ağzı kokuyor

bekarken kendine bakmıyosa evlendikten sonrasını düşünemiyorum
gerçekten zor bi durum bu şekilde kabul edecekseniz devam edin ama yok devam edemem diyosanız yolunuzu ayırın ben pek değişeceğini sanmıyorum yedisi neyse yetmişi de odur :82:

rahatsız olduğunu bildiği halde bu kadar duyarsız davranmasına pes diyorum yani bu devirde her türlü imkan nimet varken nasıl bakımsız olabiliyo insanlar anlamış değilim Allah kolaylık versin ne diyim

düşünemedim bir anda sen romantik romantik konusuyorsun bir anda pöffff bir koku oda ne sevgılın sadece konusuyor...

tabı işin dalgasıda cok zordur annem dişlerine protez yaptırcaktı bır donem ılac gıbı bıseyle dolastı yarabbım annem konusuyor ben nefesımı tutuyorum susda denılmıyor agzın kokuyorda denılmıyor anne kırılır hemen gönül koyar.

acaba o senı operken falan gerı cekılsen suratını burusturup , sakızla gıtsen alırmısın falan desen veya kıbar kıbar agız kokundan rahatsızım dıyeceksın.yada kökten cozum ayrılcaksın.

aynen katılıyorum..
kocan diil bişi değil..
sevgilin iğreniyosan bırak gitsin ayy hiç gelemem evlenmiş olsan bu insanla hep senin zorunlamı yapıcak..
sürekli git dişini fırçala.. şunu yap bunu yap mı diceksin hiç uğraşmaa ağız kokusu ne ya allah aşkına o insanla konuşulmaz bile 1-2 metre ötesinde durman lazım ki sevgilin..

ayy kizlaaar ben genckene erkek arkadasim konusurken agzindan tükrük sicradi diye ayrilmistim o kadar tiksincti yani agiz kokusu ter falan hiiic düsünmek bile istemiyorum

''fazla kiloları bakımsızlığı ve kokusunu artık çekemiyorum'' dediginize gore bu adamin cidden cekilecek tarafi yok.

agiz kokusun fark edemeyebilir diyelim...
uyarin, dis hekimine gitsin agzinda koku yapabilecek ne sorun var iyice baksinlar ve tedaviye baslasinlar...
bakimsizlik derken kastiniz nedir? ustu basi kirli mi geziyo, deodorant kullanmiyor mu kokuyor mu? bunlar varsa ben ayrilin gitsin baya pis birine benziyor
fazla kilolarini niye sorun ediyorsunuz anlamadim yani iliskinize baslarkan boyle degil miydi?

Canım erkek arkadaşına örnekler vermelisin. Başkasındn bahsediyor gibi laf değdirirsen oda kendince bakımına özen gösterir bence=)

iğrenç bir şey bence...
kişisel bakım çok önemli zaten parayla pullada ilgisi yok..insan ağzınza burnuna dikkat etmeli vücuduna..insan buluşmaya gitmeden duş alır fırçalar dişini öyle gelir...
soğur insan yav

kac yildir birliktesiniz???
agzi oncedende kokuyormuydu yoksa sonradanmi basladi???
ve bakimsizmiydi yoksa sonradanmi bakimsizlasti merak ettimde:26:

5 senedir birlikteyim önceden daha iyiydi canım evet sağlı sorunu var midesi çok kötü dişleri de kötü ama sağlık güvencem yok diye muayene olmaıyorum diyor

5 senedir birlikteyim önceden daha iyiydi canım evet sağlı sorunu var midesi çok kötü dişleri de kötü ama sağlık güvencem yok diye muayene olmaıyorum diyor

saglik guvencesi yok die sagligindan olmaya niyetli galiba maddi durumu kotumu yani en azindan bir saglik ocaginadami gidemiyor yanlis degilsem saglik ocaklari ucretsiz bosuna bahane uydurmasin diyodum yazik rencide etme falan ama bence o alismis boyle ugrasmak istemiyor gibime geldi...:86:

bu da nasıl bir bahane ya? sigara içmeye parası olan adamın doktora gitmeye mi parası yok?

Bu adam eğitilemez bu konuda.Temizlik içten gelen bir şeydir.
Ne kadar iğrenç yaa...
Kendisine saygısı yok bari sevgilisine karşı mahcup olmamak için özen gösterir insan.
Ben olsam hemen soğurdum herhalde. Sarıymış bi de dişleri, pis pis kokması yetmiyormuş gibi.
Çok iğrendim.
önemli bir ayrılık sebebi bence. Madem düzelmiyor...

Adamın pisi de hiçç çekilmez..
Tedavi olsa kendi de rahat eder.
Sosyal güvencesi yoksa sağlık ocağına gitsin.
Şimdiye kadar hergün 1 lira koysaydı kenara tedavi masrafını çıkarmıştı valla.
İnsan yeterkii bişyi yapmak istesin.
Geçenlerde bir haber sitesinde okudum "ağız kokusu sosyal hayatı olumsuz etkiliyor" diye.
Al işte sana canlı canlı bir örnek.

benim de öyle bir erkek arkadaşım vardı. çok kibirliydi, bunları konuşmak isteyince "şimdiye kadar hiç bir kız bana böyle söylemedi" diye kızar, alınırdı. evlenirseniz daha zor olur. öpüşmek bile istemezsin, aranız soğur.

bu erkekler kadınlara söylüyor ama kendileri giderek bakımsızlaşıyor, göbek bağlıyor, dişini fırçalamıyor, duş almıyor, ter kokuyor. söyleyince de sen kötü oluyorsun.

ben 10 yıl çıkmıştım onunla.

hii seni utandırır arkadaşının bu yaklaşımı ilk başta:))ne bileyim tamam huyu ama biraz farklı anlatmaya yardım etmeye çalışsaymış daha iyi olurmuş:) bence onla devam edemezsin sen yani bana öyle geldi..insan sevdiğine bakınca içi açılmalı ne bileyim ondan her konuda gururlanmalı die düşünüyorum ama sen şimdiden başlamışsın eee...açıkcası ben dişe çok önem veren biriyim sen şimdi sapsarı deyince bana fenalık geldi...mutluysanız uyar ya..rahatsız olduğunu söyle..bu içe atılcak dayanmaya çalışılacak bişe değil..

benim için kesinlikle ayrılık nedeni böyle birşey.... pis bi insanla ömür geçer mi ya... dişleri sapsarı demişsiniz, demek ki fırçalamıyor...ağız kokusuda bundan kaynaklanıyor zaten... temizlik insanın içinde olan birşey... eğer onun da içinde olsaydı, bu durumda olmazdı...

Son düzenleme:
böyle şeyler ilişkiden soğuma sebebi kesinlikle...sevgilim bi gün dişlerini fırçalamadan gelmişti( sigara içtiği için fırçalamadığındaa hemen belli oluyor sarı sarı)o gün söyleedim dişlerini fırçalamadın mı diye...bi daha ki buluşmamızdan öncede msj attım dişlerinin fırçalamayı unutma diye...belki sölemek ayıp ama napıyım böyle bi sebepten dolayı kendisinden soğumak istemem...

Yalnız belirtmek isterim diş sarılığı sadece fırçalamamaktan kaynaklanmıyor dişin kendi ana rengi sarımtrak olabiliyor. Hatta dişçime sormuştum 3 tip renk var demişti sarımsı, gri, beyaz. Ben mesela ne kadar fırçalasam da dişlerim asla inci gibi beyaz olmaz. Diş rengimin sarımtrak olmasından dolayı muzdaribim de biraz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…