Ah ah demiştiniz yapma diye ama ben akıllanmadım

Ona sey sabirli demiyoruz biz..Aklima baska kelimer geliyor..

Konuyu hiç inandirici bulmadim bu arada. Fazla demagoji. Deprem sirasinda kucaginda bir bebek ile nasil bayilinir? Bayilmanin sadece yere yigilmak olmadigini biliyorsun degilmi? Küt diye gidiyorsun. O bebekte yere düsmüs olurdu. Ve vojdonsiz kaynananin sinirleri tamamen alinmis gibi deprem sirasi nasil elma yiyor?

Iste inandirici olmasi için fazla detay verince böyle oluyor.

Ha velev ki gerçek. Bu tabloda tek acidigim cocuktur. Herseyi bile bile yaptin. Kendi düsen aglamaz.

Siz bu muameleyi kendinize layık görüp kabullendiginiz ve geri adım attığınız sürece, aynı durumlara maruz kalmaya devam edersiniz. Alttan almayın, yumuşak davranmayın artık. Mesafeli ve soğuk durabilirsiniz. Kayinvalidenizle, anne-kız ilişkisi yürütmek zorunda değilsiniz. Kaldı ki o sizin anneniz olmadığı gibi o ihtimamı da göstermiyor.

Kayinvalide özür dileyene kadar donmeyin
Bence özür dilese bile dönmesin, "ben şeker hastasıyım ağzıma geleni söylerim" diyecek yüzsüzlükte biri yine huzur vermez çünkü.
Sevgili konu sahibi eşiniz sessiz değil korkak. Ailesine sahip çıkmak, baba/eş olmak sadece eve ekmek getirmek değildir. Yuvanın huzurunu sağlamak, 3.şahısların müdahelesinden korumakda eşinizin görevi.

İlk evlendiğim dönemlerde ağzına geleni söyleyen sonra da "ben sinirliyim" sözünün arkasına sığınan bir kv m vardı. Bende sizin gibi evden kovuldum, hakaretler işittim. Ama eşim sizin ki gibi davranmadı. Sorunları duyan babam "ben kızımdan bıktığım için evlendirmedim, eşinin arkasında duramayacaksan boşanın" dedi.

Size tavsiyem eşiniz ne söylerse söylesin o eve dönmeyin, ayrı ev şartıyla bu evliliğe devam edin. Bir kere ortalığı ayağa kaldırırsınız ama bu olayı çözer huzurlu yuvanızda yaşarsınız. Şimdi bu cesareti gösteremezseniz huzuru bulamazsınız, zamanla tartışmalar yüzünden eşinizle iyice soğursunuz birbirinizden.

KAYINVALİDENDEN ZİYADE BÖYLE BİR KOCAYLA BİR ÖMÜR NASIL GEÇİRECEKSİN GÜZELİM YA.BOSTAN KORKULUĞUMU O ,BU OLAYLAR OLURKEN O NE YAPTI ? HİÇ. SİNİR HASTASI OLACAKSIN SÖYLEYEYİM.SEN KAYINVALİDENE DEĞİL KOCAN KIZ BENCE

Yukarıdaki yoruma kesinlikle katılıyorum. Bir kez sağlam bir tepki ile dik durursanız bir daha aynı olayları yaşamazsınız

Burada ben anladım ki çoğu üye konu açıyor dert yanıyor insanlarda yardımcı olmak adına fikirlerini sunuyorlar ama konu sahipleri ısrarla bildiğini okumaya devam ediyor hatta işine gelmeyen yorumlara ve eleştirilere fazlasıyla yükseliyor.. Ne diyebiliriz ki böyle yaptığınız sürece yine aynı şeyleri ve hatta daha fazlasını yaşamaya devam edersiniz.Kişi ne yaparsa kendine yapıyor maalesef ki.

Kesinlikle öyle demen lazım
Ama sen onu desen eşin nezdinde sen suçlu olursun ,
Dünyanın kanununun sanki
Analar der der der , onun huyu bu affet takma der oğulları
Ama gelin bir kere cevap vermeyegörsün ...
İnş düzene girer durumun ..
eşin bir an önce toparlar..
Kv ile görüşemezsin sonrasında vicdansız şey !

