Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

sende ayşegül için istetmiştim dersin bilgilensin diye broşürde ne var bilmem ama:44:

sorsalar kendimide derim sıkıntı sormuyolar ki.... durup dururken bende anlatamam.......

boş ver canım sende hiçbirşey deme.onlarda sormasınlar kız sende keyfine bak ne güzel önüne yemekler gelecek tadını çıkart canın sıkıldı mı söylersin ama inşallah söyleyemezsin de bebişin seninle olur bu ay

kürtajdan sonra korunmak gerekir rahim toparlansın diye diyolar, sen korunmadın mı , bende haziranda düşük yaptım bu 3. ayım fakat ben kürtaj olmadım 3 ay bana da dedikleri halde bende korunmadım gerçi...

çok istiyorsanız 2 ay yeterli dedi doktorum. 2,5 ay oldu. kontrollerimi oldum. geçen hafta artık olabilir, her şey normel dedi. benim 10 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin.

seroo hastanenin ana sayfasındaki iletişim kısmından ara, poliklinik olarak numarayı ayrı belirtmemişler , istersin hastasıyım kendisiyle görüşmem gerekiyo diye ...

Çarşambayı sel aldı bir yar sevdim el aldı aman aman
Bir yar sevdim el aldı
Keşke sevmez olaydım elin koynun da kaldı aman aman
Elin koynun da kaldı
Oy neyimiş neyimiş aman aman
Kaderim böyle imiş
Gizli sevda çekmesi aman aman ateşten gömlekimiş

Çarşamba yollarında kelepçe kollarımda aman aman kelepçe
Kollarımda
Allah canımı alsın o yarin kollarında aman aman o yarin
Kollarında
Oy neyimiş neyimiş aman aman
Kaderim böyleimiş
Gizli sevda çekmesi aman aman ateşten gömlek imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…