- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
-
Aynen öyle sürekli kardeşi yönetip parasını bile kullanmaya çalışıyor. Baktı ben dili gelin çıktım kendisiyle artık görüşmüyorum doğal olarak o da eşimle görüşemiyor adamı yine doldurdular boşa boşa diye. Ben de geri adım atmayacağım umarım sadece ilerde pişman olmam. Kardeşi yüzünden önce mutlu evliliğimiz yıkıldı şimdi de boşanıyoruz.seni kadin degil hizmetli goren adam aileni suclayip onlarla gorusmeme sarti kosuyor sizde kosa kosa donuyorsunuz.
Gikinizi cikarip sen kardesinle mesafe koy bizim sorunumuz kardesin diyemiyorsunuz , her seye amenna sonra bana boyle yapti soyle yapti
Kardesi bosan ben sana gul gibi kiz bulurum vaad ettiyse bosanalim demistir.anladigim sokma akilla calisiyor kendisi
Birak hayrini gorsunler onune bak bazi serler iki ayakli olarak yeryuzunde basi bos dolaniyor.Denk gelmissin yapacak bise yok.
Anlatilan kardeste anlattiginiz gibiyse hersey bittikten sonra en ala kazigi esiniz ondan yer it gibide pisman olur bu isler genelde boyledir
Çocuk olmadan kurtulmanız iyi olur bu doldur boşalt adamından.Merhaba arkadaşlar eşimle çok severek evlendik belki ben onu daha çok seviyordum. Nişanlılık zamanı ailesiyle ilgili bazı sorunlar gördüm kardeşi sürekli eşimi yönetmeye çalışıyor hatta yeri geliyor benim yapmadığım şeyleri eşime yapmışım gibi anlatıp eşimi dolduruyordu. Bunu gördüğüm zaman ayrılmak istedim ne olduysa bir şekilde barıştık. Evlendim zamanla düzelir dedim. İlk zamanlar evlilipimizde büyük bir problem yoktu ama yine kardeşi her şeye karışmaya hatta benim hakkımda kötüleyecek bir şey bulamayınca eşime olmamış şeyleri olmuş gibi anlatmaya başladı. Eşim bana bunlardan hiç bahsetmedi. Bana soğuk davranmasından her şeye kızmasından anladım. Ne zaman kardeşi ile konuşsa eşim eve gelip bir şeylere kızardı. Evde bir dağınıklık görsün bana ağır laflar ederdi. Sen pissin derdi ama halbuki evde öyle bir dağınıklık olmazdı. Sırf eşim seviyor diye ona çeşit çeşit yemekler yapardım ama bir gün kötü yemek yaptığımda benimle tartışırdı. O zamanlar evle de benle de çok ilgisizdi. Sürekli oyun oynar kendine bensiz yapacağı işler bulur uğraşırdı. Dayanamadım bir gün evden çıktım gittim. Eşim beni geri almaya geldiğinde Ailemin önünde sürekli beni aşağıladı ezdi. Güya ben ona evde yemek yapıyormuşum temizlik yapmıyormuşum. Bu arada ben de çalışan bir insanım. Aslında eşimin böyle demesinin sebebi kardeşi. Sürekli eşime sen evde iş yapma bırak o yapsın o seni hiç önemsemiyor derdi. Ben bunları gizli öğrendim. O gün bu gündür eşime güvenim kalmadı çünkü Kardeşiyle sürekli arkamdan beni çekiştirdiler. Evden ayrılma olayından sona eşim dön bir daha öyle davranmıyacam dedi. Çoğu konuda düzelmişti. Ama arayı bozan onun kardeşi olmasına rağmen benim ailemi suçladı ve onlarla eskisi gibi görüşmememi söyledi. Ben bu durumu kabul etmesem de zamanla ailemden ister istemez uzaklaştım. Bizim aramızı bozan kardeşi ise hiç bir şey olmamış gibi hala bizimle görüşmek istiyor sürekli eşimi arıyor ve yine aklına girmeye çalıştığını düşünüyorum çünkü eşim onunla bir saat görüştükten sona eve gelip ufak bir konuya bağırdı kızdı. Ve yine ailesiyle ilgili bir konu olunca eşimde bir soğukluk hissettim. Sanırım eşim değişmemiş kısa bir süreliğine bana değişmiş gibi gözükmeye çalışıyor. Boşanma davası açtım eskiden boşanmayı istemeyen eşim de artık bitsin dedi. İleriye dönük endişelerim var eşim bana haksızlık ettin ben sana kötü bir şey yapmadım diyor. Neden o zaman kardeşinin yanından gelince bana bağırdım dedim senin konuşman yüzünden dedi.eşim beni salak yerine de koymaya çalışıyor arkamdan Kardeşiyle bir işler çeviriyor ama bana öyle bir şey yok senin uydurma diyor. Eski olaylardan sona artık eşime hiç güvenemiyorum biriyle tel de konuşsa hemen işkilleniyorım o yine eşimi mi dolduruyor, asıl sorun eşim de biliyorum başkasının lafına geliyor. Sizin fikirleriniz nelerdir acaba?
