kızlar belki çok saçma bir konu olacak ama sevgilimin ağzı kokuyor ve ona yanaşmak dahi istemiyorum artı ayriyeten çok bakımsız yeni mi anladın diyeceksiniz ama çekemiyorum bazı şeyleri artık .Ne yapmalıyım bana ne önerirsiniz.Aslında çok yakışıklıdır ama fazla kiloları bakımsızlığı ve kokusunu artık çekemiyorum .Ne yapmalıyım?
rahatsiz oldugunuzu belli edin, mesela bi arkadasinizinki kokuyormusta sizin mideniz bilanmis gibi anlatin... belki dikkat eder:26:
canım ben bugün dayanamadım ve açık açık konuştum rahatsız olduğumu söyledim çünkü benim en ufak bir kokudan bile midem bulanıyor malesef.Dişler sapsarı zaten dişlerini fırçala lütfen dedim sigara içiyor çünkü.Geçen bir arkadaşımla tanıştırdım kız biraz patavatsız biri olduğu için hemen söyledi ya şu dişlerini fırçalasana dedi arkadaşımın yerinde olsam sana çok kötü kızarım dedi benim için .Ama çekilecek gibi değil yani buraya yazmamın sebebi de sizlerle paylaştığım şeyleri malesef bazen başkalarıyla paylaşamıyorum
eski erkek arkadaslarimdan birinin agzinin kenarlari beyaz oludu iyyyyyyy( aklima geldi midem kalkti..terke tme nedenlerimden biri buydu.ama haberi bile yok.boyle seyler söylenmezki.insan kendisi dikkat etmeli..temiz bakimli olmali.temiz ve bakimli olmak guzel ve yakisikli olmaktan önemli.
benim esim benden temiz ve titiz..bazan tutamaz kendini sen bayansin senin daha temiz olman lazim der..
üzgünümm sen sogumussun zaten onu incitmeden söyleyemezsin bunu ayrica cok sinir bozucu bir durum...
eski erkek arkadaslarimdan birinin agzinin kenarlari beyaz oludu iyyyyyyy( aklima geldi midem kalkti..terke tme nedenlerimden biri buydu.ama haberi bile yok.boyle seyler söylenmezki.insan kendisi dikkat etmeli..temiz bakimli olmali.temiz ve bakimli olmak guzel ve yakisikli olmaktan önemli.
benim esim benden temiz ve titiz..bazan tutamaz kendini sen bayansin senin daha temiz olman lazim der..
üzgünümm sen sogumussun zaten onu incitmeden söyleyemezsin bunu ayrica cok sinir bozucu bir durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?