Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar ben çıkmak zorundayım yarın giremem ama salı günü anca girerim. herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere.İnşallah yarında orkideden güzel haberler alırız.

Birazdan çıkabilirim ama tanışalım canım öğretmenim bir yıllık evliyim bebiş bekliyoz işte 28 yaşımdayım sormak istediğin başka birşey var mı canım

ne ggüzel bende öğretmen olmak isterdim hep olmadı kısmet değilmiş bendee 24 yaşımdayım 2 yıllık evliyim güvenlik görevlisiyim ama şu an boşum eşimin internet cafesi var saat 9 da çıkar gece 12 de gelir

kurammmm ne haber? Ayyyy yuzumde sivilce cikti ve tam kirmizilar geldiginde cikan yerde uffffff

iyim canm senden naber kız hala kırmızılar gelmedi inş yarında gelmez de hemn gidip test yaptırırm hiç böyle olmaz dı biliyomusun günün de ve sabah dökülmeye başlardı ayyy biraz heycanlandım

harikaaaa bir haberrr ay hadi insallah bende yarinnn bakalim ne olcak biraz belirtileri var ama gene umidi kesmiyorum kesemiyorum ne yapayim he he :)

harikaaaa bir haberrr ay hadi insallah bende yarinnn bakalim ne olcak biraz belirtileri var ama gene umidi kesmiyorum kesemiyorum ne yapayim he he :)

ay canm bende de var belirtiler bu ağrıya şimdiye dökülmesü lazımdı peki seni umutlandıran belirti var mı

kızlaaar nasılsınız bakalım...yarın görev başlıyor bütün öğretmen arkadaşlara kolay gelsin..tatil güzeldi ama bitti işte..keşke güzel bir haberle başlayabilseydim yeni eğitim yılına napalım hayırlısı umudumuz eylül artık :)) bu sene il içi tayinle okulumu da değiştirdim...biraz heyecan var yani...neyse evin işi ancak bitti.şimdi kuaföre gitme zamanı kendimize de bakmamız lazım dimi :)) daha ütü var yapılacak...
hepinize kucak dolusu sevgiler çok sıkmayın canınızı her düştüğümüzde tekrar ayağa kalkıcaz başka çaresi yok..ben 2.5 yıldır bunu yapıyorum...

kızlar bişey sorcam acaba hamilelikte adet günlerine yakın ağrı olurmuş diye duydum sizinde bi bilginiz varmı:26:

iyim canm senden naber kız hala kırmızılar gelmedi inş yarında gelmez de hemn gidip test yaptırırm hiç böyle olmaz dı biliyomusun günün de ve sabah dökülmeye başlardı ayyy biraz heycanlandım

inşallah gelmez canım..zaten sırf bu iş yüzünden kırmızıdan nefret ettim yani..sevmiyorum kırmızıyı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…