Ah bu kayınvalidem 😔

yıllarca çok sesiz kalmıssınız...
Evet aman eşimin ailesi, şurfa kaç günlüğüne geliyorum zaten değer mi diye ama onun açısından da öyle olmalıydı ayda yılda bir o kadar uzaktan geliyor yazık ne uğrasıyorum diyemedi hiç, hiç ya ne güzel sayıp geliyor diyemedi

Kızları yok oğulları var anlayamazlar işte. Evlenmeden önce hiç eşimin ailesiyle görüşmedim istemeye geldiklerinde gmrdüm ilk. Eşimin onlara karsı tutumunu sezemedşm o yüzden

aynen şakayla karısık her zaman laf sokcaksınız böyle tiplere bundan anlarlar çünkü

Hep dönüp dolaşıp bu konularda aynı kanıya varıyorum... En büyük rol eşte bence. Kv çok özledim dediğinde gelmeyişini yüze vurabilirdi pat diye sizi aramak yerine. Aynı sorunlar bizde de vardı genlerinde var sanırım eş anneleri gelin istemiyor bence Siz eşinizle aranızı olabildiğince iyi tutun zıt gitmeyin ama yapacağınızdsn da geri kalmayın. Allahtan ki uzakta birde yakında olsa ne yapacaktınız, hiç üzülmeyin

İnan gözüm açıldı evladım üzerinden laf soktuğundan beri ama eşimi dolduruyor.

Seni gerçekten seven, sana saygi duyan ve en önemlisi kendi ayaklari üzerinde duran adam, ana kuzusu olmayan bir adam hiç bir sekilde doldurusa gelmez. Geçen sene seni dinlememesi, annesi doldurdugundan dolayi degil, seni iplemediginden.

Ayni sekilde annesi eger isteme gününden itibaren hep sana laf atmis ise, bu esinden dolayidir. Esin buna izin veriyor. Kv'de biliyor oglu birsey demez diye, istedigi gibi davraniyor.

Bunlara simdiye kadar sustun diye, gördügün gibi "üstün gelinlik madalyasi" takilmiyor sana. Kendine deger vermeyince böyle oluyor, sanada kimse deger vermiyor.

Yerinde olsam cocugu alip annemlere giderdim. Cocuk ile tek basinda evde kalmak akil isi degil. Ne kadar vicdansiz bir esin var ki, hik demedem 9 saat uzaga gidiyor. Hiç demiyor ya birsey olursa, cocugumu özlerim felan.

Ayni zamanda bu evlilikten fazla umut etme. Kesinlikle 2ci cocuk yapma. Bu adam degismez. Sana deger vermiyor.

Nicin kendinize saygi duydurtmuyorsunuz...ustelik meslek sahibisinizde..

Bu görgüsüzlük lafını da karı koca dillerine pelesenk etmişler. Çok görmüş geçirmiş insanlarsa bir zahmet oğlunun sevmiş evlenmis olduğu kadına da güngörmus şekilde yaklaşsalarmış.
Boşverin yahu. Eşinizde ayrı tuhaf. O kadar yol ha deyince gidilip gelinilir mi?
Sorsaydınız annesi camdan atla dese atlayacakmıymış? Mantıklı,mantıksız düşünmeksizin. Diyememiş mi anne gelemediler bir daha ki sefere geliriz diye. Sizi arayıp sorması/almayı teklif etmesi aşırı saçma yani. Gidecek olsaydınız giderdiniz en baştan zaten.

Son düzenleme:
sizde hata.
gelmek istemiyorsan gelmiyorum diye terslenen eşe evet gelmek istemiyorum diyip kapatacaktınız o telefonu! Siz diş göstermezseniz eşiniz daha çok zorlar sizi
Aslında cevap veriyorum ama o da benim aileme misilleme yapıyor. O yüzden çok yüzgöz olmamaya çalışıyorum anlayacağın kısır döngü gibi

Kızları yok oğulları var anlayamazlar işte. Evlenmeden önce hiç eşimin ailesiyle görüşmedim istemeye geldiklerinde gmrdüm ilk. Eşimin onlara karsı tutumunu sezemedşm o yüzden
Valla alakası yok. Emin olun kızları olup genede de yapan çok. Kendi kızlarına yapıldığı zaman aa olmaz kızım hizmetçi degil,ben onu el bebek gül bebek büyüttüm derler. Geline gelince yapacak tabi gelin degilmi bilmem ne..Burda iş eşinizde bitiyor. Oturun güzelce anlatın. Empati yapmasını isteyin. Umarım anlar pek umudum yok amaa siz deneyin gene de güzel bir dille..

Aslında kızım konusunda laf sokana kadar bende dalgaya vurdum ama o konuda azcık kızup sitem ettim evim yakın olsa çekip gidecektim neredeyse
Asıl sorun eşiniz aslında eşiniz bir kere annesine sadece " anne lütfen " yani yapma anlamında kibarca söylese bile kv hiç bir şey söyleyemez ama işte ama ama ama . Sonuç ortada

Gitmeyin ama eşinizle de kötü olmayın güzellikle halledin işinizi tavrinizi koyun ama eşinize degil kv ye. Ama mutlaka bir tavır koyun yazık bu çocuğa demek ne demek eltiye haketmiş

Deniyorum söz konusu ailesi olunca uzatmayalım deyip kapatıyor konuyu, hiç konusamadık. Bazen sen de cevap ver diyor ama onların dememesi gerekir benim cevap vermemden ziyade.

Gitmeyin ama eşinizle de kötü olmayın güzellikle halledin işinizi tavrinizi koyun ama eşinize degil kv ye. Ama mutlaka bir tavır koyun yazık bu çocuğa demek ne demek eltiye haketmiş
Ben düzgünce söyledim uzatma gelmiyorsan en gelmicem de deyip tersledi yani güzelliği kalmadı yani. Evet eltimi severim ama öyle demesi çok koydu bana

Deniyorum söz konusu ailesi olunca uzatmayalım deyip kapatıyor konuyu, hiç konusamadık. Bazen sen de cevap ver diyor ama onların dememesi gerekir benim cevap vermemden ziyade.
Ya onlarin dememesi gerekir de diyolar işte.. Burda size düşen cevabınızı herzaman verin köşenize cekilip kırılıp üzülmeyin. Valla bir insan iyi njyetten anlamiyorsa kusura bakmasin kimse de haddini bildirecen. Ay o ne der ay bu ne der degil de dikk durun hep hem esiniz de izin vermis sende cevap ver demiş. Agizlarinin payını verin gereken yerde sonra benden günah gitti sen demistin dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…