ahı tutanlar kulübü!

Gercek hayatta mi yoksa kk dami her ikisindede oldu

Bende ahı çok kısa sürede tutanlardanım özellikle ah etmesem bile beni üzenin incitenin yanına kar kaldığını hiç görmedim çok şükür..
Ama bende de öyle bela bir merhamet vardır ki sonra tutan ah için oturur üzülürüm falan..tek üzülmediğim ahı anlatayim

Bir zamanlarki yakın arkdsm(kız) sapığında sapığı çıktı onla arkdslgmı kesiyorum diye tehditlere,arabamı çizmelere ,intihar etmelere fln başlayıp bana çok bela oldu çok çektirdi sülük gibi kurtulamıyodum kızdan..dışardan baksan dünyanın en normal insanı dersin kız ağır hasta çıktı..neyse arkdslgmı bitirmeye dair son mesajlarımı atarken

(O dönem babamla annem boşandı,babam başka kadına gitti,iflas ettik ve babamdan herhangi maddi yardm almıyoduk annem 50 yaşndan sonra iş piyasasına girdi (kendi işini kurdu) ve o dönemde annem saydgm babanem ölmüştü ben yurtdısındayken

Bu kızda benim en üzüntülü en ağır bunalım yaşadığım dönemde dediki ; "baaaak baban bile terketti seni zaten..döööön bi sizin durumunuza bak(maddi) bir bizimkine bak aynı yerdemiyiz..annen çalışsın dursun haha tarzı iğrenç şeyler söyledi ..." O daha o lafları söyler söylemez hayatının hatasını yaptığını 2 sene sonra bir kendi bir benim durumuma tekrar bakmasını bu hayatta hiçbişeyin belli olmıycağını söledim

Sonuç: 1 sene geçmeden annesi babası boşandı.babası iflas etti,büyük iş kadını olma şirket açma hayalleri kuran kız sekreter olrk işe girdi :) sevgilisinden dayak yiyerek ayrılmak zorunda kaldı daha bikachaftalıkken :)

Biz mi? Annem alanında turkiyede tek kadın ve tüm işadamlarını,bürokratları çevresine topladı..inanılmaz başarılara imza attı onlarda duydular :) ben güzel bir ilişki yaşadım(artık bitti ama) o da uzaktan hasetle izledi..eski erk arkdsını hic tanımadıgım halde cocuk bana mesaj atıp o kızın ne kdr hasta ve bana takık oldugundan bahsetti..

Daha çok var aslnda benim ah hikayem...

Tabi yazarim cnm once kk da olani anlatayim aslinda ahh etmedim ama Rabbim o kadar adeletliki yarina bırakıyor ama yanina birakmiyor kimsen8n
Benim paylasim yaptigim 2-3 tane topik vardi gecen yil birde hamileydim birgun biri ile trtistim banlandim 1 gün ama 3 gun oldu kk ya giremedim yeni sifre istiyorum ama gelmiyor neyse bende yeni bir uyelik actim ismimide ayni yaptim ve topike yazmaya basladim cepten girdigim için yanlış yaziyordum hep bide dua ediliyordu orada yazinca arkadaslar beni tanidi ozel mesajdan mesude sen misin dedi arkadas evet benim dedim boyle boyle oldu dedim neyse kiz bana sakin belli etme ikinci uyelik oldugunu seni banlarlar dedi bende yeniyim o ara bilmiyorum daha giremem korkusu ile aciklamadim topikde ozel mesaj atanlarada cevap veremiyordum yeni uye oldugum icin 100 paylasim yapmam lazimdi neyse ben diger topikte ki arkadaslarin profillerini ziyaret ettim onlar benim oldugumu anladilar ki zaten gizlemedim de yoksa ayni isimle geri gelmezdim neyse o ara bu arada sifrem gereksiz kutusuna gidiyormus bunu gorunce bu uyeligime geri dondum diger topikdeki arkadaslar birsuru hakaretler iftiralar atti bana benim hamile oldugumdan bile suphe ettiler ben baskalarindan dua istemişim falan gilan tabiki yazdigim topiktekiler benim kim oldugumu biliyordu zaten beni savundular bunlar beni disladi ben daha o topige gitmedim sonra duydum ki bunlar tartisip ayrilmislar bitisiuyeligini iptal ettirmiş gitmis birgun birisi mesaj atti belkide sen hakliydin sana yanlis davrandik istersen topige yazabilirsin diye ama bu olayda cok agladim cok üzüldüm boyle iste biraz uzun oldu ama

bi tane daha yazıyım ;
üniversitede bı kız vardı bigun işte grupca bı yere eğlenmeye gittik bu arkadaslarıyla kavga etmıs bana dedıkı bız senınle yakın olalım gıbılerınden bıseyler soyledı
sonra bız konusmaya basladık falan bıkaç gün gectı bı baktım kız arkadaslarıyla barısmıs dırek benı sattı
bende hıcbısey demedım ah falanda etmedım bı sure gectı bunlar gene kavga etti
bu gene benım yanıma gelmeye kalkıştı bu sefer yanıma yaklastırmadım otekı kızlarda tekrar almadılar yanına uzulmuştum ama ah etmemiştim genede gözümün onunde oldu

