Benim de midem bir hoş oldu şimdi. Aman siz kendinize dikkat edin ama. Limon kolonyası filan koklayın, derin nefes alın. Bu başlığa da bir daha uğramayın. =)o beyazligin sebebini bilmiyorum kizlar ama söyle tahmin ediyorum sulaiyor sanirim agiz , kenarlarda birikiyor ve belli zaman sonra tabaka oluyor ve öyyykkkkkk renk degistiriyor..ama mantikli bir aciklamasi vardir kesin..arkaslar midem bulandi hamileyim bide..
Benim de midem bir hoş oldu şimdi. Aman siz kendinize dikkat edin ama. Limon kolonyası filan koklayın, derin nefes alın. Bu başlığa da bir daha uğramayın. =)
cok rahatsizsaniz bu durumdan ayrilin o zaman...
yuzune karsi direk agzin kokuyor demekte cok incitici bence...
sen eski tweetysale misin?
benzettimde bi an o üyeye
tam üstüne bastin ayagini kaldir
haklısnız canım ben de çok kızdım rencide etti çünküarkadasım acık acık soylesen o da kendıne bakım yapsa olmaz mı:26: yanı bende ılıskıler de ''ayıp olur soyleyemem''durumunu hıc anlamam .bunları asmıs olmanız gerektıgını dusunuyorum .sahsen ben sevgılımı her konuda yonlendırırım .bensız alısverıse bıle cıkamaz,aldıgı urunu begenmem dıye cekınır ,o yuzden kendıne bırsey alıcaksa kesın bana gosterır onayımı alır ondan sonra alınır o urun .erkek arkadasım genel olarak bakımlıdır ama bazen aceleden sacına fon cekemedıgı oldugun da sert cıkısırım hemen ,bu sacın basın halı ne dıye.yanı erkek mılletını bıraz yonlendırmek gerekıyor.ayıp olur soyleyemem fılan deme sakın .
son olarak arkadasınıza taktım resmen,arkadasınız sevgılınıze nasıl dıslerını fırcala der yabunu soylemek arkadasınızın haddıne dusmemıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?