- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi mformomdata
-
O zaman net olun.Ya da gidin ben olsam gider kaleci gibi laflarını karşılamak yerine savunmaya, hücuma geçerdim.Hak ettiği bu madem....Bukez gitmedim işte ama şimdi eşimi gelmemiz konusında dolduruyor sanki alttan alttan
Kusura bakmayın da siz buna laf sokmak mı diyosunuz Allah aşkına. Onlar düşünmez torunu o kadar yol yapınca nolcak demez. Sizi oraya getirdiğine bakar. Siz bırakın onları eşinize yakılnlaşın.tatlı dille deyin diyeceğiniz. Direk bişey dedinmi onlardan kıymetlisi olmaz. Ama hayır demeyi de bilin sizin sınırlarınızı da zorlamasınlar. Ne demek canım karı koca anlaşmış tek başına gelmiş oğlan ille gelinle yorumda gelsin. Herseye karışma karar verme hali çok can sıkıcıŞakaya vurdum azcık laf sokmalı, yaşın ileri ya baba kalp çarpıntısı yapabilirdiye sordum dedim ama yine de çok bozuldum
Tatile gitmediğimize tam olarak hangi dediğimden kanaat getirdiniz çok merak ettim. 2 ay tatil bence hem aileler için hem tatile gitmek için gayet yeterli bi süre ben böyle düşünürdüm sizin yerinizde olsam .öğretmenken ne bileyim okumuş meslek sahibi olmuşken butun yazlarını tarlalarda geçirenlere şaşırıyorum, bir tatile çıkmak bu kadar mı zor, bir senin ailene bir benim aileme gideriz olayı nedir ya?
evlenmeden evet dediğiniz şey bu muydu?
Daha fazla ağrına saygım yetmedi bu kadarı bie bozdu ama onu. Evet ysni ben de üzülürdüm belki ama sağlık oldun oğlum derdim anlardım yaniKusura bakmayın da siz buna laf sokmak mı diyosunuz Allah aşkına. Onlar düşünmez torunu o kadar yol yapınca nolcak demez. Sizi oraya getirdiğine bakar. Siz bırakın onları eşinize yakılnlaşın.tatlı dille deyin diyeceğiniz. Direk bişey dedinmi onlardan kıymetlisi olmaz. Ama hayır demeyi de bilin sizin sınırlarınızı da zorlamasınlar. Ne demek canım karı koca anlaşmış tek başına gelmiş oğlan ille gelinle yorumda gelsin. Herseye karışma karar verme hali çok can sıkıcı
Evet malesef yapımla alakalı bi sevme sevilme isteğim vardı, o kadarSevgı pıtırcığı olmak ters tepmıs basta koysaydın mesafeyı ve agızlarının payını verseydısn sımdı yapamazlardı bence esınde baktın sen sessız kalıyon oda alıstı ezılmene. Ama bence ezdırme kendını ısın var gucun var hıc eyvallahın olmasın esınde bı zahmet haklının yanında olsun taraf tutacak sa. Sınırları aşmadan bıldır hadlerını hepsıne bınarıza cıkarsada oh kendımı ezdırmedım dersın cıkar gıdersın. Ben olsam oyle yaparım 3 gunluk dunyada valla kımsenın hadsızlıgıyle bos laflarıyla ugrasamam
Gideceğim imkanım yok uçağa binemem bebeğim küçük. Eşim gelip alsa yolO zaman net olun.Ya da gidin ben olsam gider kaleci gibi laflarını karşılamak yerine savunmaya, hücuma geçerdim.Hak ettiği bu madem....
Attırtma hıc kafana takma. Bende 7 yıllık evlıyım kv zaten akrabam ama ızın versem kaynanalık yapar hakkıyla o kapasıte var ızın vermıyorum. Ha lafını sozu duydum 7 yılda bır ıkı agız dalasınada gırmısızdır. Ben gelıp hemen esıme anlatırım annen boyle dedı/yaptı bende boyle dedım yada yaptım dıye. Sonrasında bıraz konusur dertlesırız ıkıncı gun kalktıgımda aklımda bıle olmaz okadar takmam yanı gerekte yok cunku onemlı bırı degıl. Bence sende huzurunu onlar ıcın bozma sana ne dogruysa soyle sustur cokta konusursa kus konusmaEvet malesef yapımla alakalı bi sevme sevilme isteğim vardı, o kadar
Ki tüm herkeste sevilecek bişey bulurdum mutlaka yani kayınvslidemi sevmemem için neden yoktu ama sağolsunlar el birliğiyle mahvettiler. Şimdi ötle bir niuetim yok sadece huzur şstiyotum bu kezde huzuruma el atıyorlar.
.
