Ah ah demiştiniz yapma diye ama ben akıllanmadım

Kendinize bu muameleyi niye layık gorüyosunuz anlamıyorumki..kaynana kim ki beni kendi evimden kovsun...evime gelene gidene laf etsin misafirimi rencide etsin..anneme terbiyesizlik yapsın...vuramadınmı k.çına tekmeyi..ya ben marsta yaşıyorum ya siz başka bir gezegende..Daha anasınin karnından dogmamistir bana aileme evime gelen misafirime.bu hareketleri yapacak kaynana, koca..kimseye kızmayın küsmeyin kendinize bi dönün sorun niye bunu kendime layık görüuorum..ben istemediğim hayatı yaşamam sevdiklerime de yaşatmam..siler atarım yada saçını başını yolarım adamın

Evet ders çıkarmanıza yarayacak şeyler olmuş diyelim geçelim. Asla dönmeyin. O pısırık kocanız da annesiyle elma yesin

İşte bana karşı da annesini savunmuyor iki tarafa da nötr ya da ben öyle görmek istiyorum
Annesinin savunulacak tarafı yok ki. Savunmaması normal olan.
Ama anormal olan ne biliyor musunuz? Sizi savunmaması. Çünkü orada bir haksızlık var. Bir terbiyesizlik var. Bir saygısızlık var. Sizi savunması gerekirken “çok sabırlı hep susuyor” demek sizin kendinizi kandırmanızdan başka bir şey değil üzgünüm.

O evi eşin yaptırmadı mı?
Ora senin evin. Değil mi? Eşyaların hayatım o evde değil mi ? Kimi kimin evinden kovuyor ?
Anlamadım ?

bayilma durumlariniz dogumdan sonra ciktiysa kan ve vitamin degerlerinize baktirin bence

İşte bana karşı da annesini savunmuyor iki tarafa da nötr ya da ben öyle görmek istiyorum

İyi de hatalı olan annesi. Susması onu savunduğu anlamına geliyor.

Siz ilk defa annesine bir şey demişsiniz, o da gayet saygı çerçevesinde. Eşiniz size ne diyebilirdi ki?

Sizin hatalı olduğunuz bir konu olsun, bakın eşiniz susuyor mu?

Eşin hala affet mi diyor ,sakin kanma ,bu kadar arsizlik affedilirse misliyle tekrar eder.Az karısiz ,çocuksuz kalsin da annesi yüzünden konusmasi gerektiği yerde konusmayi ögrensin.Anne dur demeyi bilsin.Dönersen kaybedersin bu çok belli.

E senden vazgecmis yaa giderken dur dememis annesine sus dememis. Sahsi fikrim geri doneceksisinz. Yuzde bir milyon. Kayinvalidenizin elinide opeceksiniz anne sinirlendim lohusayim kusura bakma ne yaptgm belli degil ama sende cok ustume geldin diyeceksiniz. Bu boyledir. Yani az cok insan sarrfayiz. Mesela benimde kisiligim bellidir. Buyuk falan dinlemem bana yapilan saygisizliga saysgizlikla cevap veririm
O an gozum ne esimi ne kendi babami ne kendi annemi gorur. Yapmisligim vardir. Ne ellerini optum ne yuzlerine baktim
Yarim seneyi gecmistir tek bir lafi icin benim icin seytan dedigi icin esimin annesine ne gittim ne gordum ne duydum ne aradim
Size tavsiyem doneceksenizde biraz ipleri elinize alin. Sesiniz gur ciksin. Ama surekli boyle gelene gidene karisilcaksa yakin zamanda psikolog ararsiniz. Sizin saglam bir cinnet gecirip o evi talan etmeniz o kadini evden kovmaniz gerekiyor. Gorecek o kadin yani deliligi

Bu kadar olay yaşanırken eşinizin ağzından tek kelime çıkmaması da enteresan.
Eşinize artık annesiyle görüşmek istemediğinizi söyleyin, bu eve bir daha giremez, bende onun evine gitmiyorum deyin bakalım hala sessiz kalacak mı...

Eşim çok sabırlı o kadar laf söylerim ne bana ne annesine ağzını açıp bir laf etmez sabret bir sene taşınalım dedi bnde anneni biliyodun niye getirdin diyorum aynı muhabbetler
Eşim bir kere bağırmadı bir kere sesini yükseltmedi ne benden bazgeçiyor ne annesinden
Eşiniz sabırlı değil tam bir etkisiz eleman.
Adı eş kendisi şambabası.
Kusura bakmayın ama o kocayla sizin derdiniz, sıkıntınız bitmez.

Ona sabırlı demiyoruz yalnız...

Umarım doğru bir karar verirsiniz.

O evi eşin yaptırmadı mı?
Ora senin evin. Değil mi? Eşyaların hayatım o evde değil mi ? Kimi kimin evinden kovuyor ?
Anlamadım ?
Şöyle kyvnkdmn evi tripleks üst katına tadilat yapıp geçtik teknik olarak ev bnm ama sürekli kendi lutfetmiş gibi davranıyor bnde salaklık orda demem lazımdı ki sen çık git buraya bir daha adım atma diye çünkü öylelerine öylesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…