Ah ah demiştiniz yapma diye ama ben akıllanmadım

Biliyorum esine laf aoyletmeyeceksin ama esinde iş yok. Annesi ile karisi arasinda sessiz kalmis. Annesi karisini kovarken o seyretmis. Karimla bevegim giderse ben de giderim diyememis. Annesinin seni ezmesine musade etmis. Neden? Annesiyle kotu olmamak icin. Bana ne kendi problemlerini kendi cozsun derdinde. Anne ve es dengesini kuramamis. Bir erkek karisina deger verirse erkegin anasi da kadina deger verir. Annesine o cesareti veren esiniz. Sizse hala esim sessiz diye koruyorsunuz onu. Esinizde is yok. Bu saatten sonra o eve geri donerseniz o kadinin herseyine boyun bukmek zorunda kakabilirsiniz. Tipis tipis dondu der kadin, kovsam da geri geliyor der, gidecek yeri yok der daha beterini yapar.

Bu olaylar olurken eşiniz nerede?? Şimdi siz annenizin evindesiniz ya hani eşiniz nerede şuan?? Annesi sizi kovduktan sonra siz annenize geçerken eşiniz neredeydi?? Bence sizin sorununuz kv ve onun sizi evden kovması değil ki.. Sadece konunuzu okudum bilmiyorum başka yorumları ve yazdıklarınızı okumadım ama bi enteresan geldi..

Oadamdan koca olmaz. Boşa geç. Hiç yorma kendini.

Evliligimin ilk senesinde k.valdimn evinde izine gelmiştik bi tartisma sırasında evden kovdu eşimede onu getirirsen hakkımı helal etmem dedi ben evden ciktim.eşimde peşimden geldi tartıştık vs ben gitmek istedim birakmadi. Eve gelduk hickimseyle konuşmadım ertesi gün uçak biletimiz vardı zaten ben yokkken annesiyle ve ailesiyle konuşmuş birdaha bana eşim hakknda yorum yapmayın demiş.O gün bugündür sesleri kesildi şimdi sanırsınız bir melek oldu k.valde ilk yıllar sınırlar cizilmeli.

Bnde öyle eve geldim ben üst katta o alt katta ama kv konuşmuyorum evin bahçesinde karşılaşaak bile arkamı dönüp gidiyorum böylesi daha iyiymiş şimdiye kadar kendimi boşa üzmüşüm şimdi o hayatımda yokmuş gibi davranıyorum en azından kafam rahat ve biliyorum ki benm onunla konuşmamam onu çıldırtıyo

E daha ne istiyorsun
Mesafeni tam koy esine de ezdirme kendini ne olursa olsun yuzune vur olanlari

Eee yine gelmişsiniz kadının evine. Sizin yapacağınız şey eşinize söyleyip o evden taşınmak kovuldugunuz yere tekrar gitmek değil. Kadın konuşmasa ne kaç kere kovdum yine geldi diyordur.

E daha ne istiyorsun
Mesafeni tam koy esine de ezdirme kendini ne olursa olsun yuzune vur olanlari
Eşimle aramı bozmamaya çalışıyorum artık en ufak şeyden nem kapar oldum eşimle aramzda atışsak bile kv parmağı var diyorum eşime en ufak şeyde patlıyorum 2 aylık bebeğim var onunla ilgileniyorum hiç bi işe yetişemiyorum çok darlandım çok

Eşinin düşüncesini bekle madem annendesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…