe engel değilmiş benim ameliyat isterseniz şimdi isterseniz daha sonrada olabilir dedi doktor şu an benim hayatımı etkileyecek olumsuz birşey yok deyince sevindim ama aksini deseydi inan bebiş için olacaktım.Çünkü çok istiyorumm bebek için değer...

kızlarniye biz herkez gibi hamiş kalamıyoruz?
anlamıyorum neden,kendimi yeterince kotu hissediyorum birini hamile gorsem ona seviniyorum ama kendıme bakınca uzuluyorum,, simdi bile agliyorum bende anne olmak ıstıyorum off
İnşallah canım en kısa sürede güzel haberler alırız yeter ki üzmeyelim kendimizi stres yok bebiş var

inşallah canım ya...zaten mutlu haberi bir alayım cadde boyunca koşturasım var bağıra bağıra sevinçten.... :))

HADİ BAYANLAR BU AY HEPİMİZE UĞURLU GELECEK HİSSEDİYORUM

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuram
[/TD]
[TD]2 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shcne
[/TD]
[TD]3 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yOosuN
[/TD]
[TD]4 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berro
[/TD]
[TD]5 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]6 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sid16
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geridonusumkutusu
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD]9 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesalp
[/TD]
[TD]10 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD]11Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn
[/TD]
[TD]12 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]14 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu
[/TD]
[TD]18 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]krizantem1212
[/TD]
[TD]18 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia
[/TD]
[TD]19 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibel_84
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugce76
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut27
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebson
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]25 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemtnc
[/TD]
[TD]29 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

inşallah artık ugurlu gelir... 26 eylul evlılık yıldonumumuz inş hamile kalmiş olurum.. duva edin kızlar nolur.. cok uzuluyorum off off

inşallah kızlar.. bi olsa o ben başka bi sey istemem

kaç gündür benimde kasıklarımda ağrı vardı halen daha da var şimdi de sağ kasığımda ilaçları kullanmaya başladım ama içim rahat doktor sorun yok dedi.

Gördüm canım okumuştum .ben sana inanmam demiştim.Darısı bizim başımıza kız.
Benimde kasıklarım acayip ağıyor canım yürüyüşüm değişti. Ama dün çok gezdim ondan mı acaba diyorum bu kezde
iyi diyelim iyi olsun , 20 lik dişlerimden sıkıntım var oda baş ağrısı yapıyor galiba :2:

kız sana güzel bir haber bugee hamileymişş özeti bizim falcıda iş yok

Yumurtalama olabilir canım bence yumoş zamanların değil mi şimdi senin ben mi yanlış hesaplıyorum

tatlim bilmiyorum ki adetim duzensız yumurtlamada oyle.. bakalım dun calısmalara basladık agrm var diye inş tutar... ama ben şu 30dka yatın uzanın fln dıolarya beraber olduktan sonra ben onu yapamıom hep bi işim oluyo aya kakiyorum acaba hamile kalırmıyım genede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…