- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.301
Keşke canım en son ben olacağım herhalde
istersen şu linke bak canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
34 günde bir oluyorum canımserooo ben pop severim ondan söyleekız sen ayın 17 sinde olduysan adet ve 25 günde oluyosan niye 21 i değilde 25 i oluyon :26:
ya canım ben ayın 17sini baz almadım kahverengi lekelenmemolmuştuya 21 ve 22 sinde kırmızı oldum sonra kahverengiye döndüya ben 21ini baz alarak yazdım canımserooo ben pop severim ondan söyleekız sen ayın 17 sinde olduysan adet ve 35 günde oluyosan niye 21 i değilde 25 i oluyon :26:
34 günde bir oluyorum canım
hangi şarkıyı istiyorsun söyle biliyorsam söylerimserooo ben pop severim ondan söyleekız sen ayın 17 sinde olduysan adet ve 35 günde oluyosan niye 21 i değilde 25 i oluyon :26:
Yukarıda yazdımdüzelttim o mesajı 35 diye yinede 21 de olmalısınbi daha hesapla bakalım ...
ee bu durumda sen haftasonu yada en geç pazartesi gıdaklarsın biz akşam hep 17 ye göre hesapladık hep hesaplar karıştıya canım ben ayın 17sini baz almadım kahverengi lekelenmemolmuştuya 21 ve 22 sinde kırmızı oldum sonra kahverengiye döndüya ben 21ini baz alarak yazdım canım
mhangi şarkıyı istiyorsun söyle biliyorsam söylerim
2 gün geldi kırmızılar bilmiyorum neyi baz alacam ilk kahverenginin geldiği günümü yoksa ilk kırmızının geldiği günümü anam karıştı işler zaten bu ay olursa benim için sürpriz olacakee bu durumda sen haftasonu yada en geç pazartesi gıdaklarsın biz akşam hep 17 ye göre hesapladık hep hesaplar karıştısen haftasonu çok çalışşş
2 gün geldi kırmızılar bilmiyorum neyi baz alacam ilk kahverenginin geldiği günümü yoksa ilk kırmızının geldiği günümü anam karıştı işler zaten bu ay olursa benim için sürpriz olacak
dalkılıçı sevmem pek bozdan söyleyeyim..m
uratlardan biri söylesin boz olur dalkılıç olur kıpır kıpır bişey olsun ama
kırmızının geldiği günü mü diyon şimdiözeti sen adamla olduğun her günü değerlendir, bence kanamanın olduğu gün önemli hani haftasonu özellikle pazar gün iyi çalış....
dalkılıçı sevmem pek bozdan söyleyeyim..
Sen de vardın o gün bizimle
Dostlar anlattı adın çok geçti
Üzüntümü herkes gördü yüzümde
Tatsız anlamsız zaman zor geçti
İki şarkı okundu
Birisi çok dokundu
Dönme derse gururun
Ona uyma olur mu
Ümitler yaşlanıp yok olup silinecek
Giden uzaklaştıkça kalan kıymetlenecek
Soldan sağa iki kalpli en zor bulmaca
Aşkı birimiz çözecek birimiz de üzülecek
kırmızının geldiği günü mü diyon şimdi
Naapayım ilk o aklıma geldiben kıpır kıpır diyom sen romantik takılyon ha neyse ben kaçar bebiş allah deycem sonrada evi toplayım çamaşırlar beni dür diye bağırıyo hadi iyi yolculuklar sana öpüldün
bence kırmızı ama emin değilim sen her günü değerlendir özellikle haftasonuuu ............
birşey değil canımoldu valla teşekkür edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?