ah eden eski sevgili

Niye beklesin ki?
beklese beyninizi yerdi . benim namusumu temizleyin diye.

ama o zaman neden yıllar sonra bu kardeşimin sayfasına girip böyle manidar bi resmi paylaşmak? yanlış anlamayın gerçekten sizlerden fikir almak amacını anlamak ona göre davranmak istiyorum, kardeşim de öyle, kaç gündür bişey yazacak yazamıyoruz..tüm samimiyetimle soruyorum siz olsanız ne yaparsınız

Eğer bu kişi gerçekten oysa bence yara falan deşmeşsiniz belliki o da konuşmak istiyor ama hakkını helal edeceğini sanmıyorum...Mesela şöyle diyebilirsiniz örneğin Bursalıysa: Merhaba canım sen Bursadaki kızdın değilmi? diyebilirsiniz eğer değilse hem karşı tarafa rezil olmazsınız eğer oysada bir gün konuşalım sana uygun bir yerde diye fakat kardeşiniz ciddi düşünüyorsa yani mesele helallik değil evlenecekse gidin yoksa bi daha razı olmaz sizden

Son düzenleme:
Benzzer bir durumu çok kısa bir süre önce ben yaşadım. Hala da yaşamaktayım.
Diyebileceğim tek şey önce kendimi sonra da onu hiçbir zaman affetmeyeceğim.

Benzzer bir durumu çok kısa bir süre önce ben yaşadım. Hala da yaşamaktayım.
Diyebileceğim tek şey önce kendimi sonra da onu hiçbir zaman affetmeyeceğim.

canım böyle söyleme herşey biz insanlar için, ne olur sen de bi yorum yap belki de en doğru yorumu sen yapabilirsin aynı duyguları yaşamış biri olarak..

sence karşımızda ki o mudur ? evlendi de onu mu gösteriyor ya da direkt kimliğini belli etmeden kendi adı ve uydurma bi soyadıyla mesaj mı veriyor? sen olsan ne yapardın bnm yerimde?

ben de böyle düşündüm siz şu sunuz değil mi desem ? ama kızın soyadı farklı belki de evlidir bu niyetle nasıl gideceğim

ihtimallerle yaşıyorsunuz?

bence o değil _

haa eğer oysa vicdan yoksunu gibi davranan kardeşinize rahatsızlık vermek istemiştir ki eğer oysa bunu başarmış bile.

Erkek kardeşiniz gerçekten pişman degil...Hayatı yolunda gitmiyor diye aklına getirdiği geçici bir durum bu..Pişman olmuş olsaydı gecesi gündüzüne karışırdı inanın..Yatamazdı,ona ulaşmak için akla karayı seçerdi..Ne eder bir yolunu bulur ulaşmaya çalışırdı..Ama belli ki öyle degil işin rengi...Yolunda gitmeyen hayatını kızdan sözde helallik isteyerek yoluna koyacabilecegini sanıyor efendi..Yani yine menfaati devreye giriyor..

Siz ise durumun böyle olduğunu biliyorsunuz o zaman uzak durun derim ben..Her paylaşılan mesaj ''seninle konuşmak istiyorum'' anlamına gelmez tıpkı kardeşinin göstermelik çektigi vicdan azabı gibi..Kardeşine apaçık ''SEN BİR HAYVANSIN'' demiş..

Olay budur yani...Kendinizle olan hellallik mevzusu ise size kalmış...

ben de böyle düşündüm siz şu sunuz değil mi desem ? ama kızın soyadı farklı belki de evlidir bu niyetle nasıl gideceğim

Merak ediyorsun değil mi ? Nasıl olduğunu bilmek,size kızgın mı hâlâ bilmek istiyorsun....Ne dersek diyelim sen konuşacaksın belli ki ama sana bir tavsiye en azından konusurken kendi adına hellalik iste..

Kendi mevzunu devreye sok öyle konuş kardeşinin yaptıgı şe....lik için bırak kardeşin konuşacaksa konuşsun..Bu senin görevin değil..

