Aile yüzünden birbirinden soğuyan eşler

Bosanmam diyorsan sakın çocuk düşünme ,o kadar uyarı yapmışsınız hala akillanmamis kardeşiyle asıl o görüşmesin sizin yerinizde olsam çocuk yok calisiyorsunuzda bosanirdim biterdi onun kahrını mi cekiceksiniz böyle hayat sürer mi.

Tel bir şey söyleyeceğim zor gününüzde size kapılarını açmış korumuş insanlarla ailenizle neden araya soğukluk girdi. Aksine onlara daha yakın olmanız gerekmez miydi?

Ben aslında dimdik duruyorum ama ailem Arkamda durmuyor onlara göre aşağılama her evlilikte olur herkes eşe akıl vermeye çalışır ben zamanla göreceköişim değiştiğini. Boşanmamam için ailem her şeyi yapıyor evde ailem de sürekli beni suçluyor sen istedin bu adamla evlenmeyi biz uygun olmadığını baştan dedik diyorlar ama eşimin önünde beni suçlayıp konuyu uzatmayın gidin evinize diyorlar.

Ben blörf yapmıyorum aksine çok soğudum bakıyorum buradan görüyorum yaşadıklarım normal değil. Sessiz cana yakın bir yapım var insanlar bu halimi süistimal ediyor. İnanmıyorum eminim arkamdan dönen işlere ama beni saf gibi aldatmaya çalışıyor benim aklımla dalga geçiyor. Bunlar beni aşırı soğuttu zaten.

Aynen öyle ben de farkındayım ama Ailemin evine geliyorum sürekli beni suçluyorlar. Her evlilikte olur sen idare etmeyi bilecen diyorlar. Bana kızıyorlar. Çok zor zamanlar geçiriyorum. Annem babam da sorunlu bir evlilik yaşıyorlar. Bana senin yaşadığın daha ne ki deyip durumu normalleştiriyorlar. İnanın evini bırakmak hayat arkadaşı diye güvendiğin insanı kötü görmek zor oluyor. Herkes olanı görüyor ama ben hep iyi yanlarına odaklanıyorm bilmiyorum böyle olmak istemiyorum ama çok duygusal insanım nasıl yenecem bilmiyorum. Belki boşandıktan sona düzelirim. Çok baskıya maruz kaldığımdan olabilir.

Boşanma yoluna girdik artık dönüş yok umarım zamanla iyi ki derim.

Tel bir şey söyleyeceğim zor gününüzde size kapılarını açmış korumuş insanlarla ailenizle neden araya soğukluk girdi. Aksine onlara daha yakın olmanız gerekmez miydi?
Eşimle bir tartışma yaşadılar eşim bir daha gelip gitmedi. Ailemle küsmedim ama ister istemez eskisi gibi görüşemez olduk.

Düzelmiyor bacım. Daha da kötüsü oluyor. Evlilikte yapılan en büyük hata bu

Düzelmiyor bacım. Daha da kötüsü oluyor. Evlilikte yapılan en büyük hata bu
Kesinlikle düzelmedi sadece daha iyi oynamaya başladı ve ben anladım kimse aynı evin içinde eşinin arkasından iş çeviremez bir yerden patlak verir. Eşim gözümün içine baka baka yalan söyledi. Değişmediği halde düzelmiş Arkamda duruyor taklidi yaptı.

Valla ben böyle bir durumda tek kardeşini değil bütün aileyi suçlarım bir dur yapma diyen engel olmaya çalışan Allah'ın kulu yok mu?Hiç mi merhametli biri yok aralarında? Yazmamışsın...Bu insanlar nasıl can verecekler...Ne hesap verecekler ahirette yazık...

Laf geçiremiyorlar ki öyle anlatır ki kendini melek gibi, hep karşı tarafı suçlar. Zaten aile de olay olunca birbirini tutuyor bana haklısın deseler de kendi çocuklarını kırıyorlar. Onlar da işler ciddiye binince beni suçluyorlar. Sonuçta ben gidince ellerine yine kalan çocukları olacak.

İnsanlar iyi şeylerde birbirini destekler kötülükte yanlış şeylerde değil ama bunun gibileri anlamaz işlerine gelmez bundan besleniyorlar sadece çünkü kötülükten... Bırak kalsın bir ömür yesinler birbirlerini...

Tipa tip ayni durumdaydim . Hatta abla yaninda bir de kaynana vardi bunu yapan, ikisiyle bir ugrastim . Biz de bosanma eşiginden defalarca döndük , sonucta her sey yoluna girdi. Nasil yoluna girdi dersen anlatmasi uzun . Özele yazar misin , anlataym ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…