- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.281
ne biliyim ne yapcam biran önce hamile kalmalıyım, mümkünse bu ayişin ilginci bizimkiler 1 yılı geçti hiç birşey sormuyolar ne düşünüyonuz çocuk istiyonuz mu falan diye onlar beni öyle sanacak ben durup dururken gördüm benim kataloga bakıyodunuz ama ben hamile değilim o düşük yaptığım bebk zamanından da diyemem b.k u yedim anlıyacağın , işin diğer komik kısmı bazıları vardır ya esas kendinde bişey vardır başkası gibi söyler dün bende hamile kalan arkadaşımı söyledim hamileymiş diye demişler mi bilmem ki arkamdan kendi hamile onu demiyoda ayşegülden bahsediyo diye
sende ayşegül için istetmiştim dersin bilgilensin diye broşürde ne var bilmem ama:44:
sorsalar kendimide derim sıkıntı sormuyolar ki.... durup dururken bende anlatamam.......
kürtajdan sonra korunmak gerekir rahim toparlansın diye diyolar, sen korunmadın mı , bende haziranda düşük yaptım bu 3. ayım fakat ben kürtaj olmadım 3 ay bana da dedikleri halde bende korunmadım gerçi...
çok istiyorsanız 2 ay yeterli dedi doktorum. 2,5 ay oldu. kontrollerimi oldum. geçen hafta artık olabilir, her şey normel dedi. benim 10 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin.
tamam canım işte görüştürürler mi no bende baktım yok o yüzden dedimseroo hastanenin ana sayfasındaki iletişim kısmından ara, poliklinik olarak numarayı ayrı belirtmemişler , istersin hastasıyım kendisiyle görüşmem gerekiyo diye ...
tamam canım işte görüştürürler mi no bende baktım yok o yüzden dedim
tamam canım dediğin gibi yaparım olmazsaözel hastane tabi görüştürürler önce kibar başla gerekirse çirkefleş
sesim güzeldir canım diyeyim bir daha istersen söylememsöyle bi şarkıda dinleyek
sesim güzeldir canım diyeyim bir daha istersen söylemem
Keşke canım en son ben olacağım herhaldekızlar keşke bat tarihlerimiz hepimizin yakın olsada müjdeli haberliri hep beraber alsak ne güzel olur dimi
istersen şu linke bak canımbide bişey diycem şu suratları nasıl yapıyosunuz ben acemiyim ya bilmiyorum
Keşke canım en son ben olacağım herhalde
istersen şu linke bak canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?