- Konu Sahibi serap_serap
-
ama vercek inş br gün bizimde kucaklarımız dolacak buna inanıyorum
hadi hayırlısı canım bekleyelim görelimmrb kizlar kurmm sen test yaptin mi bende hic agri yok ya biraz gögusler sisti sanki kirmizilar gelme yaaa bu neyy
heyecan yaaa
Üzülmek yok canım bak seni de döverimSerapcım beni bat tarihinden silebilirsin.çünkü eylülden umudu kesip ekime bakcam.adet oldum
Canım olsana bak ben 2 senedir ameliyat olmam gerekiyodu.Korktuğumdan gidemedim ama engel olup olmadığını da bilmiyordum sadece tahmin belki engeldir dedim.Doktora gittim iki gün önce gebeliğe engel değilmiş benim ameliyat isterseniz şimdi isterseniz daha sonrada olabilir dedi doktor şu an benim hayatımı etkileyecek olumsuz birşey yok deyince sevindim ama aksini deseydi inan bebiş için olacaktım.Çünkü çok istiyorumm bebek için değer...bebek için hiç üzülmüyorum zaten.nasipse olur benim üzüldüğüm kistim var ondan olmadığını anladım.ameliyat olmaktan korkuyorum
İnşallah canım en kısa sürede güzel haberler alırız yeter ki üzmeyelim kendimizi stres yokkızlarniye biz herkez gibi hamiş kalamıyoruz?
anlamıyorum neden,kendimi yeterince kotu hissediyorum birini hamile gorsem ona seviniyorum ama kendıme bakınca uzuluyorum,, simdi bile agliyorum bende anne olmak ıstıyorum off
HADİ BAYANLAR BU AY HEPİMİZE UĞURLU GELECEK HİSSEDİYORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuram
[/TD]
[TD]2 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yOosuN
[/TD]
[TD]4 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berro
[/TD]
[TD]5 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut
[/TD]
[TD]6 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]6 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sid16
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geridonusumkutusu
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD]9 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesalp
[/TD]
[TD]10 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD]11Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn
[/TD]
[TD]12 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]14 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu
[/TD]
[TD]18 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]krizantem1212
[/TD]
[TD]18 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia
[/TD]
[TD]19 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibel_84
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugce76
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut27
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebson
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]25 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemtnc
[/TD]
[TD]29 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bizde burada halay çekeriz kız fazla koşturma ilk aylarda bebişine dikkat etinşallah canım ya...zaten mutlu haberi bir alayım cadde boyunca koşturasım var bağıra bağıra sevinçten.... :))
Canım bir hafta önce olmuşsun ya resmen böyle olur muydu hiç şimdi tabloyu değiştirirken gördüm..Serapcım beni bat tarihinden silebilirsin.çünkü eylülden umudu kesip ekime bakcam.adet oldum
İnşallah canım ilk önce moralimizi iyi tutuyoruz kendimize de dikkat ediyoruz sonra geliyor bebişlerinşallah artık ugurlu gelir... 26 eylul evlılık yıldonumumuz inş hamile kalmiş olurum.. duva edin kızlar nolur.. cok uzuluyorum off off
hadi hayırlısı canım bekleyelim görelim
Üzülmek yok canım bak seni de döverim
Canım olsana bak ben 2 senedir ameliyat olmam gerekiyodu.Korktuğumdan gidemedim ama engel olup olmadığını da bilmiyordum sadece tahmin belki engeldir dedim.Doktora gittim iki gün önce gebeliğe engel değilmiş benim ameliyat isterseniz şimdi isterseniz daha sonrada olabilir dedi doktor şu an benim hayatımı etkileyecek olumsuz birşey yok deyince sevindim ama aksini deseydi inan bebiş için olacaktım.Çünkü çok istiyorumm bebek için değer...
İnşallah canım en kısa sürede güzel haberler alırız yeter ki üzmeyelim kendimizi stres yokbebiş var
kaç gündür benimde kasıklarımda ağrı vardı halen daha da var şimdi de sağ kasığımda ilaçları kullanmaya başladım ama içim rahat doktor sorun yok dedi.
Yumurtalama olabilir canım bence yumoş zamanların değil mi şimdi senin ben mi yanlış hesaplıyorumbenimde sol tarafımda agrı var yumurtlama mı olcak anlamadım kı ..
slm serapppp nasılsın..............
iyiyim canımcım sen nasılsın bakayım
iyi diyelim iyi olsun , 20 lik dişlerimden sıkıntım var oda baş ağrısı yapıyor galiba :2:
kız sana güzel bir haber bugee hamileymişşözeti bizim falcıda iş yok
Yumurtalama olabilir canım bence yumoş zamanların değil mi şimdi senin ben mi yanlış hesaplıyorum
doktor ağrına bişey demedi mi niye oluyo falan ,Gördüm canım okumuştum .ben sana inanmam demiştim.Darısı bizim başımıza kız.
Benimde kasıklarım acayip ağıyor canım yürüyüşüm değişti. Ama dün çok gezdim ondan mı acaba diyorum bu kezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?