- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.241
canım seninle batımız aynı. herhangi bir belirtin var mı?
nbr kıs kaç topic değişti böle yaaa dier topiclere ne zaman girsem bomboşşş sweet nerde rümüş nerde veee veee veee herkes nerelere daılmış yafff
kız ağlayasım var bu ne ya aksilik üzerine aksilik yaşıyorum bu ay
tam yumurtlama zamanım ama öyle olsaydı doktor şimdi başlama demez miydi yumurtalarıma baktı çünkü gayet güzel dedi...
günaydın canım ama gitmişsin herhalde
sevindim canım hadi bugün de dinleneceksin desene evde bizde saat 4 gibi çıkacakmışız yola. Kafam çok karıştı iki gündür alıyorum fitili eğer öyleyse bırakacağım zaten kociş yok canımda tam da yumoş günlerine de denk gelmiyor aksilik üzerine aksilik hep bu ay.Neredeyse ümidimi kaybedeceğim bu ayda yattı gibi baksanıza...serapppp günaydın canımmm , kızım fitil için eğer etkiliyo olsa doktor 14-21 arası çalış der mi bence bişey olmazgerekirse yarın telefon aç sor, bu arada köy işimiz yattı, bugün evdeyiz çok mutluyum o yüzden.....
nolcek yumoş günlerinde kociş yok. yok onu ayarla yok bunu ayarla şimdi de fitil kafama takıldı geceden beri. ya engelse ben boşuna çalışmışım onca günnoldu ki :26:zırlama hemen
Ne bileyim canım ilk defa fitil kullanıyorum gerçi benim hesabıma göre 10unda yumurtlarım diye düşünüyordum engel olacağını da hiç düşünmedim ki gerçi doktor muayene etti yumurtaların harika dedi sorun yok dedi. eğer öyle olsaydı çatlasın öyle kullan der miydi acaba veya daha yumurtlamama var mıdır ki?sorsaydın bi keşke ben sormuştum bana fitil verdiğinde ama benm mantr vardı hemen kullandım kullndığım sırada ilişkiye girmedik
sevindim canım hadi bugün de dinleneceksin desene evde bizde saat 4 gibi çıkacakmışız yola. Kafam çok karıştı iki gündür alıyorum fitili eğer öyleyse bırakacağım zaten kociş yok canımda tam da yumoş günlerine de denk gelmiyor aksilik üzerine aksilik hep bu ay.Neredeyse ümidimi kaybedeceğim bu ayda yattı gibi baksanıza...
Ne bileyim canım ilk defa fitil kullanıyorum gerçi benim hesabıma göre 10unda yumurtlarım diye düşünüyordum engel olacağını da hiç düşünmedim ki gerçi doktor muayene etti yumurtaların harika dedi sorun yok dedi. eğer öyle olsaydı çatlasın öyle kullan der miydi acaba veya daha yumurtlamama var mıdır ki?
Kızlar moralım bozuk sabah sabah.
hem işe gelmek zorunda kaldım.
hem de ov.donemımdeyım ya dun esımle tartısınca bıraz,calısma yapamadık!
bırakacağım canım fitili napayım doktora nasıl ulaşacağım ki telefonunu almadımhayırlısı olsun canım sen bunları düşünüp stres yaparsan zaten geleceği varsa da dümen kırıyo bu her yeri ısırılısıca bebekler bilmiyo musun, sen yarın sorarsın telefonla ona göre kullanmazsın bu hafta akşam hesap yaptık öyle veya böyle denk geliyo yumuş gününe kızım sen salı yapsan adamı göndermeden cumaya kadar idare eder, cuma zaten gelip yenisini yapacan sen iyi düşün iyi olsun ....
bence de zaten nette de buldum bir kaç şey..yarın telefon açıp sor bütün merak ettiklerini benim bildiğim adetin ilk gününden sayılıyo ki zaten yumurtlama günü hesaplamasında da öyle çıkıyo farkettiysen bence etkilemiyo ki öyle dedi...
GYNOMAX
® Lyi aşağıdaki durumlarda DİKKATLİ KULLANINIZ
●
GYNOMAX® L lastikte hasar yapabilir. Bu nedenle ovüllerin prezervatifle ve doğum
kontrolü amacıyla kullanılan diyaframlarla temasından kaçınınız. Aksi takdirde
istenmeyen gebelikler meydana gelebilir.
●
Bazı durumlarda, eşinizin de ağızdan alınan uygun bir ilaçla tedavi edilmesi gerekebilir.
Doktorunuz tarafından böyle bir durum tespit edildiği takdirde size ve eşinize verilen
tedaviye harfiyen uyunuz.
●
GYNOMAX® Li, sperm öldürücü ilaçlar (spermisidler), vajinal duşlar veya vajinal
yoldan uygulanan diğer ürü
nlerle birlikte kullanmayınız.
Bu uyarılar, geçmişteki herhangi bir dönemde dahi olsa sizin için geçerliyse lütfen
doktorunuza danışınız.
bırakacağım canım fitili napayım doktora nasıl ulaşacağım ki telefonunu almadımBenim aile hekimine sorsam bilir mi?
bence de zaten nette de buldum bir kaç şey..
bırakacağım canım fitili napayım doktora nasıl ulaşacağım ki telefonunu almadımBenim aile hekimine sorsam bilir mi?
bence de zaten nette de buldum bir kaç şey..
bak istersen sor iyice öğren ama bana sorarsan allah korusun eğer hasta olursan inş olmazsın tek isteğimiz bu adet bittikten hemn sonra kullan
yani demek istediğim gebelik için bir engeli olsa onu yazar mıydı?alttakiler seni ilgilendirmiyo ilk maddede de anladığım doğum kontrol yöntemiyle birlikte kullanmayın diyo sen korunmuyon ki ben mi yanlış anladım :26:
İltihap başlangıcı dedi. almayayım mı şimdi
tamam canım inşallah ulaşırım yoksa bu ayda yattı bizim bebiş işihastane belli doktorun adı belli ne demek nasıl ulaşacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?