Önce şehir olarak sorun eger hayır derse o degildir evet derse soyadıyla sorun yani onu tanıdıgınız zamanki soyadıyla..Kardeşinizin eski arkadaşları falan yok mu öğrenebileceği mutlaka vardır iyice araştırsın yada o kızın yakın bir arkadaşına mesaj atıp sorun,Kardeşinizin amacı helalleşmekmi yoksa kızı ortada bırakmamakmı?

ya ne desen haklısın, gerçekten ben kardeşimden daha pişmanım..tüm erkekler mi böyle bilmiyorum ama kardeşim sizin düşündüklerinizi düşünemiyor hatta ilk tepkisi " evlenmiş ban aonu mu göstermeye çalışıyor" oldu, yani verdiği mesajı bile alamıyor bence, o yüzden ben devreye girmek istiorum

Nasıl demeli bilmiyorum ki; kızın canı yandıysa eğer helal ediyorum dese bile konu sahibi ya da bu durumda olan insanlar için kendini kotardı ya kızın kendi hayatı, geçmişte yaşadıkları, hissettikleri. Bunun diyeti var mı peki helallik karşısında verebileceğiniz?

Bence mesajı atan kişi o ama sandığınız gibi karşınızda evlenmiş, mutlu messut hayatına devam eden bir insan yok.
Mutlu olma şansı verilmiş olsada kendisine mutlu olmayı yakıştıramayan biri var. Kendisi gibi karşısındakinin mutsuzluğunu görmek isteyen biri var.
Biliyorum ki kardeşinin yakası asla bir araya gelmedi ve ben eminimki tek hatasıda bu değildi. Şimdi soruyorum size kardeşinizz şu an başarılı, mutlu evli barklı bir insan olsaydıda böyle düşünecekmiydiniz yoksa bir günah çıkarmam ı bu lütfen bu soruyu kendinize bir sorun ? Ben hiç sanmıyorum. Kardeşiniz hep tepetaklak gelmiş sizde bunun sebebini buna bağlamışsınız belki af dilersek herşey düzelir biz elimizden geleni yaptık demek için.

hakkımı helal edıyorum dese bıle kı demez allah sorar bunun hesabını o yuzden hıc bosa eskı mevzuları deşmeyın

O zaman kardeşinin sakın pişman oldugunu söyleme o kıza yani bu yalan olur..Kardeşin durumu umursamıyor bile..:)) Bu pişman olmuş adam replikleri değil ..

Senin mevzun ise konuşulacak bir mevzu degil kızla..İlle de konuşacagım dersen kız suçlu olarak kardeşini gösterecektir...Yani sen sadece seninle alakalı durum için kıza o mu degil mi diye sorarsın eger cevap müspet olursa pişmanlıgını ama dikkat et kendinle ve bu olaya sessiz kalmanla alakalı mesajını gönder ve geri çekil...

Sana yazacagı mesafla seni affedip affetmeyecegini söyleyecektir zaten...Ve o mesajın içerigi ne olursa olsun fazla uzatma..Kızı daha fazla üzmeyin..Affetse de affetmese de razı gelin ve susun o saatten sonra

canım kardeşimin amacını gerçekten anlayamıyorum ,bu konu daha çok bnm ona çemkirmem onun sessiz kalması şeklinde konuşulduğu için anlayamıyorum ama helallleşmek galiba. zaten kızın soyadı farklı olunca direkt evlenmiş diye düşündü

Şu tepkiden sonra kimse bana inandıramaz kardeşiniz olacak o kişinin "pişmanlık" yaşadığını.
Bulaşmayın kıza daha fazla.
Helallikmiş pehhhh.
Kızın işi gücü yok "evlendiğini" göstermeye çalışıyor ha??
Kardeşiniz olacak kişi ne kadar da önemsiyor kendini.

Ya ama şöyle düşünün eğer gerçekten sevseydi dayanamazdı arardır onu..Ve siz kıza bir şey yapmamışsınız veya bu şeyin olmasına aracı oldunuzmu? Eğer olmadıysanız ve dedikodusunu yapmadıysanız o ağırlığı atın üstünüzden hiç uğraşmayın bile boş yere uykunuz kaçmasın kardeşinizde eğer o kız evlenmemişse bir an önce o kızı bulup durumu kapatmaya çalışsın yada sussun bedelini çeksin

Kesinlikle.............

canım anlayamadım ne demek istediğini, karşılık olarak verebileceğiniz derken? böyle birşey mi teklif etmek gerekir? ne istese veririm karşılığı olamaz tabii ama

yuh başkada bişey demıyorum bence sız o kardeşınızı eve bağlayın başka kızlarında canını yakmasın evet dogru yazıyorum o kardesınızı eve BAGLAYIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…