Aile Tanışması — Problemli Aile

Anne ve baba olacak kişiler hayatımdan çıkalı çok oldu. Evlenirken ikisi de yanımda değildi. Kimseye bu konu hakkında konuşma izni vermedim. Kimse de konuşamadı. Evlenecek olan benimle evlenecek. Diğer kişileri görmek tanımak zorunda değiller. Hayatımda en kötü günümden en iyi günüme kadar yanımda olmamış kişileri, evleniyorum diye tekrar yaşamıma sokamazdım. Sizede aynısını tavsiye ederim...

Çünkü son defasında o kadar uzun süre şiddete maruz kaldım ki, sesini duyunca bile tetikleniyor ve kusuyorum.
Bu yazdığınız beni bile yaraladı, lütfen tekrar hayatınıza almayın kendinize bunu yapmayın, yaşadıklarınıza anlayışla yaklaşmayacak ve yargılayacak insanlarla da hayatınızı birleştirmeyin derim naçizane.

Akışa bırakın. Kontrol etmeye çalışmayın durumu. Sizi seven isteyen bu şekilde gelsin. Siz annenize açın durumu, konuşuyorsanız da illaki babanıza söyler. Sizinle tekrar iletişime geçerse babanız ve eşinizin ailesi de illa aileyle tanışalım diye ısrar ediyorsa tanışsınlar. Göstermelik 1 2 defa gidilir en fazla canınızı sıkmayın. her şey olacağına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…