Çok güzel yazmışsınız. Sadece çu an boşanma yeni diye mantıklı düşünemez duygularım ağır basar oldu. Umarım her şey bitince kurtuldum diye sevinirim.Eşiniz ailenizin yanında sizi assagilayıp ezdi ve siz ona rağmen geri mi döndünüz? Birde ailenizle aranıza mesafe girmiş.
Özellikle ikiniz de çalışıyorken temizliğe yemeğe tek kelime laf etme hakkı yok eşinizin zaten. Beğenmeyen kendi yapar. Hizmetçi gibi görüyor sizi bilmem farkında mısınız?
Başkasının lafından etkilenen insanla ömür geçmez, öyle kolay kolay da akillanmaz tipler.
İleriye dönük endişeleriniz neden var, kimseye hizmetçilik etmemiş, kardeşinin lafıyla sizi kötü davranan bir uydum akılliyla ömür tüketmemis olacaksınız bosaninca.
Ayrıca boşanma sebebiniz ailesi değil eşinizin kendisi bunu da unutmayın.
Benden zamanla bunu daha net anladım hep bekledim değişir diye değişmedi aksine beni suçladı ben bir iki dayanamayıp evi terk ettim. Sen zaten gideceksin gözün gitmekte diyor ama benim gözüm düzelmesinde. Yoksa ben onu seviyorum ama saygı güven olmayınca içim hep bir buruk.Ailenizin yanına yuvanıza dönün, barışın diye gelen bu dangalak herif sizi sürüklüyor, eziyor ve siz de o eve geri dönüyorsunuz aklınızdan zorunuz mu var? Kardeşinin lafına bakıp size kötü davranan adamın halâ hizmetini etmişsiniz kendinize düşmanlığınız mı var? Kim ki o ? Tüm bu yaptıklarına karşılık neden kendinizi bu kadar ezdirdiniz? Siz çok değersiz ama o pırlanta mıydı anlam veremedim. Kardeşini alsın başına çalsın, mutlu mesut yaşasınlar siz de bir an önce kendinizi kurtarın. Şu evlilik hayatınızda yapacağınız en akıllıca şey bir an evvel bu amip beyinli adamdan kurtulmak olur benden demesi.
Kardesi yada ailesi yuzunden degil esiniz yuzunden bosaniyorsunuz.Aynen öyle sürekli kardeşi yönetip parasını bile kullanmaya çalışıyor. Baktı ben dili gelin çıktım kendisiyle artık görüşmüyorum doğal olarak o da eşimle görüşemiyor adamı yine doldurdular boşa boşa diye. Ben de geri adım atmayacağım umarım sadece ilerde pişman olmam. Kardeşi yüzünden önce mutlu evliliğimiz yıkıldı şimdi de boşanıyoruz.
Benden zamanla bunu daha net anladım hep bekledim değişir diye değişmedi aksine beni suçladı ben bir iki dayanamayıp evi terk ettim. Sen zaten gideceksin gözün gitmekte diyor ama benim gözüm düzelmesinde. Yoksa ben onu seviyorum ama saygı güven olmayınca içim hep bir buruk.
Hayır aslında ben bizi böyle kötü etkileyenlere sınır çizdim. Eşime de zamanla sınırı çizdim. Sen de yapacaksın yardım edeceksin dedim. Ama eşim ne zaman dolup gelse evde bir huzursuzluk oldu. Yaşamadan insanin insan anlamıyor. Eşim hep beni suçladı sen onlarla anlaşmak istemiyorsun. Onların en ufak lafı sana batıyor dedi. Ama yaşadıklarım az buz değil evime gelip sürekli beni alttan alta laf soktular uygun cevabı verdim ama eşim Arkamda durmayın a pek bir şey değişmiyor.Olan olmuş boşanma aşamasına Gelmişsiniz artık. Bu saatten sonra önünüze bakın. Böyle gereksiz tavizlerin işe yaramadığını öğrenmişsinizdir umarım. Kendinizi değerli görün. Ben evdeyim, çalışmıyorum buna rağmen eşim bana temizlik yemek hakkında laf edemez. Siz çalıştığınız halde ne güzel ezdirmişsiniz kendinizi.
boşanmanızın sebebi eşinizin kardeşi değil, bir suçlu arayışıyla yazmışsınız gibi görünüyor. Basiretsiz eşiniz ve sizin doğru tavrı koyamamanız asıl sebep. Siz bu halinizi değiştirmezseniz,mutlu olmanın yolunu başkalarında ararsanız Mutlu olamazsınız.
Aynen öyle sürekli kardeşi yönetip parasını bile kullanmaya çalışıyor. Baktı ben dili gelin çıktım kendisiyle artık görüşmüyorum doğal olarak o da eşimle görüşemiyor adamı yine doldurdular boşa boşa diye. Ben de geri adım atmayacağım umarım sadece ilerde pişman olmam. Kardeşi yüzünden önce mutlu evliliğimiz yıkıldı şimdi de boşanıyoruz.
İlk zamanlar zaten kuş sütüyle besler aklına girerler. Ama sürekli olsa o zaman görürüm gerçek yüzlerini ama eşim yine görmezEvlenecek yaşa gelmiş ama ailesine siz ne diyorsunuz o benim karım diyecek olgunluğa erişememiş biri. Boşanın otursun kardeşiyle bakalım o yapsın yemeğini ev işini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?