Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar ben çıkmak zorundayım yarın giremem ama salı günü anca girerim. herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere.İnşallah yarında orkideden güzel haberler alırız.

serap! iyi yolculuklar sana..salı görüşürüz..

iyim canm senden naber kız hala kırmızılar gelmedi inş yarında gelmez de hemn gidip test yaptırırm hiç böyle olmaz dı biliyomusun günün de ve sabah dökülmeye başlardı ayyy biraz heycanlandım

gelmesin kırmızılar

Benim de Bat 4 Eylül... Ama sanırım gelmesini istemesem de geliyor. Ağustos ilk denememdi hemen olur sandım kızımda olduğu gibi ... ama yaş geçmiş iş bitmiş sanırım :) (bu arada yaş 34; 35'e bir ay var hatta) ... Daha çok çalışmam gerekiyor çoookkk ...

ben Bodrumdayım.yaş 29...Edirne'den bir arkadaş vardı burda..o da bebek yapmaya çalışıyor.nrkny üye adı..son zamanlarda çok girmiyor aslında.tatile gitti sanırım.

bılmıyorum kı canım hıc dıkkatımı cekmedı bu topıkte mıydı?ben de 5.ay callısmalara devam.ıns bu ay olmustur.bende prolaktın sorunu var ılac kullanıyorum bu ay.sen ne zamndır ıstıyorsun bebıs

benim 3.ay... 3 senelik evliyiz.sonunda karar verebildik ama o da bekletiyor şimdi bizi

buralara uğrar yakında...bizim 3.ayımız. şu an adetim.eylül 4. ay olacak...inşallah gelir bebişin en kısa zamanda.

ben Bodrumdayım.yaş 29...Edirne'den bir arkadaş vardı burda..o da bebek yapmaya çalışıyor.nrkny üye adı..son zamanlarda çok girmiyor aslında.tatile gitti sanırım.

ben hala goremıyorum bır sayfa ılerlerse belkı gorebılırım.forum takıpten gordum cevabınııns canım ısteyen herkesle bırlıkte gelır bebıslerımızılk mı benım ılk olcak ıns

kızlar napuyosunuz bakiyim neler yaptınız ben yokken kocişler kaltımı bilgisayrın başından

evet canım beklıyoruz sabırlabenm de 9 gunum kaldı bakalım ıns kırmızı yerıne bebısım gelır

ayy hadı ıns canım yarın guzel haberlerle gelırsın burayayaa bn hala goremıyorum sayfayı nıye boyle oluyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…