mutlaka öğrenmiştir ama kardeşimden bi özür bi pişmanlık duymak görmek istemese kardeşimin sayfasına girip paylaşır mıydı?
Bence mesajı atan kişi o ama sandığınız gibi karşınızda evlenmiş, mutlu messut hayatına devam eden bir insan yok.
Mutlu olma şansı verilmiş olsada kendisine mutlu olmayı yakıştıramayan biri var. Kendisi gibi karşısındakinin mutsuzluğunu görmek isteyen biri var.
Biliyorum ki kardeşinin yakası asla bir araya gelmedi ve ben eminimki tek hatasıda bu değildi. Şimdi soruyorum size kardeşinizz şu an başarılı, mutlu evli barklı bir insan olsaydıda böyle düşünecekmiydiniz yoksa bir günah çıkarmam ı bu lütfen bu soruyu kendinize bir sorun ? Ben hiç sanmıyorum. Kardeşiniz hep tepetaklak gelmiş sizde bunun sebebini buna bağlamışsınız belki af dilersek herşey düzelir biz elimizden geleni yaptık demek için.
O zaman kardeşinin sakın pişman oldugunu söyleme o kıza yani bu yalan olur..Kardeşin durumu umursamıyor bile..:)) Bu pişman olmuş adam replikleri değil ..
Senin mevzun ise konuşulacak bir mevzu degil kızla..İlle de konuşacagım dersen kız suçlu olarak kardeşini gösterecektir...Yani sen sadece seninle alakalı durum için kıza o mu degil mi diye sorarsın eger cevap müspet olursa pişmanlıgını ama dikkat et kendinle ve bu olaya sessiz kalmanla alakalı mesajını gönder ve geri çekil...
Sana yazacagı mesafla seni affedip affetmeyecegini söyleyecektir zaten...Ve o mesajın içerigi ne olursa olsun fazla uzatma..Kızı daha fazla üzmeyin..Affetse de affetmese de razı gelin ve susun o saatten sonra
canım inan olayı ilk öğrendiğimden beri düşüncem bu..seni üzmek istemem ama kardeşim tepetaklak değil kendi çapında mutlu biz onun için üzülüyoruz evlenemedi çocuğu yok diye . ben bu durumu aldığı ah a bağlıyorum ama o bu durumu takmadığı için daha bunların iyi günleri olduğunu ve bu ah ın daha acı bi şekilde çıkacağını düşünüyorum.
senin soruna gelecek olursak gerçekten herşey toz pembe bile olsa bu ah ın bu dünya da ya da öbür dünya da çıkacağını düşünüp huzursuz olurdum
canım inan olayı ilk öğrendiğimden beri düşüncem bu..seni üzmek istemem ama kardeşim tepetaklak değil kendi çapında mutlu biz onun için üzülüyoruz evlenemedi çocuğu yok diye . ben bu durumu aldığı ah a bağlıyorum ama o bu durumu takmadığı için daha bunların iyi günleri olduğunu ve bu ah ın daha acı bi şekilde çıkacağını düşünüyorum.
senin soruna gelecek olursak gerçekten herşey toz pembe bile olsa bu ah ın bu dünya da ya da öbür dünya da çıkacağını düşünüp huzursuz olurdum
canım anlayamadım ne demek istediğini, karşılık olarak verebileceğiniz derken? böyle birşey mi teklif etmek gerekir? ne istese veririm karşılığı olamaz tabii ama
canım kardeşimin sayfasındaki bişeyi paylaşmış ya ilk mesaj olarak ne demek lazım ki kardeşimi karıştırmayayım ama mecbur o sayfadan yazacağım, "tanışıyor muyuz , adınız eskiden tanıdığım ve şu an kendimi ifade etmem gerektiğini düşündüğüm biriyle aynı, sadece isim benzerliği mi" gibi bişey mi yazmalıyım.
bu arada kız zaten töbe etmiş, kardeşim bi yıl kadar sonra geri dönmek istediğinde, dön ama şunu bil ben töbe ettim tekrar aynı hatayı yapamam diyince bizimki dönmekten vazgeçmiş, işte bunlar yüzünden kahroluyorum, hazır elime bi fırsat geçmişken konuşmak istiyorum
Son kez yazıcam çünkü pc yi parçalıcam okumaya devam ettikçe.
Demek kendi çapında "mutlu" kardeşiniz??
Çünkü kardeşiniz bir Ş......ZZZ.
Yatın kalkın dua edin evlenemesin diye,neden mi??
İlahi adalet denen bişey var.
Kardeşiniz olacak Ş...ZZ. Evlenip birde kızı olursa üzülürüm,neden mi? Bi düşünün.
Haa kesin "bakire" birini ister evlenirken de değil mi??
El sürülmemiş namnamuslu bir kızcağız alır kendine!
. Kendinden değilse bile çocuklarından çıkar, sizden bile çıkar o zaman.[/QUOTE]Şu anlattıklarınızdan ben kardeşinizin pişmanlık hissettiğini düşünmüyorum. Eğer birazcık pişmanlık hissetseydi daha doğrusu hata yaptığını düşünseydi sizin dediğiniz gibi mutlu bir şekilde hayatına devam edemezdi, vicdanı rahat olmazdı. ( Beni onun mutluluğu neden üzsün ben kendi mutsuzluğuma yanıyorum gözümde değil hiç kimse).
Ortada bir ah olduğunu düşündüğünüz halde kardeşiniz için üzülüyor olmanızda tuhaf hemde bir yuva kuramadığı için. Siz kendi cevabınızı vermişsiniz zaten herşey toz pembe bile olsa bu ah ın bu dünya da ya da öbür dünya da çıkacağını düşünüp huzursuz olurdum
durum daha da vahımlestı o zaman... pekı bır de su kafama takıldı sız ırtıbat kurdugunuz da kızın sımdıkı esı veya sözlüsü neyse, sevgılısı,, sahıt olursa bu konusulanlar ne derse kıza ozaman ne olacak??
Son kez yazıcam çünkü pc yi parçalıcam okumaya devam ettikçe.
Demek kendi çapında "mutlu" kardeşiniz??
Çünkü kardeşiniz bir Ş......ZZZ.
Yatın kalkın dua edin evlenemesin diye,neden mi??
İlahi adalet denen bişey var.
Kardeşiniz olacak Ş...ZZ. Evlenip birde kızı olursa üzülürüm,neden mi? Bi düşünün.
Haa kesin "bakire" birini ister evlenirken de değil mi??
El sürülmemiş namnamuslu bir kızcağız alır kendine!
haklısınız bu konuda şöyle düşündüm şifresi vs eşinde olsa heralde cesaret edemezdi kardeşimin sayfasından paylaşım yapmaya
Arkadaşım sana katılmakla beraber şunu eklemek istiyorum hiçbir konuya bukadar sinirlenmemistim.sizde uzuluyorsunuz konu acmissinizda 5-6yil önce neden birşeyler yapmadınız kız ortada kalırken? Ozaman ki tepkisizliginizi şimdide gosterinve kizi lütfen rahat bırakın...
[/B]. Kendinden değilse bile çocuklarından çıkar, sizden bile çıkar o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?