Niye beklesin ki?
beklese beyninizi yerdi . benim namusumu temizleyin diye.
işte cnm ben de unutmadığını düşünüyorum, ondan bişey gelmese inan arayıp onu rahatsız etmezdim içim içimi yese de, ben de netten değil yüz yüze konuşmak istiyorum ama ilk mesaj konusunda kararsızım ne yazılabilir ki
Benzzer bir durumu çok kısa bir süre önce ben yaşadım. Hala da yaşamaktayım.
Diyebileceğim tek şey önce kendimi sonra da onu hiçbir zaman affetmeyeceğim.
Eğer bu kişi gerçekten oysa bence yara falan deşmeşsiniz belliki o da konuşmak istiyor ama hakkını helal edeceğini sanmıyorum...Mesela şöyle diyebilirsiniz örneğin Bursalıysa: Merhaba canım sen Bursadaki kızdın değilmi? diyebilirsiniz eğer değilse hem karşı tarafa rezil olmazsınız eğer oysada bir gün konuşalım sana uygun bir yerde diye fakat kardeşiniz ciddi düşünüyorsa yani mesele helallik değil evlenecekse gidin yoksa bi daha razı olmaz sizden
ihtimallerle yaşıyorsunuz?ama o zaman neden yıllar sonra bu kardeşimin sayfasına girip böyle manidar bi resmi paylaşmak? yanlış anlamayın gerçekten sizlerden fikir almak amacını anlamak ona göre davranmak istiyorum, kardeşim de öyle, kaç gündür bişey yazacak yazamıyoruz..tüm samimiyetimle soruyorum siz olsanız ne yaparsınız
ama o zaman neden yıllar sonra bu kardeşimin sayfasına girip böyle manidar bi resmi paylaşmak? yanlış anlamayın gerçekten sizlerden fikir almak amacını anlamak ona göre davranmak istiyorum, kardeşim de öyle, kaç gündür bişey yazacak yazamıyoruz..tüm samimiyetimle soruyorum siz olsanız ne yaparsınız
ben de böyle düşündüm siz şu sunuz değil mi desem ? ama kızın soyadı farklı belki de evlidir bu niyetle nasıl gideceğim
ben de böyle düşündüm siz şu sunuz değil mi desem ? ama kızın soyadı farklı belki de evlidir bu niyetle nasıl gideceğim
Erkek kardeşiniz gerçekten pişman degil...Hayatı yolunda gitmiyor diye aklına getirdiği geçici bir durum bu..Pişman olmuş olsaydı gecesi gündüzüne karışırdı inanın..Yatamazdı,ona ulaşmak için akla karayı seçerdi..Ne eder bir yolunu bulur ulaşmaya çalışırdı..Ama belli ki öyle degil işin rengi...Yolunda gitmeyen hayatını kızdan sözde helallik isteyerek yoluna koyacabilecegini sanıyor efendi..Yani yine menfaati devreye giriyor..
Siz ise durumun böyle olduğunu biliyorsunuz o zaman uzak durun derim ben..Her paylaşılan mesaj ''seninle konuşmak istiyorum'' anlamına gelmez tıpkı kardeşinin göstermelik çektigi vicdan azabı gibi..Kardeşine apaçık ''SEN BİR HAYVANSIN'' demiş..
Olay budur yani...Kendinizle olan hellallik mevzusu ise size kalmış...
canım böyle söyleme herşey biz insanlar için, ne olur sen de bi yorum yap belki de en doğru yorumu sen yapabilirsin aynı duyguları yaşamış biri olarak..
sence karşımızda ki o mudur ? evlendi de onu mu gösteriyor ya da direkt kimliğini belli etmeden kendi adı ve uydurma bi soyadıyla mesaj mı veriyor? sen olsan ne yapardın bnm yerimde?
ya ne desen haklısın, gerçekten ben kardeşimden daha pişmanım..tüm erkekler mi böyle bilmiyorum ama kardeşim sizin düşündüklerinizi düşünemiyor hatta ilk tepkisi " evlenmiş ban aonu mu göstermeye çalışıyor" oldu, yani verdiği mesajı bile alamıyor bence, o yüzden ben devreye girmek istiorum
Önce şehir olarak sorun eger hayır derse o degildir evet derse soyadıyla sorun yani onu tanıdıgınız zamanki soyadıyla..Kardeşinizin eski arkadaşları falan yok mu öğrenebileceği mutlaka vardır iyice araştırsın yada o kızın yakın bir arkadaşına mesaj atıp sorun,Kardeşinizin amacı helalleşmekmi yoksa kızı ortada bırakmamakmı?
ya ne desen haklısın, gerçekten ben kardeşimden daha pişmanım..tüm erkekler mi böyle bilmiyorum ama kardeşim sizin düşündüklerinizi düşünemiyor hatta ilk tepkisi " evlenmiş ban aonu mu göstermeye çalışıyor" oldu, yani verdiği mesajı bile alamıyor bence, o yüzden ben devreye girmek istiorum
canım kardeşimin amacını gerçekten anlayamıyorum ,bu konu daha çok bnm ona çemkirmem onun sessiz kalması şeklinde konuşulduğu için anlayamıyorum ama helallleşmek galiba. zaten kızın soyadı farklı olunca direkt evlenmiş diye düşündü
Bence mesajı atan kişi o ama sandığınız gibi karşınızda evlenmiş, mutlu messut hayatına devam eden bir insan yok.
Mutlu olma şansı verilmiş olsada kendisine mutlu olmayı yakıştıramayan biri var. Kendisi gibi karşısındakinin mutsuzluğunu görmek isteyen biri var.
Biliyorum ki kardeşinin yakası asla bir araya gelmedi ve ben eminimki tek hatasıda bu değildi. Şimdi soruyorum size kardeşinizz şu an başarılı, mutlu evli barklı bir insan olsaydıda böyle düşünecekmiydiniz yoksa bir günah çıkarmam ı bu lütfen bu soruyu kendinize bir sorun ? Ben hiç sanmıyorum. Kardeşiniz hep tepetaklak gelmiş sizde bunun sebebini buna bağlamışsınız belki af dilersek herşey düzelir biz elimizden geleni yaptık demek için.
Nasıl demeli bilmiyorum ki; kızın canı yandıysa eğer helal ediyorum dese bile konu sahibi ya da bu durumda olan insanlar için kendini kotardı ya kızın kendi hayatı, geçmişte yaşadıkları, hissettikleri. Bunun diyeti var mı peki helallik karşısında verebileceğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?