Ah bu kayınvalidem 😔

Yapmafım mı sanıyorsun öyle vşr haftalığına değil bir bucuk aylığına gidiyordum her gitmeye arabayı zeytin yağıydı zeytiniudi doldurup gidiyorum. Ama zeytin nerden çok lezzetliymiş denilimce oğlum getirdi sağolsun bile diyemiyor. İnamın her yolu denedim ama hep üzülen ben oldum ki eşim de aileme iyi davranan bi insan değilken bunları yaptım.

2 ay napıyorsunuz alah aşkına orada eşiniz çalışmıyor mu benim gelinimde 2 ay bende kalsa laf sokamaya başlardım gitsinler diye:) bizim yıllık iznimiz toplam 15 gün 5 gün memlekete gitsek şükretsinler. Ben 8 senelik evliyim başlarda takıyodum bende böyle şeyleri ama şimdi umrumda değil becereksiz dese nolur laf soksa nolur. Oğlu beğeniyor sonuçta:) Zaten çalışıyorum istediğimi kendi paramlar yapıyorum ne oğluna minnetim. ama eşimi asla tek başına göndermem asla... daha çok büyüyceği kesin bu sorunun bu şekilde. Sakin kalmak daha faydalı.

Öğretmeniz yaz tatilinde gidiyoruz eşim tarlada çalışıp bitirene kadar bırakmıyorlar bizi yani onlar gitsinler diye laf sokmuyor zaten işine geliyor o kadar kalmamız. Art niyetliliğine sokuyor

Bize de aynısı oldu düğün altınları vs tüm eşyaları kendimiz almamız ama eşim sizinki gibi değil hiç arkamda durmadı.

Eşim annesiyle pek gecinemez. Baskıcı bir kadın. O tavrı da hoşuna gitmiyor hiç. Çocuklarına çok söz dinletemiyor kadın. Büyük eltim ilk zamanlar aynı binada oturmuş onlarla. Başka yere taşınmak istemiş. O yüzden onunla çok da iyi değil araları. Diğer eltim de aynı mahallede oturdu bir süre. Şimdi bayağı uzağa gitti. Onlara da kızıp duruyor. İyi ki Gurbetteyim diyorum. Eşim de memlekete dönmeyi istemiyor sırf bu yüzden. Aile birbirine girip duruyor sürekli.

Ayy iştr ben de bazen iyiki uzaktayım diyorum. Eşim bazen tayin istemeye yelteniyor ama

Baştan ses çıkarmayıp,yolları o laf ve surata rağmen giderseniz şimdi garip karsilanir tabi.Simdi neyseniz onu kabul ettirin bari

Ondan sonraki günlerde kafein komasına soksaydınız ya... Ben olsam saat başı kahve yapar götürür, yapılmış kahveyi içmemek görgüsüzlğktür derdim.. Densiz herif... Çok sinirlendim

Ondan sonraki günlerde kafein komasına soksaydınız ya... Ben olsam saat başı kahve yapar götürür, yapılmış kahveyi içmemek görgüsüzlğktür derdim.. Densiz herif... Çok sinirlendim
Güldürdünüz beni yaaa
Hayirbana sorma ayıp ne demek belki o an canı istemiyor zorla mi içecek yapsa Alllahm sen bu insanlara akıl fikir nasip et. Sırf laf sokmak icin boş yapmış bence.

Siz niye her bayramda her tatilde gidiyosunuz esiniz gelip alayim dediginde cekinmeden hayir gelemem ben okadar yolu diyeceksiniz. Oyle nasil kiyiyolar sana falan adami sinirlendirir tabi gitmek istemiyorum bitti senede bir kereden fazla gitmeyin siz hic normal tatil yapmiyormusunuz her bayramda ordasiniz

Ah bu kaynanalar keşke bi cekseler ellerini üzerimizden. Oğullarını hala emzıklı bebe gibi bırakmıyorlar. Aynı sıkıntı su an bizdede var. Kızım yol bitene kadar kusuyor ama bayramda illa gidicez. Gelin nerde derlermiş. Bide işin komiği bizimki bizim burda yaşıyor fantazi diye bayramda köye gidip bizi de sürrüklüyolar

Ay tam ağzına vurmalik varoş ya . Sanki sultan soyu. Alt tarafı bir köyde yaşayan sıradan bir Anadolu insanisin (bizler gibi) neyin havası bu ya. Valla ben olsam gitmem. Cahile cahil olduğunu hatırlatacak aşağılayacaksın yoksa olmuyor yerlerini yadirgiyorlar. Kimse kızmasın kusura bakmasın.

“Sakin anne olabilmek” konunuzdan hatırladım sizi Gerçi o başka bir konu ama belki de bu stresler sizin sinirinizi yıprattığı için yorgun ve tahammülsüz hissedip bebeğinize yansıttınız. Kendinize zarar vermeyin. Bu forumda gördüğüm kayınvalidesi ve eşinin kız kardeşi hiç bir şey yapmadığı halde eşinden ailesini silmesini isteyen kişiler kadar böyle anlayışsız cahil kayınvalidelere de sinir oluyorum. O cahilse siz olgun bir eğitimcisiniz. Evine gelmedi diyorsunuz boşverin daha iyi olmuş. Cahilce laflar ediyorsa ya duymamazlıktan gelin ya da içinizde kalmasın kavga etmeden inceden dokundurun ki içinize atmamış olursunuz.

Huzurunuzu bozmakta değmez boşverin.
Bu arada takı isteme olayını anlamadım. Bir de 5 aylık bebek 900 km mi Gerçekten yazık bir bayram da görmeyiverselermiş.

Kaynanan terbiyesiz ahlaksız bir kadın . O laf sokmaların nasıl can yaktığını benden iyi kimse bilemez . Benim kaynanamında hayatı laf sokmak üzerine kurulu .Yaptığım bişey de yok ama kendisi yıkayıp yağlamıyorum diye yapıyor .Kötü insanlar bunlar canım. Emin ol kaynanan kendisi ve çocuklarından başka kimseyi sevmiyordur.Eşini doldurduğuda belli .Inan suç eşlerimizin. Sen nasıl konuşuyorsun diyip ağızlarının payını verseler bak bir daha sokacağı o cümleler kursağında kalıyor mu kalmıyor mu

Güldürdünüz beni yaaa
Hayirbana sorma ayıp ne demek belki o an canı istemiyor zorla mi içecek yapsa Alllahm sen bu insanlara akıl fikir nasip et. Sırf laf sokmak icin boş yapmış bence.
Aslında yapılabilirdi o evde her şey sürü psikolojisiyle yapılır biri içiyorsa hepsi içer tek içemezsib yapamazsın bişi. Ama mantıksız yani sonucta kahveyi herkes her an içmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…