kızlar belki çok saçma bir konu olacak ama sevgilimin ağzı kokuyor ve ona yanaşmak dahi istemiyorum artı ayriyeten çok bakımsız yeni mi anladın diyeceksiniz ama çekemiyorum bazı şeyleri artık .Ne yapmalıyım bana ne önerirsiniz.Aslında çok yakışıklıdır ama fazla kiloları bakımsızlığı ve kokusunu artık çekemiyorum .Ne yapmalıyım?
bekarken kendine bakmıyosa evlendikten sonrasını düşünemiyorum
gerçekten zor bi durum bu şekilde kabul edecekseniz devam edin ama yok devam edemem diyosanız yolunuzu ayırın ben pek değişeceğini sanmıyorum yedisi neyse yetmişi de odur :82:
5 senedir birlikteyim önceden daha iyiydi canım evet sağlı sorunu var midesi çok kötü dişleri de kötü ama sağlık güvencem yok diye muayene olmaıyorum diyor
5 senedir birlikteyim önceden daha iyiydi canım evet sağlı sorunu var midesi çok kötü dişleri de kötü ama sağlık güvencem yok diye muayene olmaıyorum diyor
canım ben bugün dayanamadım ve açık açık konuştum rahatsız olduğumu söyledim çünkü benim en ufak bir kokudan bile midem bulanıyor malesef.Dişler sapsarı zaten dişlerini fırçala lütfen dedim sigara içiyor çünkü.Geçen bir arkadaşımla tanıştırdım kız biraz patavatsız biri olduğu için hemen söyledi ya şu dişlerini fırçalasana dedi arkadaşımın yerinde olsam sana çok kötü kızarım dedi benim için .Ama çekilecek gibi değil yani buraya yazmamın sebebi de sizlerle paylaştığım şeyleri malesef bazen başkalarıyla paylaşamıyorum
Temizlik gibisi var mı yahu...
Dişlerini günde birkez fırçalasa bari.
Kendi rahatsız olmuyor mu? Yediği yemek artık bile dişlerindedir kim bilir
Dişleri sapsarı olanlardan iğreniyorum ne yalan söyleyeyim.
Şimdi sen fırçala desen sanki hep öyle devam edecek.
İçinden gelecek.Birsüre sonra sukoy verecektir.
Hem fazla kiloları, ağız kokusu, tırnaklarınıda kesmiyyordur ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?