ahı tutanlar kulübü!

Hyatta canımızı sıkan içimizi burkan öyle şeyler yaşıyoruzki, mesela en son yaşadığım acı buraya üye olmamı derdimi daha iyi anlatmak ve başka insanların görüşünü almak içindi, üst komşum beni strese sokup 13 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu olayı, Allah o bebeğe ömür biçmemiş belki ama birinin sebep olması çok acı bişeydi benim için, ona istem dışı ettiğim Ahım ise Rabbim sana aynı derdi yaşatsın evlatlarına değil lafım ama sende çok bekle iste ama istediğine kavuşama demiştim.. Allaha havale ettim, tepemdende hayatımdanda defettim.. kısacası canını sıkanı def et..

İşte bende azönce yazmıştım ya ilk eşimi ve orada hep gülerek yazdım, bizim tecrübe dediklerimiz aslında yediğimiz kazıklar

1 sene 7 aydır

aslında hepsi birer sınav ama bız anlayamıyoruz işte

ay dur bıtane var hemde cok onemlı aklıma gelen anlatıyım
bızım bı akrabamız var ben hıc gormedım ama neyse
adamın 3 kızı vardı adam başka kadına gıttı cocukları ve karısını terkedıp yıllar boyuda gorusmedıler
adamın diger kadındanda 3 kızı oldu tabı karısı adamı hıc bosamadı
karısı nasıl ah ettıyse adam son 2 yada 3 yılını yatalak gecırdı
kactıgı kadında karısı bosamadıgı ıcın adama baya zulm ettı
kac kere babamı arayıp bu kadın benı bosamıyo bu kadında bana zulm edıyo dıye agladıgını duydum:18::18:

bak sana şahit olduğum bi ah hikayesi :) arkadaşımın kocası başka kadın için bundan ayrılmak istedi, kadın çaresiz napsa olmuyo kabul etti ve mahkeme çıkışı kadın boşandığı kocasına şeyin derde tutulsun dedi:)) alenen söledi bunu ve aradan 6 ay geçti ex eşi prostat olmuş Sonra bi yığın ameliyat geçirdi.. Ameliyattan her ayıldığında adam zeynep zeynep diye arkadaşımın adını sayıklıyomuştu küfürle karıŞIK

Son düzenleyen: Moderatör:

ağzım acık okudum

birde ben anlatayım
annemlerin tek erkek kardesleri var ve kiz kardeşlerini hiç istemezmiş sofraya onlar oturuyor diye hiç oturmazmiş onlar kalksin ben oturayım dermiş annannemle çok kavga ederlemiş bu yüzden birgün annenem oğlum demiş nereye atayim bu kızları sende 10 kızla sofraya otur anlarsin demiş ve dayımın 10 kızı olmuş 3 küçük yasta ölmüş hep erkek evlat hasretiyle kalmiş belki 10 kızla değil ama 7 kızla sofraya oturmuş oldu böylece o yüzden ailemizde kiz evlatlara önem verilir

şu dunyada öyle insanlarla karşilaşiyoruzki haksizliklar yalan dolan kandirilmalar gözyaslari geriye dönüp baktiğimzda bende bunları yapmiştim istemedende olsa yapmiştim diyoruz en azindan ben diyorum aslinda insan ne yaparsa kendine yapiyor bu yüzden beddua etmek iyi değil hatta bedduya nereye gidiyorsun demişler geldiğim yere demiş Allah görüyor inaninki herkes ettiğini çekiyor ama bu dünyada ama ahirette sabır lazim işte oda bizde yok

Benim bir arkadaşımın başına geleni anlatayım.Birisine çok aşık olmuştu çocukta onu çok seviyordu.Çocuğun eski sevgisi allem etti kallem etti aralarını bozdu resmen ayrılmalarına sebep oldu.Eski sevgili olan kız başka birine deli divane aşık oldu ve her yerde ballandıra ballandıra sevgilisinin zenginliğini,jestlerini anlatıyordu.Onunla iki yıl çıktı ve çocuk ondan bir çırpıda ayrıldı.Kız çok kilo aldı o dönem bunalıma falan girdi.Şimdi ise benim arkadaşım olan çok iyi biriyle evlendi.Onu çok seven bir eşi var.Villada falan oturuyor.Diğer kız hala evlenemedi kimi istese mutlu olamıyor hep problem çıkıyor bir türlü evlenemiyor.İki seveni ayırdı ve ahı tuttu arkadaşımın ohhhhh çok iyi oldu hiç acımıyorum o kıza.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

düşünüyorum ama aklıma gelmıyo :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…