Yani bunlar öyle bi beter insanlar ki Allah karşılaştırmasın kimseyiO kovma hakkınız eşiniz veriyor annesine.önce adam gibi arkanızda durmasını bilecek.bi resti çekin bakalım,sizi kaybetme korkusu sarsın içini,bir daha isminizi besmeleyle anarlar
Süper fikir,külliyen yansın ortalık.Kocan olacak adamın yanında anasına bi iki laf söyle bakalım. Anasını savunmaya geçiyorsa boşa o adamı birşey demeyip susuyorsa gelin-kaynana birbirinizi yer durursunuz artık
İşte ilk defa cevap verdim eşimde bişey demedi ne ona ne banaKocan olacak adamın yanında anasına bi iki laf söyle bakalım. Anasını savunmaya geçiyorsa boşa o adamı birşey demeyip susuyorsa gelin-kaynana birbirinizi yer durursunuz artık
O zaman resti eşinize çekeceksiniz.ayrı bir eve taşınacaksınız,başka çaresi yok.Yani bunlar öyle bi beter insanlar ki Allah karşılaştırmasın kimseyi
İnat kadın huysuz yaşlılar varya aynısı kendi kızını da kaç kere kovdu onlar zannediyor ki annem söyler sinirle sonradan geçer siniri
Meşhur lafı ben şeker hastayım ben söylerim diyor
Lohusallıyım dikişliyim bebeğim hastanede yatıyor niye inip günaydın dememişim onun kavgasını yapıyo bana annemn yanında çocuk gibi azarlıyor kendi annem üzülmesin aklı bmde kalmasın diye sustum bn sustukça bu üste çıktı
O pasif erkektir. Sen ona annesini kötülersin,annesi ona seni kötüler arada kalır kalır durur biyerde tak eder yada etmez. Şahit olduğum bu tarz bi olay vardı adam çıktı 47 yaşında karısından boşanmaya kalkıp annesinin evine yerleşti. Bence biraz burnu sürtsün eve sakın dönme gelip kendisi alsın. Dönüncede annesiyle çok muhattap olma araya bi şekilde mesafe koymaya çalış. Birde annesiyle kavga etme her söylediği söze git gözünün önünde yalandan ağla annen böyle böyle yapıyor benim sesim çıkmıyor diye belki vicdanı sızlar annesinin ne yaptığını farkeder zaten erkek milleti sulu göz kadınlarada bi ayrı bayılırda neyseİşte ilk defa cevap verdim eşimde bişey demedi ne ona ne bana
Ben herşeyin farkındayım diyor ona sorarsan ama hep oyalama politikası artıkO pasif erkektir. Sen ona annesini kötülersin,annesi ona seni kötüler arada kalır kalır durur biyerde tak eder yada etmez. Şahit olduğum bu tarz bi olay vardı adam çıktı 47 yaşında karısından boşanmaya kalkıp annesinin evine yerleşti. Bence biraz burnu sürtsün eve sakın dönme gelip kendisi alsın. Dönüncede annesiyle çok muhattap olma araya bi şekilde mesafe koymaya çalış. Birde annesiyle kavga etme her söylediği söze git gözünün önünde yalandan ağla annen böyle böyle yapıyor benim sesim çıkmıyor diye belki vicdanı sızlar annesinin ne yaptığını farkeder zaten erkek milleti sulu göz kadınlarada bi ayrı bayılırda neyse
Ben eşimle huzurlu olmak istiyorum evimi yuvamı seviyorum ama kayınvaliyle aynı çatıda değil o kadar da masraf yaptık bi ev parasına yakın onun parası var nasıl olcak hiç bilmiyorumO zaman resti eşinize çekeceksiniz.ayrı bir eve taşınacaksınız,başka çaresi yok.
Ama 2 güzel lafa,gelecek vaadlerine kanar da geri dönerseniz başka rest hakkınız da kalmaz.
En önemlisi de siz gerçekten ne istiyorsunuz?
Yok kuzum yok öyle olmuyor aşk meşk dert gelince bitiyor.Ya kocanın aklına girip uzaklara kaçıracaksın yılda iki üç kez ailesini görecek öyle kaynanan varsa yada sen kendini adamdan uzak tutacaksın. Hataları aslında en başında yapıyoruz adaleti sağlayamayan erkekte bekar kalıversin güzel anacıkları baksınlar ömrünün sonuna kadarBen herşeyin farkındayım diyor ona sorarsan ama hep oyalama politikası artık
O kadar aşık oldum eşime sevdim ha dedm kaunanayı geç eşim iyi olsun gerisi önemli değil ama öyle olmuyor işte
O zaten en başında adamlık yapsaydı iş bu raddeye gelmezdiAy bilemedim ne desem, ama olay eşinde bitiyor. o müsade etmeyecek bunlara.