2.sine gelince ben 3 abim ve ablam bir kaliyordum abla calisiyor bende cocuklarina bakiyordum ablam beni bir yere yollamiyordu hep evde yemek temizlik çamaşır her is bana bakiyordu bir aekadasimla dahi gorusturmuyordu kendi geziyor ben bir yere gidince benimle tartisip kusuyordu bende telden faceye takiliyorfum veya arkadaslarla mesajlasiyordum ama ablam telefonu elime aldigimda bana bagirip cagiriyordu kac defa elimden telimi alfi sakladi atti kirdi neyse ben evlendim ciktim o evden beni kinayan iki ablaminda cocuklarindan telefon düşmüyor bazen alin kendi cocugunuza bana yaptiklarinizi yapabiliyor musunuz diyorum bazende uzuluyorum tabi
Hayatta su var kimi yargilar ve kinarsan basina gelmeden olmezsin

ben asla ah etmem herkes bir sekilde yolunu bulur AllAHa havale ederm ama hakkimi helal etmedgim birkac insan vr.hickimsenin yanına kamaz yuce adalet var.heres bi skeilde temenni etmem ama cezasini buluyor Allah sevdiklerinden cikarmasin derim sadece

Lütfen kızma ama ben anlattığın 2 olayda da ne ah ne de tutma gibi birşey göremedim..sen öyle kabul etmek istemişsin sanırım kendini rahatlatmak için..ama tabi bahsettiğin olaylarda sen haklısın ona şüphe yok ama net ortamını bu kadar ciddiye alıp hayatta dert yokmuş gibi ağlayıp ah etmek ne kadar sağlıklı bir davranış tartışılır..

İkinci ablanın olayına gelince şimdi elinden telefon düşen bırak genci insan varmı ? Doğal bir sürec gelismis sadece çağla doğru oranda

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde ahim tutcak mi ki acaba(
Ama size bisey anlatayim benim 6yillk iliskim aldatma sebebiyle söze yakin zamanda bitti ve o kisiyle evlendi simdi mutlu mesut((

biz onunla daha once ayrildik ailesi yuzunden ben o zaman hemsirelik okuyorm ailesi istemedi beni hemsire olcam diye neysr bende uzatmadim ayrildim tekrar snava girdim okul oncesi ogretmenligi okudm neysem ki o dönem de cok agladim dedimki insallah karsina daha kotu bi kiz ciksin ailen ayagima kapansin diye ah ettim sonrasinda biz baristik hersey guzel giderken adam beni aldatti gitti aileside annemin akrabasi annesi bana yalvardi oglumu affet o kizin elinden kurtar biz cok pismaniz flan ben hemsirelik okuyorum doye begenmemidlerdi allah ogullarinin karşisina ilkokul mezunu benim aksime tam bir cadi cikardi allam etti kallem etti nikahi bastirdi hoş olan yine bana oldu( yine ben kirildim hep diyorum kendim ettim kendim buldum nu konuda neyse simdide insallah bana yasattigini yaşar diye dua ediyorum beni unutmasin insallah aldatilir kurdugu yuvaninhayrini gormesin bu kadar acik ah ediyorum ne cektigimi ben bilirim ssimdi mutlu cok mutluymus ama kotu haberlerinide alcam Allahim gordu herseyi nasilsa

...sanavatan olmasın demiştim..olmadı grçekten...

i
sevmedim ,üzmek de istmedim,eziyet de etmedim ama sevilmedim..eziyet edildim..

sevdim üzdüm,üzüldüm ama terkedildim bir daha da iflah olmadım..
:)Günahlarım dökülüyor demekki..

Eski eşten haber almıyorum ,almak isterdim çok..

Evet haklisin zaten ahh etmedim ama cok uzulmustum net ortamini ciddiye aldigimdan değil aslinda hamileydim cok duygusaldim yanlis anlasilmak ve cok kolay suclabmak zoruma gitti resmen yalancilikla suclandim yoksa suanda sanal ortami cok ciddiye almiyorum

Telefon olayina gelince ablam bana benim kizim eline teli almiyo isi yok gibi laflar etmisti bende telefonu faceye girsin bak bakalim nasil elinden dusmuyor kelimesi kullanmistim

Haaa şimdi anlaşıldı o zaman ablana çok güzel bir ders olmuş..neticede sen gençtin o zamanlar ve onun çocuklarına bakma zorunluluğun yoktu çocuğu yaparken sanamı sorduki anlayışlı olmalıydı..ehh zaten kınadığın başına gelmeden ölmüyosun

Bende birine ah ettim ve tuttugundada cektigi acilara sahit oldum.
Eski nisanlimla aylarca gel gitli bir sevgililik donemi gecirdik.
Gunun birinde ayrilma amacli kavga ederken, keske ellerin kirilsaydida ellerimi tutmasaydi dedim.
Neyse dayanamadik ayrilmadik.
Aylar sonra top oynarken eli kiriliyor. Maca gittiginden haberim vardi, gece aciya dayanamadigi icin defalarca aradi.
O an icin keske oyle bir beddua etmeseydim diye dusunmedim degil. Oyle bir yeri catlamiski elinin, rontgenden felan gozukmedi.
Bir iki haft nicin agridigini bilmeden gezdi, daha sonra MR cekilince alciya alinmasi gerektigini anladilar
ve biz nisanliyken beyefendinin kolu alcidaydi
Beyefendinin evlilik korkusu yuzunden nisanida attik,
nisani attiktan bir kac ay sonra dengesini kayip edip kafasinin ustunde dusuyor ve duserken en son beni gordugunu soylemisti.
Onun dustugunu goren arkadaslari hastaneye kaldirmis bunu bir kac saat hafizasi yerine gelmemis.
Tek hatirladigi duserken beni gormus olmasi
Basina bisey gelse benden bilcek bu gidisle

ben de birine ah ettim inşallah tutar belki tutmuştur bile bilmiyorum
ama tutsa bile ben bunu göremeyecem ya yanarım yanarım ona yanarım
Bir de o var. Acaba tuttu da biz mi göremiyoruz?
Ama ben ara sıra netten bakıyorum. Hiç de tutmuş gibi gözükmüyor.
Zaten artık tutsa da tutmasa da geçti! Heba olan oldu zaten.

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?
NECİP FAZIL KISAKÜREK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…