ne kadar süredir yalnızsın
insanın sevgisi bitse bile aklı oyalancak birşeyler arıyor. hayatında biri yoksada oturup eskileri düşünüp düşünüp kahırlanıyorsun
ben öyleydim mesela.ama şu an çok sevdiğim biri var. geçmişte yediğim kazıkları gülerek anlabiliyorum
ne kadar süredir yalnızsın
insanın sevgisi bitse bile aklı oyalancak birşeyler arıyor. hayatında biri yoksada oturup eskileri düşünüp düşünüp kahırlanıyorsun
ben öyleydim mesela.ama şu an çok sevdiğim biri var. geçmişte yediğim kazıkları gülerek anlabiliyorum
aslında hepsi birer sınav ama bız anlayamıyoruz işteHyatta canımızı sıkan içimizi burkan öyle şeyler yaşıyoruzki, mesela en son yaşadığım acı buraya üye olmamı derdimi daha iyi anlatmak ve başka insanların görüşünü almak içindi, üst komşum beni strese sokup 13 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu olayı, Allah o bebeğe ömür biçmemiş belki ama birinin sebep olması çok acı bişeydi benim için, ona istem dışı ettiğim Ahım ise Rabbim sana aynı derdi yaşatsın evlatlarına değil lafım ama sende çok bekle iste ama istediğine kavuşama demiştim.. Allaha havale ettim, tepemdende hayatımdanda defettim.. kısacası canını sıkanı def et..
çokmuş be
aslında hepsi birer sınav ama bız anlayamıyoruz işte
Son 10 yılımı düşününce baya bi sınavdan geçmişim
merhaba
Bu ara o kadar cok bu dünyanın adaletsiz oldugunu bana kötülük edenlerin ettiği kötülüğün yanına kaldıgını o kadar cok düşünür oldum ki canım fena sıkılıyo
O yüzden bu konuyu açıyorum ki ben ve benım gibi düşünenlerin bu can yanması biraz azalsın
Varmı başınıza gelen ya da şahit oldugunuz ah edıpte ahının tutma hikayeleri
Buyrun paylaşalım
Sonradan not:bu konuda geyik istemiyorum......!
bak sana şahit olduğum bi ah hikayesi :) arkadaşımın kocası başka kadın için bundan ayrılmak istedi, kadın çaresiz napsa olmuyo kabul etti ve mahkeme çıkışı kadın boşandığı kocasına şeyin derde tutulsun dedi:)) alenen söledi bunu ve aradan 6 ay geçti ex eşi prostat olmuşSonra bi yığın ameliyat geçirdi.. Ameliyattan her ayıldığında adam zeynep zeynep diye arkadaşımın adını sayıklıyomuştu küfürle karıŞIK
ağzım acık okudum
Bİ ERKEĞE EDİLECEK EN FENA AHETME ŞEKLİYMİŞ BUNU ANLADIM,
alone hala devam ediyosun mumkunse bıdaha konularımda yorumunu istemiyorum saygılar
Bunu yorumu hiç yakıştırmadım sana kanka
bibi derdimi yazdım dalga geçiyosunuz hoşmu?
mune konuyu kapatırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?