ağzı kokuyor

Durum o kadar vahimse dişçiye gidip bir temizletin birlikte kontrolüm var temizleteceğim sende gel deyin onunkilere de baktırın doktor öneride bulunur zaten her gün fırçalayın vs gibi..
Diş fırçalamak bir alışkanlıktır belli yaştan sonra bu alışkanlığı kazanmak güç olabilir uzun zamanlı bir ilişkiyse zaten aranızda konuşabilirsiniz bunları.Konuştuğunuzda dişlerimi fırçalayacağım şimdi gibisinden konularla hatırlatabilirsiniz.Açık açık konuşmuşsunuz zaten üzerine konuşarak halledebilirsiniz herhalde.

Sigara içenlerin ve dişlerine önem göstermeyenlerin ağzı gerçekten acayip kokuyor
Bazen karşı karşıya konuştuğumuz insanlar böyle olunca konuşma bitse de nefes alsam diye geçiriyorum içimden.

o beyazligin sebebini bilmiyorum kizlar ama söyle tahmin ediyorum sulaiyor sanirim agiz , kenarlarda birikiyor ve belli zaman sonra tabaka oluyor ve öyyykkkkkk renk degistiriyor..ama mantikli bir aciklamasi vardir kesin..arkaslar midem bulandi hamileyim bide..

Son düzenleme:
eminim Leyla*da böyle bi sorun olsa Mecnun terkederdi

temizlik içten gelen bir şeydir, uğraşma bence düzelmez

direk ayrıl gitsin...

çok acımasız bi yorum oldu di mi?

çünkü eski sevgilimde böyleydi. o zamanlar kullansın diye almadığım deodorant,duş jeli,parfüm,kepek şampuanı v.s.. kalmamıştı

o kullanmadı bende ayrıldım

olmuyosa olmuyo işte.sevsen katlanırdın,soğumuşsun diyenlere de bakma

tecrübe konuşuyor

Eğer samimi isen sakız olmadan olmaz de. Bence kesin ağız bakımına dikkat etmeye başlar.

Benim de midem bir hoş oldu şimdi. Aman siz kendinize dikkat edin ama. Limon kolonyası filan koklayın, derin nefes alın. Bu başlığa da bir daha uğramayın. =)

offff aynı dertten bende muzdaribim.eşim çok bakımsız traş olmaya bile erinio.
ağzı çok kötü kokuooo.midm bulanıo.bu yüzden hep tartııoz..öpüşmek bile istemiyrm
çocuk düşünüyoruzz.doktor gün verio ve biz ağzı kokuo die iş yapamıyoruzzzçok üzgünüm.eşime die die bu aralar bendede başladııııı.

kızlar istatistiklere göre ağız kokusu yüzünden boşanan çook çift var.bunu yaşamayan bilemez önce bana çok saçma gelirdi ama şimdi anlıyrmmmm((koku geldikçe insan kendinden geçiooo.gözü bişi görmüo

cok rahatsizsaniz bu durumdan ayrilin o zaman...
yuzune karsi direk agzin kokuyor demekte cok incitici bence...

cok rahatsizsaniz bu durumdan ayrilin o zaman...
yuzune karsi direk agzin kokuyor demekte cok incitici bence...

eşimde sigara kullanıyor ama çok düzenli diş fırçalar ama ne kadar fırçalasa da sigara diş rengini değiştiriyor onu hissettiği an hemen dişçiye gidip temizletiyor yazılanlardan sonra açıkçası kocamı çokk çokk temiz bakımlı buldum (öyle değil gibiydi sanki)

arkadasım acık acık soylesen o da kendıne bakım yapsa olmaz mı:26: yanı bende ılıskıler de ''ayıp olur soyleyemem''durumunu hıc anlamam .bunları asmıs olmanız gerektıgını dusunuyorum .sahsen ben sevgılımı her konuda yonlendırırım .bensız alısverıse bıle cıkamaz,aldıgı urunu begenmem dıye cekınır ,o yuzden kendıne bırsey alıcaksa kesın bana gosterır onayımı alır ondan sonra alınır o urun .erkek arkadasım genel olarak bakımlıdır ama bazen aceleden sacına fon cekemedıgı oldugun da sert cıkısırım hemen ,bu sacın basın halı ne dıye.yanı erkek mılletını bıraz yonlendırmek gerekıyor.ayıp olur soyleyemem fılan deme sakın .

son olarak arkadasınıza taktım resmen,arkadasınız sevgılınıze nasıl dıslerını fırcala der ya bunu soylemek arkadasınızın haddıne dusmemıs

insan kendi agiz kokusunu duyamiyor galiba,
eger seviyorsaniz bence sevdiginizi,ona övgü dolu sözler söyliyerek temizlige motive edin

haklısnız canım ben de çok kızdım rencide etti çünkü

ya öyle böylede belkide sahiden bir hastalikta yatabilir bunun arkasinda...dis veya migde,cogu zaman zaten kendileri kokuyu alamazlar....

genel hijyene gelince,eger sahiden önemliyse kendisi senin icin o zaman yollarini arayabilirsin düzeltmesi icin,sonucta mücadele neler icin verilmiyor ki.

ama kalbinide kirmamaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…