- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.361
kızlar yarın test yapıyorum dua edin lütfen
dualarımız seninle..inşallah bebiş yerleşmiştir göbüşe..
dualarımız seninle..inşallah bebiş yerleşmiştir göbüşe..
inş canm benm çok dua ediyorum
agrı akıntı falan belırtın oldu mu hıc canım oyle degısık seyler.gercı bn artık belırtıye ınanmıyorum ama merak ıstebnm bugun belım agrıyor aklıma gelıyor ıster ıstemez daha erken halbukı
iyi akşamlar kızlar her seferinde diger aya göz dikmekten valla ayllar geçiyor zaman geçiyor halaa bebişimiz gelmedi
serapppp günaydın canımmm , kızım fitil için eğer etkiliyo olsa doktor 14-21 arası çalış der mi bence bişey olmazgerekirse yarın telefon aç sor, bu arada köy işimiz yattı, bugün evdeyiz çok mutluyum o yüzden.....
canım ben sadece tuvalete sık çıkma ve kasık çekilmelerinden anlıyorum maalesef henüz bir belirti yok birde buralarda hava soğudu tuvalet olayı da pek bağlantılıolmayabilir üşütüncede sık çıkıyorum ben, ama eğer olduysa bile rahme ekilme günü bugün yani belirtiler bugünden sonra belli olmaya başlıyacak inşallah hepimiz güzel haberi alacaz
ya sweeti bayadır görmüyorum, rümüş köye fındığa gitmişti, berceste ev hazırlıklarıyla uğraşıyodu bayramla amasyaya gidecekti sanki döndü mü bilmem ve diğer kızlar bayrama az daha tatil ekledi sanki sesleri çıkmıyo veee sennnnn piss buge gidip başka topicler de mutlu haber vermekle meşguldünbende serabı takip ettim buralara geldim bu arada bugeeee çok sevindimmm ayağını sürü zilli bide beğenmen benim ovu destlerimiii
iyi akşamlar kızlar her seferinde diger aya göz dikmekten valla ayllar geçiyor zaman geçiyor halaa bebişimiz gelmedi
akıntım evet oluyo ama belim hiç ağırmıyo bacaklarım çok fena ağırıyo şu göğüslerdeki yeşil damarlar acayip cıktı bu ay göbeğimin altın bir acı var ne anlamıyorum ama adet ağrılarımda var
ıyı aksamlar canım.evet nısandan berı goz dıkıyorum ben de
ben Bodrumdayım.yaş 29...Edirne'den bir arkadaş vardı burda..o da bebek yapmaya çalışıyor.nrkny üye adı..son zamanlarda çok girmiyor aslında.tatile gitti sanırım.
ayyyyyyy çok sevindim canm darısı bizim başımıza bize dua et lütfen dikkat et kndine bundan sonraannem kaç kere girdim önceki topiclere kimseleri göremedim hiç tanımadığım insanlar vardı yazamadım ne bilimmbaktım baktım herkes nerde doru düsgün bulamadım ...yoksam tabiki ilk sizlerlen paylaşmak isterdim mutlu haberimi ama bi hafta kadar pek giremeyince ortalık daılmış çözemedim zaten hayallerimdeki kadar mutluluğuda yaşayamıyorum saolsunlar neyse kıs öle işte öğrenmişin şuan dr a gitmedim henüz ama test 204.9 çıktı...ama ben öle ilk gün ilk saatler dışında pek sevinçli durumlar yaşamadımdan çokta sevinçten uçup her dk paylaşamadım..
ama gg nin testleri uyduruk diilmiş burda test ettik onayladık yanii:) hatta bata 7 gün varken labaquıck erken gebelikte silik çizgi,2 gün sonra ovuda çift vardı:) sabahınada gg gebelikte silik...yani gönül rahatlığıyla herkes kullansın bata 1 hafta varken gebeliği bile öreniosun kim demiş dandik dieeee
ayacıklarımı sürüdüm inşallah hepiniz hayırlısıyla hamiş kalırsınız çokk çokkkkkkkkkkkkk mutlu olursunuz bebişimm
valla canım benim 10.ayım her ay hüsrana ugramak ne kötü yaaa
olcak olcak bi gün ümitsizlik yokallah bizede vercek buna inan ve bol bol dua et
canımmmm tatile gitmedimmmmmmmmmmm tamamenn edirneyı terk ettımm:))) eşimin işi nedeniyle çanakkaleye gedik bı kaç ay burdayız evle ilgilenıyordummm bayadır :)) sizler napıyosunuz nasıl durumlarr bebişlerrr sanem55 edirnenin neresindendin??
kız deli ne hemen yattı bebiş işi diyongeçen ay ydbugenin doktoru da aynı senin gibi fitil başlamıştı. ovu zamanı kesti fitil kullanmayı ve hamiş şu anda
hayırlısı canım ıns bebıstırbnm gecen ay goguslerım sıstı,agrıdı hıc olmadıgı kadar.akıntım arttı.prolaktınım yukselmıste goguslerım acımıs o yuzden artık soz verdım kendıme belırtı aramayacagım dıyee yıne de kendımı alamıyorum bazen ıns senınkı bebıstendır canım
off hemde cok kotuben subattan berı denıyorum,meger prolaktın yukselmıs 2 ay bosa gtmıs.ılacı kullannca o ay hamıle kaldım ama kımyasalmıs.sımdı yıne yukseldı yıne ılac kullanyorum,ıns bu ay gercek gebelıgı bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?