- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.261
bende onu diyorum bırakayım olmazsa zaten beni o kadar fazla rahatsız etmiyordu kasıklarımda ağrı vardı o da yumoş günleri içinmişbak istersen sor iyice öğren ama bana sorarsan allah korusun eğer hasta olursan inş olmazsın tek isteğimiz bu adet bittikten hemn sonra kullan
iltihap başlangıcı olduğunu nasıl anladı acaba:26:kültür falan smear yaptı mı? kaç tane kullandın şimdiye kadar?
bu adettt gelmeyecekkkkk hemde hiçbirimizeeeee[a
aayyyyyyyy kızlar inş gelmez benm bu gün olmazsa yarın ilk işim hemn bi test yapmak
tamam canım inşallah ulaşırım yoksa bu ayda yattı bizim bebiş işi
Bilmiyorum canım kafam çok karıştı bende keseyim olmazsakız deli ne hemen yattı bebiş işi diyongeçen ay ydbugenin doktoru da aynı senin gibi fitil başlamıştı. ovu zamanı kesti fitil kullanmayı ve hamiş şu anda
tamam canım inşallah ulaşırım yoksa bu ayda yattı bizim bebiş işi
[aaayyyyyyyy kızlar inş gelmez benm bu gün olmazsa yarın ilk işim hemn bi test yapmak
tamam vereyim kız hastaneden ulaşabilir miyiz ki?beceriksiz tosbaa ver adını hasbanın ben bulayım no sunu ne umutsuz bişey çıktın millete zılgıt çekerken efeleniyodun ne iş....
hafif damlan vardı kesildi mi o ne durumdasın şimdi... inşallah gelmezde açılışı yaparsın ve sürürsün ayaklarını geliriz arkandan
beceriksiz tosbaa ver adını hasbanın ben bulayım no sunu ne umutsuz bişey çıktın millete zılgıt çekerken efeleniyodun ne iş....
hafif damlan vardı kesildi mi o ne durumdasın şimdi... inşallah gelmezde açılışı yaparsın ve sürürsün ayaklarını geliriz arkandan
biz ovu günlerini stres yapıp adamlara çatıyoruz galiba bu kaçıncı vukuat kaç kişiden duydum bende kendimde dahilne zaman yumurtluyosun canım test yaptıysan daha bi günün daha var o zamana sevimli bi kız ol ve herifini çarp
İnşallah canım artık gelsin güzel haberlerkesildi bişey yok şimdilik inş uğur getiririm kızlar
31 agustosta silikti.
dun yapmıstım yıne.cok koyu degıldı ama sılık sayılan bı cızgı daha vardı.
bugun bıraz daha yumurtlamaya yakın olabılırım sanırım.
offf canlarım.ben de buraya hayırlısıyla hamışım yazmak ıstıyorum.
cıcı kız olayım olmasına da,ne bılıım.sankı sadece o iş için yapmak...
neyse!bakalım.
serap kafan dağılsın bak ne anlatayım sana dün eşimle buluşmaya gitmeden az önce görümcemle eltim bana çaya geldiler bende gidecek olunca bi taraftan iş yapıyom çamaşır asmaya çıktım onlarda kalkacaklardı zaten bana işine bak hazırlanmaya başla dediler neyse ben balkondan dönüyom odaya doğru onlarda kalkmışlar ve neye bakıyolar biliyo musundün sana bahsetmiştim ya bi yer bana annelikle ilgili katolog brosür gibi bişey gönderdi diye ona onun yanında da bi kagıt var hamileliğini kutlarz falan yazıyo inşallah onu görmemişlerdir falan diyodum içimden , ben onları görmemezlikten geldim onlarda hemen kalktı zaten, ama sabah ne oldu bana bi tabkta hamsi kuşu bi tabakta börekler kahvaltılık bişeyler göndermişler , galiba beni hamile sanıyolar benim bu hamile kalıp düşüğü açıklamadan yırtmam lazım yaaa eşim gülüyo bunlar direkt sana hamile sanıyolar dediii....
serapppp günaydın canımmm , kızım fitil için eğer etkiliyo olsa doktor 14-21 arası çalış der mi bence bişey olmazgerekirse yarın telefon aç sor, bu arada köy işimiz yattı, bugün evdeyiz çok mutluyum o yüzden.....
canım ben sadece tuvalete sık çıkma ve kasık çekilmelerinden anlıyorum maalesef henüz bir belirti yok birde buralarda hava soğudu tuvalet olayı da pek bağlantılıolmayabilir üşütüncede sık çıkıyorum ben, ama eğer olduysa bile rahme ekilme günü bugün yani belirtiler bugünden sonra belli olmaya başlıyacak inşallah hepimiz güzel haberi alacaz
ya sweeti bayadır görmüyorum, rümüş köye fındığa gitmişti, berceste ev hazırlıklarıyla uğraşıyodu bayramla amasyaya gidecekti sanki döndü mü bilmem ve diğer kızlar bayrama az daha tatil ekledi sanki sesleri çıkmıyo veee sennnnn piss buge gidip başka topicler de mutlu haber vermekle meşguldünbende serabı takip ettim buralara geldim bu arada bugeeee çok sevindimmm ayağını sürü zilli bide beğenmen benim ovu destlerimiii
31 agustosta silikti.
dun yapmıstım yıne.cok koyu degıldı ama sılık sayılan bı cızgı daha vardı.
bugun bıraz daha yumurtlamaya yakın olabılırım sanırım.
offf canlarım.ben de buraya hayırlısıyla hamışım yazmak ıstıyorum.
cıcı kız olayım olmasına da,ne bılıım.sankı sadece o iş için yapmak...
neyse!bakalım.
ay kız bende kocişle tartışdığım zamn hiç içimden bişey yapmak gelmiyor çocuk bile istemiyorum aman olmasın diyorum sonra barştığım zamn hemn üstüne atlıyorum ben de az değilim dimi
canım peki senin yumurtlama günün ne zamandı? sanırım sıyırdım :S
geçen pazardı 26 ağustos kaç güne bir oluyosun sen ben buay 26 güne düştüm...
ay iyi güldüm kız ne yapmayı düşünüyorsun peki kız nasıl yırtcan bu işten gerçekten
kürtajdan sonra 2 kere oldum zaten.o da 25 gün gözüküyor. benim de 27siydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?