Öyle öyle insan kendine yaptığı kötülüğü başka kimseye yapmıyor

Maşallah konuda bebek hariç herkes tuhaf. Ortada ayarsız,had hudud bilmeyen bir kaynana kol geziyor,gelin sığıntı gibi son raddeye kadar ses etmiyor,kocalığı tartışılır vasıfsız çocuğunun annesi,hayat arkadaşı kovuluyor sanki onu ilgilendiren bir konu yok gibi yorumsuz. Evladına durup durup laf söyleyen kaynanaya hop ne oluyor demeyen bir anne de var. Tamam bazı konularda bayanın annesi aman evinin huzuru kaçmasın diye ses etmez ama şahsen şu olaylar benim annemin etrafında gelişecek ne olurdu tahmin bile edemiyorum.

İki kuru özüre eve geri dönerseniz süs biberi kocanız- sahibiniz olduğunu sanan kaynananız ile elinizdeki çocuğa kafayı yedirtir,sağlıksız büyüyen bir birey olmasına el birliği ile katkı sağlarsınız benden demesi. Bir de unutmadan sabırlı olmak,saygılı olmak ile kendini yerden yere vurdurup susmak arasında çok fark var. Mümkünse şuraya o bu şu beni hamileliğimde lohusalığımda çok ağlattı,bana şunu dedi,onu yaptı demek yerine insanlara belirlediğiniz çizgide durmasını söke söke öğretin. Durmayan densizlere de en başında haddini bildirin lütfen. Yarın bir gün çocuğunuz pasif,sınırları olmayan ebeveynleri mi örnek alacaklar?

Böyle pasif bi eşiniz varken,dünyanın neresine taşınırsanız,taşının farketmez kayınvalideniz asla rahatlıkla vermez.
İş eşiniz de bitiyor.

O kadar haklısın ki annem orda bırakmadı zaten herkesin evladı kendine kızımı burda bırakamam dedi bn annemi sürekli frenledm anne boşver diye sma keşke dananın kuyruğu baştan kopsaymış

Eşiniz nerde tüm bunlar yaşanırken?
Eşinizi alin karşınıza konuşun, beni bebeğimizi seviyorsan ayri eve cikariz diye. Ama eğer cevabı idare et bilmem ne olursa alın bebeginizide gidin annenizin yanina ayrılın bu adamdan. Okurken bem sıkıldım böyle evlilik mi olur? Bu nasil insan nasil bir anne ya

Aklin nereye gitmişse sende takil pesine kac git o evden.O adamdan ne koca olur ne baba!Ne demek kovmak?Annen demio mu gel olmaz bunlarla diye.Yapma gözünü seveyim evett yuva kolay kurulmuyor evet her sey basit degil.Ama bu olanlar da basit seyler degil.Kvde ne seni sindirebilmis ne oğlunun evlendigi gerçeğini.Kadın kıskanç ve hasetinden ne yapacagini şaşırmış.Sense sustukca volume artmış.Saygini bozmadan ver agzinin payını ve cik o evden esin gelir sana çocuğuna sahip cikarsa ne âlâ cikmazsa birak anneciğine

Üzüldüm sizin adınıza . Eşiniz ile omrunüz geçecek . Bunu ona açıkça demelisiniz. Evden taşının . Bebeğinize anneniz bakabilecek size yardım edebilecekse . Bebeğiniz 1 yaşına gelene dek bekleyebilirsiniz kv yardım ediyor ise. Eğer artık bu konuları düşünmeden gününüz gecmiyor ise hemen eşyaları paketlemeye koyulun. Siz huzurlu olmak için evlendiniz .

Kayınvalide durması gerektiği yeri haddini bilememiş siz de bildirmemişsiniz kocanız zaten sesini çıkaramıyor o görevi siz de üstlenmemişsiniz kayınvalideye yaptıkları ile ilgili en başında saygı çerçevesinde sesinizi çıkarsaydınız bu raddeye gelmezdi sanırım he devam ederse de kapıyı çekip çıkardınız böyle insana yakışan budur olan size olmuş sağlığınızdan olmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…