Gercek hayatta mi yoksa kk dami her ikisindede oldu
bende ablamın yaşadığı olayı anlatayım;
hayatına ilk giren erkek ve son olacağına inandığı adam...7 yıl çıktı ....ailesiyle ailem tanıştı benim nişan düğünüme geldiler,,ablamla izlediler ,ablamı beklettiler...okuldu askerlikdi bahanelerle,,,oğlan mühendislik okuyordu hersene mezun oldum yalanları ile ablamı oyaladı meğerse 7 yıldır ünivden mezun olamamış askerlik duruyor onca yalanlar birde...ablamı bıraktı ,3 ay sonra evlenmiş duydukkii,, başka şehirde oturuyorlar memleketleride başka....ablam hep Allaha havale ettiii,,2 yıl üstüne ablam evlendi doktor biriyle...hemde onların memleketinde ananelerinin evinin karşısında sağlık ocağında aile hekimi eniştem....şimdi içi yana yana baksın ablama....
merhaba
bu ara o kadar cok bu dünyanın adaletsiz oldugunu bana kötülük edenlerin ettiği kötülüğün yanına kaldıgını o kadar cok düşünür oldum ki canım fena sıkılıyo
o yüzden bu konuyu açıyorum ki ben ve benım gibi düşünenlerin bu can yanması biraz azalsın
varmı başınıza gelen ya da şahit oldugunuz ah edıpte ahının tutma hikayeleri
buyrun paylaşalım
sonradan not:bu konuda geyik istemiyorum......!
merhaba
bu ara o kadar cok bu dünyanın adaletsiz oldugunu bana kötülük edenlerin ettiği kötülüğün yanına kaldıgını o kadar cok düşünür oldum ki canım fena sıkılıyo
o yüzden bu konuyu açıyorum ki ben ve benım gibi düşünenlerin bu can yanması biraz azalsın
varmı başınıza gelen ya da şahit oldugunuz ah edıpte ahının tutma hikayeleri
buyrun paylaşalım
sonradan not:bu konuda geyik istemiyorum......!
2.sine gelince ben 3 abim ve ablam bir kaliyordum abla calisiyor bende cocuklarina bakiyordum ablam beni bir yere yollamiyordu hep evde yemek temizlik çamaşır her is bana bakiyordu bir aekadasimla dahi gorusturmuyordu kendi geziyor ben bir yere gidince benimle tartisip kusuyordu bende telden faceye takiliyorfum veya arkadaslarla mesajlasiyordum ama ablam telefonu elime aldigimda bana bagirip cagiriyordu kac defa elimden telimi alfi sakladi atti kirdi neyse ben evlendim ciktim o evden beni kinayan iki ablaminda cocuklarindan telefon düşmüyor bazen alin kendi cocugunuza bana yaptiklarinizi yapabiliyor musunuz diyorum bazende uzuluyorum tabi
Hayatta su var kimi yargilar ve kinarsan basina gelmeden olmezsin
Evet haklisin zaten ahh etmedim ama cok uzulmustum net ortamini ciddiye aldigimdan değil aslinda hamileydim cok duygusaldim yanlis anlasilmak ve cok kolay suclabmak zoruma gitti resmen yalancilikla suclandim yoksa suanda sanal ortami cok ciddiye almiyorumLütfen kızma ama ben anlattığın 2 olayda da ne ah ne de tutma gibi birşey göremedim..sen öyle kabul etmek istemişsin sanırım kendini rahatlatmak için..ama tabi bahsettiğin olaylarda sen haklısın ona şüphe yok ama net ortamını bu kadar ciddiye alıp hayatta dert yokmuş gibi ağlayıp ah etmek ne kadar sağlıklı bir davranış tartışılır..
İkinci ablanın olayına gelince şimdi elinden telefon düşen bırak genci insan varmı ? Doğal bir sürec gelismis sadece çağla doğru oranda
Evet haklisin zaten ahh etmedim ama cok uzulmustum net ortamini ciddiye aldigimdan değil aslinda hamileydim cok duygusaldim yanlis anlasilmak ve cok kolay suclabmak zoruma gitti resmen yalancilikla suclandim yoksa suanda sanal ortami cok ciddiye almiyorum
Telefon olayina gelince ablam bana benim kizim eline teli almiyo isi yok gibi laflar etmisti bende telefonu faceye girsin bak bakalim nasil elinden dusmuyor kelimesi kullanmistim
Bende birine ah ettim ve tuttugundada cektigi acilara sahit oldum.
Eski nisanlimla aylarca gel gitli bir sevgililik donemi gecirdik.
Gunun birinde ayrilma amacli kavga ederken, keske ellerin kirilsaydida ellerimi tutmasaydi dedim.
Neyse dayanamadik ayrilmadik.
Aylar sonra top oynarken eli kiriliyor. Maca gittiginden haberim vardi, gece aciya dayanamadigi icin defalarca aradi.
O an icin keske oyle bir beddua etmeseydim diye dusunmedim degil. Oyle bir yeri catlamiski elinin, rontgenden felan gozukmedi.
Bir iki haft nicin agridigini bilmeden gezdi, daha sonra MR cekilince alciya alinmasi gerektigini anladilar
ve biz nisanliyken beyefendinin kolu alcidaydi
Beyefendinin evlilik korkusu yuzunden nisanida attik,
nisani attiktan bir kac ay sonra dengesini kayip edip kafasinin ustunde dusuyor ve duserken en son beni gordugunu soylemisti.
Onun dustugunu goren arkadaslari hastaneye kaldirmis bunu bir kac saat hafizasi yerine gelmemis.
Tek hatirladigi duserken beni gormus olmasi
Basina bisey gelse benden bilcek bu gidisle
YOK!yokmu???
YOK!
Benim ağzıma edenler mutlu mesut yaşıyorlar... Demek ki ben hak etmişim.
Ne diyebilirim ki başka?
Neyse ben ilk sayfadan itibaren okumaya başlayayım.
Tolin, süpersin ya!şu bdv ye öyle bir ah ediyorum ki birgün çökecek ve açılamıycak bidaha açtıgım konuları trend yapana kadar canım cıkıyo yaaaa herkes bdv de
Bir de o var. Acaba tuttu da biz mi göremiyoruz?ben de birine ah ettim inşallah tutar belki tutmuştur bile bilmiyorum
ama tutsa bile ben bunu göremeyecem ya yanarım yanarım ona yanarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?