Aile yüzünden birbirinden soğuyan eşler

Aynen öyle zaten boşanma kararı vermenin tek sebebi bu eşim değiştim izin vermiyorum dese de yaptıkları ile söyledikleri uyuşmuyor. Bir de benim arkamdan iş çevirdiğinden şüpheleniyorum ailesi ile. Bana sınır çizmiş gibi davranıp ikili oynuyor.

Valla siz dilli gelin gormemissiniz. Bence çok temiz kalplisiniz. Allah yardımciniz olsun.
Yanlış yazdım aslında dişli dicektim. Çünkü o bize neyi şöyle böyle yapın dese ben onun aklına uymadım. Ben aslında zaten çok saf temiz biriyim diye bana böyle davrandılar. Bir de Arkamda ailemde yok ailem hep olu böyle şeyler sabret zamanla düzelir dedi. Ama bu insanlar gün geçtikçe her gün arkamdan yeni bir iş çeviriyorlar farkındayım. Kardeşi zaten beni ve aileme herkese düşman etmeye çalışıyor sırf ben onla konuşmuyorum diye.

Malesef benim saflığımdan. Ben sustukça dozaşı artırdılar. Eşim de hep ne var bunda dedi. İftiralar oldu bana sen iftiracısın dedi. Ağır kelimeleri hiç hak etmediğim halde bana kullandı.

Diyorum bana tüm gün oturuyorsun iki yemek yapıyon onu da yapma diyor. Temizlik bu kadar zoruna gidiyorsa yapma diyor. Ailem de kadın yapr ev işini o moddalar zaten eşim de bundan güç alıyor.

Yanlış bakıyorsunuz. Aile yüzünden birbirinizden soğumamışsınız. Bizzat eşiniz olacak hödük yüzünden soğumuşsunuz, ki geç de kalmışsınız soğumak için.
Bana haksızlık ediyorsun diyerek sizi manipüle ediyor.
Sakın geri adım atmayın, zaten o hatayı bir kez yapmışsınız.
Ben de çalışacağım, ama eşimin kızkardeşi sen ev işi yapma o yapsın diyecek eşime, eşim de dinleyecek bana köle muamelesi yapacak ben de mutlu selamet evliliğime devam edeceğim öyle mi! Yok öyle dünya!

İlk mesajımda dediğim gibi boşverin artık, bundan sonra önünüze bakın. Eşinize arkamda durman gerekiyoru bile hissettirmemek lazım galiba. Sen nerede durursan dur ben dik duruyorum ve güçlüyüm hissini vermezsek bu adamlara bir haller oluyor. Sizin için herşey güzel olur umarım bundan sonra

Bı ınsan bırını sever cokta sever dedıgınıde yapar ama bu dedıklerı sanada uyyorsa yapılor ılk hata sızde neden aılenızden uzaklasacak kadar tavız verdınız bulunmadık bursa kumasımı bır ınsana bukadar tavız verırsenız boyle ezılırsınız kımse bosanmak ıcın evlenmez ama bosanmak dunyanın sonu degıl duzelmeyen ınsanı defalarca affedıp hala aynı seylerı yasamak sızın hatanız.
Kız kardes yılan ama suclu esınız sızınle yasayan sonucta o kardesı anlatırken esınız demıyormu ben yasıyorum evde pıslık yok yemeklerı guzel sen bunları nerden uyduruyorsun. Ben abıme boyle seyler soylesem bana karısını savunur benım ara bozucu oldugumu dusunup gorusmez esımde oyle yapar. Kafasını calıstırmak yerıne baskasının kafasıyla hareket edıyorsa suc onun.
Bosanılırsın bence bosanmak dunyanın sonu degıl helede cocugun yoksa herturlu gecınırsın.hatan ne bılıyormusun senı bu yasa getıren aılenden uzaklasabılıyorsan onun bukadar gereksız ve terbıyesız davranısları olmasına ragmen ondan uzaklasamıyor olman

Valla bence disli de değilsiniz. Yoksa aile ile gorusmeme meselesinde olay kopardı. Görümce ara bozmaya cesaret edezdi. Arayamazdi bile.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet eşim yüzünden ama sürekli kendimi ailesinin oynadığı bir oyun içinde buluyorum ve ben de bu yüzden fevri davranıyorum. Eşim beni anlamıyor onlar yüzünden evde bir şekilde huzursuzluk oluyor.

Eşin eş değil bildiğin dedikoducu fteyze gibi.

Kardeşi ile seni çekiştirip yüzüne nasıl baktı rezillik ya.
Ailenin yanında seni nasıl küçük düşürür
Allah akıl versin üzüldüm

Mslesef aslında ailemden ben uzaklaşmak istemedim eşim onları suçlsyıncs onlar artık evime gelmez gitmez oldu sırf bizim huzur kaçmasın diye. Öyle olunca daha az görüşür olduk. Eşimden soğudum evet SMS sanırım boşanma psikolojisiyle üzülüyorum.

İpini salın gitsin ablasıyla bir ömür mutlu yaşasınlar.

Ben var ya, bu yaşadıklarınızın sadece birini yaşasam bile basardım tekmeyi. Neden kendinizi kişiliğini bulamamış kişiler için ezdiriyorsunuz ya neden????

Öyle hala benim evliliği sürdüremediğimi söylüyor beni suçluyor. Boşanıyoruz zaten umarım Allah temiz kalbimi bilir de önüme zorluklar çıkarmaz.

Esiniz aptalin teki.Bugun kardesine uyar yarin baska birine....Tum hayatiniz teli,onu,bunu kollamakla mi gececek?Olmamis o adamdan.Ayrica neyin ne oldugunu,arkanizdan is cevirdigini madem bilio bosanalim demeside blörf.Ama siz blòrf yapmayin siz bilirsinizz ama adam olmayacaksa kurtulun akliniza yazik

Vallaha kardeşim kalbini kırmak istemiyorum ama bu nun sevilecek tarafı neresi? Seni ailenin yanında ezmesi mi? Yoksa sana hizmetçi muamelesi yapması mi? Başkanın lafı ile huzurunu kaçırması mi? Burda tek sorumlu olan esiniz. Her ailede sizi olumsuz etkilemeye çalışan insanlar çıkar. Yüz vermeyecek, haddini bildirecek o kadar. Bunu yapamıyorsa size ne yeterli kadar saygısı nede sevgisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…