biliyorum demezsin ama eşine deki eger evimi taşımazsan beni bekleme kesinlikle gelmem barışmam senide boşarım bu kadar basit...Ah ah öyle bir derdim var ki anlatsan bir dert anlstmasan ayrı bir dert
Geçen sene eylülde eşimle evlendik kayınvalidem sıkıntılıydı daha çneki konularda bahsetmiştim evlendiğimizden beri aynı ev diye tutturdu evi üç katlı en üst katını eşim yaptırdı istemeye istemeye taşındık 3 ay oldu
Bebeğim oldu yeni zaten 8 gün hastane de kaldı hasret kaldım bebeğime kendi annem yanımda kaldı sağolsun kayınvalidem hamileliğimde de loğusalığmda da her gün ağlattı ablam gelir neden geldi evi süpürüm beden süpürdn elektrik gitti hamileyim ağrım var kalk yürü açılırsın yürüyorm sen hamilesin dinlen sabrettim sabrettm bebek olcak düzelir dedm bu seferde annemi kıskandı kim bebek görmeye gelse korona getirmeyin kardeşlerim gelse maske takıp gelin görümce hergün onda maskesiz ona laf yok çocuğu kucağıma alırım alma alışmasın emzirirken çocuğa bakma yatırma kaldırma öyle yaoma böyle yapma annemn yanında beni çocuk gibi azarlamalar artık bugün sabrım taştı anne dedim zaten stresliyim bana yardımcı olcağına beni daha çok strese sokuyon dedim öyle yapma böyle yapma diyosun dedm birden bir harladı kapına da skçayım çık git evimden nasıl laflar ama eşimde yanmda bnde kendi anneme topla eşyaları gidiyoruz dedm eşim hiç biley demedi indm aşağı anneme be laflar sen geldin burayaçöreklendin sende git başkasıyla evlen bırak torunumu kocama da bırak gtisn bi daha buraya gelemez taksiyle gitsn sen götürmücrn bana ne laflar bnde dedim sen beni kovmadın mı evden sinirlendim kovdum dedi bnde sinirlendim gidiyom dedm yeni evliyken de bir kere kovdu hadi dedm büyük uzatmadım yeni taşındık akrabalarım geldi neden klimayı açmışım diye çıkın gidin dedi dedim bu 2 bu 3 oldu dert sahibi oldum sürekli bayılıyorum geçen deprem oldu bebeğim kucağımda bayılmışım annem bir yandan kzım bayıldı eşim bir yandan kayınvalidem başımda elma yiyor böyle bi insan deprem korkusundan dışardayız su faturası çok gelmiş onun öuhabbetini yapıyor eşyalarımı topladım anneme geldim akıl verseniz biliyorum haketmişsin diceksiniz evet hakettim ama en azından lohusayken anlayışlı olması lazmdı onlarn yüzünden ne sütüm kaldı ne sinir yapım pat diye bayılıveriyorum Allahım sen bana yardım et
Eşim ağladı bu seferlik affet bi daha öyle olursa bn gitcem dediTaşınsanız bile kayınvalide uzaktan da olsa hayatınıza müdahale edecek gibi
Çünkü eşiniz buna müsaade ediyor
Bir süre ayrı kalın sonra taşının bence
Yoksa eşinizin aklı başına gelmeyecek
Bnde yazarken istemsizce güldüm ayıldığımda o manzarayı görünce güldüm zaten sinirlerim bozuk diye oluyor diye düşünmüştümKusura bakmayin gulunecek konu degil ama. Deprem oldu bayilmisim kayinvalidem basimda elma yiyor diye okuyunca istemsizce gulesim geldi
Eşim çok sabırlı o kadar laf söylerim ne bana ne annesine ağzını açıp bir laf etmez sabret bir sene taşınalım dedi bnde anneni biliyodun niye getirdin diyorum aynı muhabbetler
Eşim bir kere bağırmadı bir kere sesini yükseltmedi ne benden bazgeçiyor ne annesinden
Eşim bir kere bağırmadı bir kere sesini yükseltmedi ne benden bazgeçiyor ne annesinden
kendi anneme topla eşyaları gidiyoruz dedm eşim hiç biley demedi indm aşağı
sende git başkasıyla evlen bırak torunumu kocama da bırak gtisn bi daha buraya gelemez taksiyle gitsn sen götürmücrn
İşte bana karşı da annesini savunmuyor iki tarafa da nötr ya da ben öyle görmek istiyorumHanimefendi eşiniz dilsiz şeytanin ta kendisi. Hangi tavrını savunma aşkı ile benden vazgeçmiyor diyorsunuz???
Sizden vazgeçmediğini size düşündüren şey tam olarak nedir lütfen bize de anlatın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?