- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.321
bende geldm
bende geldm
Birazdan çıkabilirim ama tanışalım canım öğretmenim bir yıllık evliyim bebiş bekliyoz işte 28 yaşımdayım sormak istediğin başka birşey var mı canımserapcığm vaktn varsa tanıyalımmı birbirimizi
Birazdan çıkabilirim ama tanışalım canım öğretmenim bir yıllık evliyim bebiş bekliyoz işte 28 yaşımdayım sormak istediğin başka birşey var mı canım
kurammmm ne haber? Ayyyy yuzumde sivilce cikti ve tam kirmizilar geldiginde cikan yerde uffffff
harikaaaa bir haberrr ay hadi insallah bende yarinnn bakalim ne olcak biraz belirtileri var ama gene umidi kesmiyorum kesemiyorum ne yapayim he he :)
kasik ve bel agrisi yok hep olurdu agrim hayirlisi neyse Allahim onu nasip etsin
kızlar ben çıkmak zorundayım yarın giremem ama salı günü anca girerim. herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere.İnşallah yarında orkideden güzel haberler alırız.
iyim canm senden naber kız hala kırmızılar gelmedi inş yarında gelmez de hemn gidip test yaptırırm hiç böyle olmaz dı biliyomusun günün de ve sabah dökülmeye başlardı ayyy biraz heycanlandım
inşallah gelmez canım..zaten sırf bu iş yüzünden kırmızıdan nefret ettim yani..sevmiyorum kırmızıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?