ağzı kokuyor

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
kızlar belki çok saçma bir konu olacak ama sevgilimin ağzı kokuyor ve ona yanaşmak dahi istemiyorum artı ayriyeten çok bakımsız yeni mi anladın diyeceksiniz ama çekemiyorum bazı şeyleri artık .Ne yapmalıyım bana ne önerirsiniz.Aslında çok yakışıklıdır ama fazla kiloları bakımsızlığı ve kokusunu artık çekemiyorum .Ne yapmalıyım?

sadece ağız kokusu olsa önerilerim olacaktı size lakin bence sizin sevginiz ciddi derecede eksilmiş . . .
soğumuşsunuz bu belli . . .

Rahatsız olduğunu söyle ya da belli et bnce zor ama yapck bişi yok düzeltir kendinii sonuçta bakım doğuştan gelen bi şey değil sonradan da edinilebilir

Ağız kokusu da korkunç bişi yahu. Onu kibarca yönlendirsen olmaz mı? Belki diş ya da mideden kaynaklanan bi sağlık sorunudur. :S

rahatsiz oldugunuzu belli edin, mesela bi arkadasinizinki kokuyormusta sizin mideniz bilanmis gibi anlatin... belki dikkat eder:26:

Fazla kilolu ,bakimsiz,agzi kokuyor eee daha ne kaldiki kuzum:44:sanirim ona duydugunuz sevgidede bi problem varki bu kadar kusurlarindan rahatsizlik duymussunuz

Bazı insanların ağzı midesi yüzünden kokar. Fazla asit salgılamakla alakalı bir durummuş. Eski sevgilimde vardı bu durum. Dişlerini günde 5 kere fırçalasa da durum değişmiyordu. Doktor proton pompası denen bir ilaç vermişti de onu kullanmaya başladıktan sonra düzelmişti. Kokulara aşırı hassas biri olarak ne çektiğinizi gayet iyi anlıyorum. Acaba sevgilinizdeki böyle bir sorun olabilir mi, yoksa fırçalamamaktan mı kaynaklanıyor? İkincisiyse rahatsızlığınızı bir şekilde belli etmeniz lazım. Çekilebilecek bir durum değil çünkü bu.

rahatsiz oldugunuzu belli edin, mesela bi arkadasinizinki kokuyormusta sizin mideniz bilanmis gibi anlatin... belki dikkat eder:26:

canım ben bugün dayanamadım ve açık açık konuştum rahatsız olduğumu söyledim çünkü benim en ufak bir kokudan bile midem bulanıyor malesef.Dişler sapsarı zaten dişlerini fırçala lütfen dedim sigara içiyor çünkü.Geçen bir arkadaşımla tanıştırdım kız biraz patavatsız biri olduğu için hemen söyledi ya şu dişlerini fırçalasana dedi arkadaşımın yerinde olsam sana çok kötü kızarım dedi benim için .Ama çekilecek gibi değil yani buraya yazmamın sebebi de sizlerle paylaştığım şeyleri malesef bazen başkalarıyla paylaşamıyorum

direk böyle bir konudan rahatsız olduğunu söylemek haklı olsan bile karşı taraf için biraz gurur kırıcı olabilir tabi ama ona herhangi bir konu açıp erkeklerin temiz olması gerektiğinden bahset. yakışıklılık ilişkinin başlangıcı için önemli olsada bir zaman sonra tertipli ve hijyene önem vermesi kadın için ön plana geçer falan tarzında konuşmalar yap. direk ona söylüyormuş gibi değilde temiz olmanın gerekliliğine vurgu yap herhangi bir konu üzerinden.

ya da aynı evi falan paylaşıyorsanız dişini sürekli fırçala en ufak bir atıştırma da (chips, kola, vb.) bulunsan bile gözünün içine soka soka. kıyafetine ne kadar özenli olduğunu göster. düzenli duş aldığını belirt, jilet gibi kıyafetinle ütüye ne kadar önem verdiğini, yanında kolanya, ıslak mendil gibi hijyenik malzemeler bulundur önem verdiğini bariz şekilde hareketlerinle belli et..

belkide ağız kokusu diş hastalığının vermiş olduğu bir kokudur. tedaviyle geçiyor. dişten falan konu aç dişim ağrıyor falan gibisinden. belki itirafeder rahtsızlığını ve sende tedavi olması için onu ikna et.

birde daima yanında naneli sakız bulundur. ona da takdim et

ilk aklıma bunlar geldi başka da nasıl söylenir böyle bir rahatsızlık ya da ne yapılır bilemedim ki şimdi:26::26::26::26:

soğumaya basladıysan eğer sevgi azalmıssa,başlarda dikkatinizi bile cekmeyen tarafları problem olmaya baslıyo. bende aynı olayı gecirdim, ağzı kokuyordu aynen,yaptıkları batmaya baslamıstı birde. cunku sevdiğimi hissetmiyordum artık. heyecan filan yoktu. sonra olusan tartışmalar vs derken ayrıldım. hiçde pişman değilm 1 damla ağlamadım bile :26:

dişler sapsarı
eneemm ben bile düşününce utandım vallahiii ayyyy çocuk ne duruma düşmüştür kim bilir

ıykk..o ne dedi çok merak ediyorum ama? dikkat etmesi lazım yahu..Rahatsızlık filan da değilmiş belli..
2 fırça darbesi at be dişlerine
ay trajıkomik bi olay kusura bakma

Ya ben anlamıyorum şu dişlerini fırçalamayan insanları nasıl rahat ediyorlar çok merak ediyorum.
Sen sevgiline üstü kapalı bir şekilde anlatmaya çalış kırmadan yani,sen söylemedikçe düzeliceğini sanmıyorum.
Rahatsız olsa çoktan fırçalardı zaten

aynen ya nasıl rahat ediyolar bende bazı arkadaşlarımı görüyorum öyle tartarlı tartaarlı dolaşıyorlar y ben mesela dilimi dişime deydiği zaman dilim dişimde kayıcak böyle pırıl pırıl bu hisse bayılıyorum diğer fırçalamayan insanlar nasıl rahat ediyolar o kadar diş taşıyla ya:26:

parfüm hediye et ona bayılıyorum bu kokuyu sende duymak istiorum ded ağız kokusu içinde yanında naneli sakız gezdir sende çiğne ona da ver koku gitsin
valla aklıma ilk gelenler bunlar

eski erkek arkadaslarimdan birinin agzinin kenarlari beyaz oludu iyyyyyyy( aklima geldi midem kalkti..terke tme nedenlerimden biri buydu.ama haberi bile yok.boyle seyler söylenmezki.insan kendisi dikkat etmeli..temiz bakimli olmali.temiz ve bakimli olmak guzel ve yakisikli olmaktan önemli.
benim esim benden temiz ve titiz..bazan tutamaz kendini sen bayansin senin daha temiz olman lazim der..

üzgünümm sen sogumussun zaten onu incitmeden söyleyemezsin bunu ayrica cok sinir bozucu bir durum...

ayy akşam akşam güldürdün beni canım yaaa o beyazlığın nedeni ne acaba benimde bikaç arkımda oluodu

ne kadar şanslısın canım umarım hepimizin kocaları temiz olur vücut temizliğine önem vermek çok önemli

Ben de merak ettim neymiş o beyazlık öyle? Umarım tahmin ettiğim şey değildir. (bkz=gece akan ağzın yanakta oluşturduğu tribal desenler öğğk)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…