haha ne 6.hissi avatarimdan gelmistir o hishadi ya altıncı hislerim gene yanıltmadı beni desene
nassısın banlanmıştın sanırım gene mi geldin kız duramadın burası olmadan dimiiii
arkadasım acık acık soylesen o da kendıne bakım yapsa olmaz mı:26: yanı bende ılıskıler de ''ayıp olur soyleyemem''durumunu hıc anlamam .bunları asmıs olmanız gerektıgını dusunuyorum .sahsen ben sevgılımı her konuda yonlendırırım .bensız alısverıse bıle cıkamaz,aldıgı urunu begenmem dıye cekınır ,o yuzden kendıne bırsey alıcaksa kesın bana gosterır onayımı alır ondan sonra alınır o urun .erkek arkadasım genel olarak bakımlıdır ama bazen aceleden sacına fon cekemedıgı oldugun da sert cıkısırım hemen ,bu sacın basın halı ne dıye.yanı erkek mılletını bıraz yonlendırmek gerekıyor.ayıp olur soyleyemem fılan deme sakın .
son olarak arkadasınıza taktım resmen,arkadasınız sevgılınıze nasıl dıslerını fırcala der yabunu soylemek arkadasınızın haddıne dusmemıs
haha ne 6.hissi avatarimdan gelmistir o hisyok banlanmadim kendi istegimle gittim dayanamadim geri geldimmm
]
6. his işte niye bozuyosun beniiçime doğdu belki
noldu neden gitmiştin?
oyle gerekti gittim dayanamadim geldimm
atraktivitem yuvana dön burda geyik yapma
kocana mı yakalanmıştın kıztamam tamam ısrar etmiyorum hadi sende kalsın
kiz topigi geyige cevirme...kocam biliyor zaten buraya takildigimiben cok takiliyordum siteye ondan rahatsiz oldum ama sonrada skldim evde yapcak birsey olmayunca geri uye oldum
atraktivitem yuvana dön burda geyik yapma
offff aynı dertten bende muzdaribim.eşim çok bakımsız traş olmaya bile erinio.
ağzı çok kötü kokuooo.midm bulanıo.bu yüzden hep tartııoz..öpüşmek bile istemiyrm
çocuk düşünüyoruzz.doktor gün verio ve biz ağzı kokuo die iş yapamıyoruzzzçok üzgünüm.eşime die die bu aralar bendede başladııııı.[/QUOT
dıslerını fırcalat ve yatmadan spreyler var onlardan al agzına fıslat gıtsın canım sonra ısıne devam et sen:)
iyi oldu uyardığın ya gayet ciddileştim şuan bak böyle biri beni uyarınca iyi olluyor geyik yaptığımın bilem farkında değildim neysee hoşgeldin tekrar siteye
haha ne 6.hissi avatarimdan gelmistir o hisyok banlanmadim kendi istegimle gittim dayanamadim geri geldimmm
yorumunuza saygi duyuyorum...fakat kiyafet secmekle yada sacin basin daginik demekle agzin kokuyor ter kokuyorsun vs demek ayni sey degil bence...kendimizi arkadasin bahsettigi kisnin yerine koysak yani biri direk agzin kokuyor falan dese insan bence rencide olur onun yerine dolayli yollardan belli ettirmeli yada cekemiyorsa ki artik cekemiyorum soguudum demis ayrilsin bitsin...
ben ufak bır ornekten bahsettım sadece .yanı boyle bır sorunla karsılassam hıc cekınmem rahat soylerım demek ıstedım.valla rencıde olur fılan hıc boyle ınce dusunup de o hallerını cekemem .rencıde olabılecek adam zaten temızlıgıne dıkkat eder.temızlıgını yapmayıp da benım soylememle rencıde olacaksa eger olsun valla .ıyılık yapmıs olurum .hayatının gerı kalanında kendıne bakar.
sadece ağız kokusu olsa önerilerim olacaktı size lakin bence sizin sevginiz ciddi derecede eksilmiş . . .
soğumuşsunuz bu belli . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?