Aile arasında tartışma. Siz olsanız ne yapardınız?

Ablaniz halt etmiş eşinizin karışmasını istemiyorsa size olan tepkisini basbasa iken göstermesi gerekirdi eşinizin arkadaşınızın yanında değil bakale karışmış diye kızmış adam karışıp eşini savunmasa da sevmiyor herhalde hiç savunmuyor derler ablanızla mesafenin koruyun bence biraz bencil gibi ben yiyim halatı kimse ses etmesin modunda

o zaman görüşmeyiverin eşiniz ne güzel savunuyor sizi ablanız niye bu kadar her şeye yorum yapacak gücü buluyor kendinde? görüşmeyin laf taşımaya kalkanı da çıkarın hayatınızdan mutlu mesut yaşarsınız

Ablan yaşının insanı değil ,bu konuda yapacak -konusacak birşey yok diyip kendi hayatını yasamalisin.Sana laf getirenlere de prim verme....Esinle ablanin iletişimleri olumsuz etkilenecek diye boşuna kendini üzme ...sonuçta ben kendi eşimi umursarim bana ne eşimin kardesinden

Eşimin tepkisini sorgulamıyorum o durumda bana göre doğru olanı yaptı ama ablam kırılmış eşimin ona verdiği tepkiye. Ben buna şaşırdım. Onca şeyi sayıp sövüp karşısında tepki aldığında kırılabilmiş. Onun için fikir almak istedim ama sizde dahil bir çok yorumda haklı olduğumu gördüm teşekkür ederim. Ayrıca sizinde dediğiniz gibi eşim bir daha yaparsa aynı tepkiyi görür sana düzgün davranmayı öğrenecek dedi. Pek sanmıyorum ama en iyisi araya mesafe koymak

Ablanız kimsenin karşımasını istemiyorsa yalnızken tartışsaydı.
Kaldı ki tartışmayı bilmeyen, çapsız ve terbiyesiz bir kadınmış, kusura bakmayın da.
E böyle bir insan size "kırıldı" diye üzülmeyin bence. Abla da olsa, belli ki sorunlu.

Yani hırsından, sinirinden bunu bile düşünemeyen biri. Biraz bencil demek az kalır sanırım. Genelde sadece kendini düşünür. Üzülüyordum ama yorumlar kendimi iyi hissettirdi.

Yani hırsından, sinirinden bunu bile düşünemeyen biri. Biraz bencil demek az kalır sanırım. Genelde sadece kendini düşünür. Üzülüyordum ama yorumlar kendimi iyi hissettirdi.
İnsanın ablasının en çok desteğinin olması gereken kişinin destekten çok köstek olması tabiki insanı üzer. Ama ona bu haddi hep susarak siz vermişsiniz en başta tepki verseydiniz hiç bu kadar ileri gidemezdi

İstediği gibi bağırıp,çağırıp,karşısındaki insanlar tarafından tolere edilmeye alışmış ablanız.Bu sefer tepkiyi eşiniz göstermiş.İyide yapmış.Ağzına sağlık.Ablanız da bırakın küserse küssün.Haddini bilmeyi öğrenecek.Saygıyı,sevgiyi kaybetmemek için,davranış şeklini değiştirmesi gerektiğini anlasın biraz.Kimse onun şamaroğlanı değil.

Pardon da eşiniz olmasa siz ablanızın hakaretlerine susup oturacaksınız yani öyle mi ??
Bence disini geçirdiğine böyle davranıyor mesela patronuna falan böyle davranabiliyor mu ??
Öyle ya da böyle öfkesini kontrol etmeyi öğrenecek haddini bilecek ablanız.
Eşiniz çok doğru davranmış kırılan bundan sonra düzgün davranmayı öğrenir bir daha aynı lafları işitmez.

Esiniz en dogrusunu yapmis.

Tepki gosteririm tabi esimde is hakarete varirsa gosterir iyi yani kardes diye herseyi yapsin soylesin esiniz sussun olurmu oyle sey

Ben eşimi kardeşimle arama sokmam, birbirimizi çook çok kırıcı kavgalar etmişizdir kocamın haberi dahi olmaz çünkü biz 3 gün sonra can ciğer kuzu sarması oluruz da benim kocamın yaptıkları unutulmaz , affedilmez. Bir de ben kardeşime her lafı ederim ama kocama ağzını açtırmam laf edemez kardeşlerime. Yanlış yapmış eşiniz.

eşimle ablası laf dalaşı ederken eniştesi araya girdi diye eşim hala nefret eder adamdan
Ki adam kanatsız melek

Çok haklısınız. Ama elbette susup oturmuyorum eşim yanımda olduğu için sustum çünkü ablama bağırıp çağırsam susmak yerine daha da bağırıp olayı iyice büyütürdü büyümesin diye sustum eşimi düşündüğüm için. Öfkesini kontrol etmeyi öğrenebilir mi bilmiyorum ama bir daha ona bu fırsatı vermeyi düşünmüyorum.

Sadece sözlü tartışma olsa belki karışılmayabilir de üstüne yürüme vs durumlarda tabi ki karışmalı eşiniz.

Asıl karışmasa tuhaflık olur.

Karışır tabi, oldu canım. En sevdiği insana bağrılıp çağrılsın. Adam senin gözünün içine baksın ama ablanın seni üzmesin sessiz kalsın. Çok da iyi yapmış. Sen de ablamla benim aramda yaşandı sen karışma diye adama karşı çıkmayın. Ablan da kime nasıl davranacağını öğrenmiş olur. Böyle insanlardan nefret ediyorum. Alttan aldıkça kendilerini kaf dağında görüyorlar.

Eşiniz size son derece saygılı ise, ablanız da olsa yapılan saygısızlığı hazmedememesi son derece normal .. ne mutlu size Buarada daim olsun aranızdaki bu güzel tılsım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…