- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.341
kızlar ben çıkmak zorundayım yarın giremem ama salı günü anca girerim. herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere.İnşallah yarında orkideden güzel haberler alırız.
iyim canm senden naber kız hala kırmızılar gelmedi inş yarında gelmez de hemn gidip test yaptırırm hiç böyle olmaz dı biliyomusun günün de ve sabah dökülmeye başlardı ayyy biraz heycanlandım
tam bilmiyorum hormon testite yaptırdı ultrasonla da baktı hem alttan hem karından yani bütün testleri yaptı hangisinde çıkıyor bilmiyorum canım
selam kıslar nasılsınız bugun?uff ben yalnızın cok sıkılıyorumm
selamben de yalnız sayılırım. kociş bilgisayarının başında.işi var..serap olmayınca da sessiz kaldı buralar..:26:
evet ya cok sessızz.sız yazısıypordunuz bn de takıp edıyordum sımdı oda yok.bnm kocısım de ıste.bn tek kaldım evde.sıkılıyorum
tv de de bişey yok bugün.yaz bitse de diziler başlasa barisen nerde yaşıyorsun? kaç yaşındasın?
evet ya bır sey de yok tv de.bn edırnede yasıyorum 26 yasındayım.sız?
ben Bodrumdayım.yaş 29...Edirne'den bir arkadaş vardı burda..o da bebek yapmaya çalışıyor.nrkny üye adı..son zamanlarda çok girmiyor aslında.tatile gitti sanırım.
bılmıyorum kı canım hıc dıkkatımı cekmedı bu topıkte mıydı?ben de 5.ay callısmalara devam.ıns bu ay olmustur.bende prolaktın sorunu var ılac kullanıyorum bu ay.sen ne zamndır ıstıyorsun bebıs
bılmıyorum kı canım hıc dıkkatımı cekmedı bu topıkte mıydı?ben de 5.ay callısmalara devam.ıns bu ay olmustur.bende prolaktın sorunu var ılac kullanıyorum bu ay.sen ne zamndır ıstıyorsun bebıs
ben Bodrumdayım.yaş 29...Edirne'den bir arkadaş vardı burda..o da bebek yapmaya çalışıyor.nrkny üye adı..son zamanlarda çok girmiyor aslında.tatile gitti sanırım.
ben hala goremıyorum bır sayfa ılerlerse belkı gorebılırım.forum takıpten gordum cevabınııns canım ısteyen herkesle bırlıkte gelır bebıslerımız ılk mı benım ılk olcak ıns
evet canım beklıyoruz sabırlabenm de 9 gunum kaldı bakalım ıns kırmızı yerıne bebısım gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?