Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

bak istersen sor iyice öğren ama bana sorarsan allah korusun eğer hasta olursan inş olmazsın tek isteğimiz bu adet bittikten hemn sonra kullan
bende onu diyorum bırakayım olmazsa zaten beni o kadar fazla rahatsız etmiyordu kasıklarımda ağrı vardı o da yumoş günleri içinmiş

tamam canım inşallah ulaşırım yoksa bu ayda yattı bizim bebiş işi

beceriksiz tosbaa ver adını hasbanın ben bulayım no sunu ne umutsuz bişey çıktın millete zılgıt çekerken efeleniyodun ne iş....

[aaayyyyyyyy kızlar inş gelmez benm bu gün olmazsa yarın ilk işim hemn bi test yapmak

hafif damlan vardı kesildi mi o ne durumdasın şimdi... inşallah gelmezde açılışı yaparsın ve sürürsün ayaklarını geliriz arkandan

tamam vereyim kız hastaneden ulaşabilir miyiz ki?

kesildi bişey yok şimdilik inş uğur getiririm kızlar

31 agustosta silikti.
dun yapmıstım yıne.cok koyu degıldı ama sılık sayılan bı cızgı daha vardı.
bugun bıraz daha yumurtlamaya yakın olabılırım sanırım.
offf canlarım.ben de buraya hayırlısıyla hamışım yazmak ıstıyorum.
cıcı kız olayım olmasına da,ne bılıım.sankı sadece o iş için yapmak...
neyse!bakalım.

serap kafan dağılsın bak ne anlatayım sana dün eşimle buluşmaya gitmeden az önce görümcemle eltim bana çaya geldiler bende gidecek olunca bi taraftan iş yapıyom çamaşır asmaya çıktım onlarda kalkacaklardı zaten bana işine bak hazırlanmaya başla dediler neyse ben balkondan dönüyom odaya doğru onlarda kalkmışlar ve neye bakıyolar biliyo musun dün sana bahsetmiştim ya bi yer bana annelikle ilgili katolog brosür gibi bişey gönderdi diye ona onun yanında da bi kagıt var hamileliğini kutlarz falan yazıyo inşallah onu görmemişlerdir falan diyodum içimden , ben onları görmemezlikten geldim onlarda hemen kalktı zaten, ama sabah ne oldu bana bi tabkta hamsi kuşu bi tabakta börekler kahvaltılık bişeyler göndermişler , galiba beni hamile sanıyolar benim bu hamile kalıp düşüğü açıklamadan yırtmam lazım yaaa eşim gülüyo bunlar direkt sana hamile sanıyolar dediii....

ay kız bende kocişle tartışdığım zamn hiç içimden bişey yapmak gelmiyor çocuk bile istemiyorum aman olmasın diyorum sonra barştığım zamn hemn üstüne atlıyorum ben de az değilim dimi

ay iyi güldüm kız ne yapmayı düşünüyorsun peki kız nasıl yırtcan bu işten gerçekten

canım peki senin yumurtlama günün ne zamandı? sanırım sıyırdım :S

canım sen daha çift kırmızıyı görmemişin onu göreen 24-36 saat içinde yumurtluyacan o zamana kocayıda affeden arzulanda sıkıntı yok sen sade bu iş için olsun cici ol önemli değil...

ay kız bende kocişle tartışdığım zamn hiç içimden bişey yapmak gelmiyor çocuk bile istemiyorum aman olmasın diyorum sonra barştığım zamn hemn üstüne atlıyorum ben de az değilim dimi

ben geçen ay eşim rahatsızdı çift çizgiyi gördük ondan önce yaptık çift çizgi günü hastayım kötüyüm nazlanıyo bende alttan almadım yapmadık bişey, tabi yiyince kırmızı kartı dedim senin yüzünden ne dese beğenin deseydin yapardık ben bişey demedim ki, ben kendimce tribe giriyom görev gibi olsun yinede yapın 10 gün sonra yapmadığınıza pişman olursunuz benden söylemesi....

ay iyi güldüm kız ne yapmayı düşünüyorsun peki kız nasıl yırtcan bu işten gerçekten

ne biliyim ne yapcam biran önce hamile kalmalıyım, mümkünse bu ay işin ilginci bizimkiler 1 yılı geçti hiç birşey sormuyolar ne düşünüyonuz çocuk istiyonuz mu falan diye onlar beni öyle sanacak ben durup dururken gördüm benim kataloga bakıyodunuz ama ben hamile değilim o düşük yaptığım bebk zamanından da diyemem b.k u yedim anlıyacağın , işin diğer komik kısmı bazıları vardır ya esas kendinde bişey vardır başkası gibi söyler dün bende hamile kalan arkadaşımı söyledim hamileymiş diye demişler mi bilmem ki arkamdan kendi hamile onu demiyoda ayşegülden bahsediyo diye

kürtajdan sonra 2 kere oldum zaten.o da 25 gün gözüküyor. benim de 27siydi

kürtajdan sonra korunmak gerekir rahim toparlansın diye diyolar, sen korunmadın mı , bende haziranda düşük yaptım bu 3. ayım fakat ben kürtaj olmadım 3 ay bana da dedikleri halde bende korunmadım gerçi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…