Ah bu kayınvalidem 😔

Böyle aileye cazgir olacaksin 6 yildir yemedigin yutmadigin laf kalmamis.e sizde artik bir seyleri yüzlerine vurun esinizden korkmayin..ben olsam gitmezdim esimide bir güzel laflarimla paylardim.esin bile sana müstehak goruyor oyle gormese agzinda dili var biseyleride senin icin onlara konusurdu...inceldigi yerden kopsun ben olsam ezdirmezdim kendimi yani ben böyle oldum yasaya yasaya

Konunun sorun kaynagi esin gitmis gormus ne hala orda ciksin gelsin evine birde ustune hala kac km yola cagiriyor bu erkekler neden bu kadar kor

10 ay calis 2 ay kv stresi cek ne gerek var be kuzum..aileyse seninki de aile..tatilimi kv deyle heba etmezdim.esim cok istiyorsa gitsin anasinin yanina.cocuklarimi da gondermrm mesela..anasini sevmeyen danasini da sevmeyiversin...tatil deniz kum gunes huzur.huzur esittir ev..yani yasam kalitenizi kendiniz saglarsiniz.kolayliklar diliyorum

Yaz tatilinizin iki ayını eşinizin ailesinin yanında geçirmek ne demek hemde siz iyi davranmayan, sürekli laf sokan insanların yanında, üstüne üstlük eşiniz sizin ailenize iyi davranmiyorken. Bu kafayı anlamak mümkün değil. Bu kadar alttan alıp, erkek ailesi kıymetlidir mantığıyla hareket ettiğiniz için siz suclusunuz.

Son olaya gelince, eşinizin tekrar gelip sizi göturmesi mantıklı değil. Bir karar vermişsiniz arkasında durun.

Son düzenleme:
Sevgı pıtırcığı olmak ters tepmıs basta koysaydın mesafeyı ve agızlarının payını verseydısn sımdı yapamazlardı bence esınde baktın sen sessız kalıyon oda alıstı ezılmene. Ama bence ezdırme kendını ısın var gucun var hıc eyvallahın olmasın esınde bı zahmet haklının yanında olsun taraf tutacak sa. Sınırları aşmadan bıldır hadlerını hepsıne bınarıza cıkarsada oh kendımı ezdırmedım dersın cıkar gıdersın. Ben olsam oyle yaparım 3 gunluk dunyada valla kımsenın hadsızlıgıyle bos laflarıyla ugrasamam

Şakaya vurdum azcık laf sokmalı, yaşın ileri ya baba kalp çarpıntısı yapabilirdiye sordum dedim ama yine de çok bozuldum
Kusura bakmayın da siz buna laf sokmak mı diyosunuz Allah aşkına. Onlar düşünmez torunu o kadar yol yapınca nolcak demez. Sizi oraya getirdiğine bakar. Siz bırakın onları eşinize yakılnlaşın.tatlı dille deyin diyeceğiniz. Direk bişey dedinmi onlardan kıymetlisi olmaz. Ama hayır demeyi de bilin sizin sınırlarınızı da zorlamasınlar. Ne demek canım karı koca anlaşmış tek başına gelmiş oğlan ille gelinle yorumda gelsin. Herseye karışma karar verme hali çok can sıkıcı

Tatile gitmediğimize tam olarak hangi dediğimden kanaat getirdiniz çok merak ettim. 2 ay tatil bence hem aileler için hem tatile gitmek için gayet yeterli bi süre ben böyle düşünürdüm sizin yerinizde olsam .

Daha fazla ağrına saygım yetmedi bu kadarı bie bozdu ama onu. Evet ysni ben de üzülürdüm belki ama sağlık oldun oğlum derdim anlardım yani

Evet malesef yapımla alakalı bi sevme sevilme isteğim vardı, o kadar
Ki tüm herkeste sevilecek bişey bulurdum mutlaka yani kayınvslidemi sevmemem için neden yoktu ama sağolsunlar el birliğiyle mahvettiler. Şimdi ötle bir niuetim yok sadece huzur şstiyotum bu kezde huzuruma el atıyorlar.
.

Attırtma hıc kafana takma. Bende 7 yıllık evlıyım kv zaten akrabam ama ızın versem kaynanalık yapar hakkıyla o kapasıte var ızın vermıyorum. Ha lafını sozu duydum 7 yılda bır ıkı agız dalasınada gırmısızdır. Ben gelıp hemen esıme anlatırım annen boyle dedı/yaptı bende boyle dedım yada yaptım dıye. Sonrasında bıraz konusur dertlesırız ıkıncı gun kalktıgımda aklımda bıle olmaz okadar takmam yanı gerekte yok cunku onemlı bırı degıl. Bence sende huzurunu onlar ıcın bozma sana ne dogruysa soyle sustur cokta konusursa kus konusma

Eğer Evet bayramlarda sürekli gidiyoruz birinde kendi aileme birinde onunkine. Tatili yazın yapıyoruz.

Al işte

Yanimdüğün için olağan olan takı mevzusunda bile olmadık rezillik çıkardı. İştw benim dediğimde tam olarak bu kendi akrabaları biz oğlana gelme dedik yaxık çocuk küçük yol uzun diyor. Bizimki gelecekler tabi. Bi de zorunluyum yani

Ben eşiminin hala cocuk gibi dolmasınaiçerliyorum ah bi konussak zayen bi şeilde anlaşırız.

Tatile yazları mutlaka gideriz zaten dwnize çok yakım bi şehitde yaşıyorum hafta sonları vile gitme imkanımız oluyor. Kayınvalide olayınada 2 yıldır kota koydum gece yıl eşimden 2 hafta sonra gittim 2 hafta kaldık tatile gittik. Bu yaz da hiç gitmedim. Ama hzurumu 900 km öteden yide de bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…