İşte insanlara böyle kendimi güldürüyorum ah ne diyim ki haklısın galiba iflah olmaz bir gerizekalıyımBence siz esinizden daha sabirlisiniz. Barisirsiniz bayilmayin.
İşte bu sefer çekcem resti en azından dayanmaya çalışcam ben hayat bıyu insanlara akıl veririm böyle yap şöyle yap diye kendi başına gelince insan salaklaşıyoO kovma hakkını eşiniz veriyor annesine.önce adam gibi arkanızda durmasını bilecek.bi resti çekin bakalım,sizi kaybetme korkusu sarsın içini,bir daha isminizi besmeleyle anarlar
İşte insanlara böyle kendimi güldürüyorum ah ne diyim ki haklısın galiba iflah olmaz bir gerizekalıyım
HaklisinAh ah öyle bir derdim var ki anlatsan bir dert anlstmasan ayrı bir dert
Geçen sene eylülde eşimle evlendik kayınvalidem sıkıntılıydı daha çneki konularda bahsetmiştim evlendiğimizden beri aynı ev diye tutturdu evi üç katlı en üst katını eşim yaptırdı istemeye istemeye taşındık 3 ay oldu
Bebeğim oldu yeni zaten 8 gün hastane de kaldı hasret kaldım bebeğime kendi annem yanımda kaldı sağolsun kayınvalidem hamileliğimde de loğusalığmda da her gün ağlattı ablam gelir neden geldi evi süpürüm beden süpürdn elektrik gitti hamileyim ağrım var kalk yürü açılırsın yürüyorm sen hamilesin dinlen sabrettim sabrettm bebek olcak düzelir dedm bu seferde annemi kıskandı kim bebek görmeye gelse korona getirmeyin kardeşlerim gelse maske takıp gelin görümce hergün onda maskesiz ona laf yok çocuğu kucağıma alırım alma alışmasın emzirirken çocuğa bakma yatırma kaldırma öyle yaoma böyle yapma annemn yanında beni çocuk gibi azarlamalar artık bugün sabrım taştı anne dedim zaten stresliyim bana yardımcı olcağına beni daha çok strese sokuyon dedim öyle yapma böyle yapma diyosun dedm birden bir harladı kapına da skçayım çık git evimden nasıl laflar ama eşimde yanmda bnde kendi anneme topla eşyaları gidiyoruz dedm eşim hiç biley demedi indm aşağı anneme be laflar sen geldin burayaçöreklendin sende git başkasıyla evlen bırak torunumu kocama da bırak gtisn bi daha buraya gelemez taksiyle gitsn sen götürmücrn bana ne laflar bnde dedim sen beni kovmadın mı evden sinirlendim kovdum dedi bnde sinirlendim gidiyom dedm yeni evliyken de bir kere kovdu hadi dedm büyük uzatmadım yeni taşındık akrabalarım geldi neden klimayı açmışım diye çıkın gidin dedi dedim bu 2 bu 3 oldu dert sahibi oldum sürekli bayılıyorum geçen deprem oldu bebeğim kucağımda bayılmışım annem bir yandan kzım bayıldı eşim bir yandan kayınvalidem başımda elma yiyor böyle bi insan deprem korkusundan dışardayız su faturası çok gelmiş onun öuhabbetini yapıyor eşyalarımı topladım anneme geldim akıl verseniz biliyorum haketmişsin diceksiniz evet hakettim ama en azından lohusayken anlayışlı olması lazmdı onlarn yüzünden ne sütüm kaldı ne sinir yapım pat diye bayılıveriyorum Allahım sen bana yardım et
Yani bunlar öyle bi beter insanlar ki Allah karşılaştırmasın kimseyi
İnat kadın huysuz yaşlılar varya aynısı kendi kızını da kaç kere kovdu onlar zannediyor ki annem söyler sinirle sonradan geçer siniri
Meşhur lafı ben şeker hastayım ben söylerim diyor
Lohusallıyım dikişliyim bebeğim hastanede yatıyor niye inip günaydın dememişim onun kavgasını yapıyo bana annemn yanında çocuk gibi azarlıyor kendi annem üzülmesin aklı bmde kalmasın diye sustum bn sustukça bu üste çıktı
Benim babamda böyledir yorum yapamayacağım konu sahibine sabır diliyorum zira çok ihtiyacı olacak ne çektiğimi bi ben bi allah bilir annem az üzülmedi babamın sırf böyle olmasından dolayıEşinizin görebi sizi korumak kollamak ezdirmemek . Adam resmen bostan korkuluğu gibi , rolü ne sizi koruyamayıp ezdirecekse ailenize ?
Sabırlı değil pısırık...Eşim çok sabırlı o kadar laf söylerim ne bana ne annesine ağzını açıp bir laf etmez sabret bir sene taşınalım dedi bnde anneni biliyodun niye getirdin diyorum aynı muhabbetler
Eşim bir kere bağırmadı bir kere sesini yükseltmedi ne benden bazgeçiyor ne annesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?