EğerYaz tatilinizin iki ayını eşinizin ailesinin yanında geçirmek ne demekhemde siz iyi davranmayan, sürekli laf sokan insanların yanında, üstüne üstlük eşiniz sizin ailenize iyi davranmiyorken. Bu kafayı anlamak mümkün değil. Bu kadar alttan alıp, erkek ailesi kıymetlidir mantığıyla hareket ettiğiniz için siz suclusunuz.
Son olaya gelince, eşinizin tekrar gelip sizi göturmesi mantıklı değil. Bir karar vermişsiniz arkasında durun.
Evet bayramlarda sürekli gidiyoruz birinde kendi aileme birinde onunkine. Tatili yazın yapıyoruz.Siz niye her bayramda her tatilde gidiyosunuz esiniz gelip alayim dediginde cekinmeden hayir gelemem ben okadar yolu diyeceksiniz. Oyle nasil kiyiyolar sana falan adami sinirlendirir tabi gitmek istemiyorum bitti senede bir kereden fazla gitmeyin siz hic normal tatil yapmiyormusunuz her bayramda ordasiniz
Al işteAh bu kaynanalar keşke bi cekseler ellerini üzerimizden. Oğullarını hala emzıklı bebe gibi bırakmıyorlar. Aynı sıkıntı su an bizdede var. Kızım yol bitene kadar kusuyor ama bayramda illa gidicez. Gelin nerde derlermiş. Bide işin komiği bizimki bizim burda yaşıyor fantazi diye bayramda köye gidip bizi de sürrüklüyolar
Yanimdüğün için olağan olan takı mevzusunda bile olmadık rezillik çıkardı. İştw benim dediğimde tam olarak bu kendi akrabaları biz oğlana gelme dedik yaxık çocuk küçük yol uzun diyor. Bizimki gelecekler tabi. Bi de zorunluyum yani“Sakin anne olabilmek” konunuzdan hatırladım siziGerçi o başka bir konu ama belki de bu stresler sizin sinirinizi yıprattığı için yorgun ve tahammülsüz hissedip bebeğinize yansıttınız. Kendinize zarar vermeyin. Bu forumda gördüğüm kayınvalidesi ve eşinin kız kardeşi hiç bir şey yapmadığı halde eşinden ailesini silmesini isteyen kişiler kadar böyle anlayışsız cahil kayınvalidelere de sinir oluyorum. O cahilse siz olgun bir eğitimcisiniz. Evine gelmedi diyorsunuz boşverin daha iyi olmuş. Cahilce laflar ediyorsa ya duymamazlıktan gelin ya da içinizde kalmasın kavga etmeden inceden dokundurun ki içinize atmamış olursunuz.
Huzurunuzu bozmakta değmez boşverin.
Bu arada takı isteme olayını anlamadım. Bir de 5 aylık bebek 900 km miGerçekten yazık bir bayram da görmeyiverselermiş.
Aynen 1 ay oldu gdel ve sen de gel modunda.Konunun sorun kaynagi esin gitmis gormus ne hala orda ciksin gelsin evine birde ustune hala kac km yola cagiriyor bu erkekler neden bu kadar kor
Ben eşiminin hala cocuk gibi dolmasınaiçerliyorum ah bi konussak zayen bi şeilde anlaşırız.Attırtma hıc kafana takma. Bende 7 yıllık evlıyım kv zaten akrabam ama ızın versem kaynanalık yapar hakkıyla o kapasıte var ızın vermıyorum. Ha lafını sozu duydum 7 yılda bır ıkı agız dalasınada gırmısızdır. Ben gelıp hemen esıme anlatırım annen boyle dedı/yaptı bende boyle dedım yada yaptım dıye. Sonrasında bıraz konusur dertlesırız ıkıncı gun kalktıgımda aklımda bıle olmaz okadar takmam yanı gerekte yok cunku onemlı bırı degıl. Bence sende huzurunu onlar ıcın bozma sana ne dogruysa soyle sustur cokta konusursa kus konusma
Tabı es en onemlısı ınsallah oda farkına varır ne dıyımBen eşiminin hala cocuk gibi dolmasınaiçerliyorum ah bi konussak zayen bi şeilde anlaşırız.
Tatile yazları mutlaka gideriz zaten dwnize çok yakım bi şehitde yaşıyorum hafta sonları vile gitme imkanımız oluyor. Kayınvalide olayınada 2 yıldır kota koydum gece yıl eşimden 2 hafta sonra gittim 2 hafta kaldık tatile gittik. Bu yaz da hiç gitmedim. Ama hzurumu 900 km öteden yide de bozuyor10 ay calis 2 ay kv stresi cek ne gerek var be kuzum..aileyse seninki de aile..tatilimi kv deyle heba etmezdim.esim cok istiyorsa gitsin anasinin yanina.cocuklarimi da gondermrm mesela..anasini sevmeyen danasini da sevmeyiversin...tatil deniz kum gunes huzur.huzur esittir ev..yani yasam kalitenizi kendiniz saglarsiniz.kolayliklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?