- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
-
Aynen öyle zaten boşanma kararı vermenin tek sebebi bu eşim değiştim izin vermiyorum dese de yaptıkları ile söyledikleri uyuşmuyor. Bir de benim arkamdan iş çevirdiğinden şüpheleniyorum ailesi ile. Bana sınır çizmiş gibi davranıp ikili oynuyor.Kardesi yada ailesi yuzunden degil esiniz yuzunden bosaniyorsunuz.
Bir durusu olmadigi icin,aile kavramini anlamadigi kendi ailesi oldugunu idrak edemedigi,baskasindan danismanlik (akil)almadan hayatini idame ettiremedigi size saygi duymadigi onemsemedigi icin bosaniyorsunuz.
Kimse suclu degil sizin esiniz olmamis bunu oturtursaniz en azindan ikide bir kurup hirslanmazsiniz
Hayirlisi olsun hakkinizda
Yanlış yazdım aslında dişli dicektim. Çünkü o bize neyi şöyle böyle yapın dese ben onun aklına uymadım. Ben aslında zaten çok saf temiz biriyim diye bana böyle davrandılar. Bir de Arkamda ailemde yok ailem hep olu böyle şeyler sabret zamanla düzelir dedi. Ama bu insanlar gün geçtikçe her gün arkamdan yeni bir iş çeviriyorlar farkındayım. Kardeşi zaten beni ve aileme herkese düşman etmeye çalışıyor sırf ben onla konuşmuyorum diye.Valla siz dilli gelin gormemissiniz. Bence çok temiz kalplisiniz. Allah yardımciniz olsun.
Malesef benim saflığımdan. Ben sustukça dozaşı artırdılar. Eşim de hep ne var bunda dedi. İftiralar oldu bana sen iftiracısın dedi. Ağır kelimeleri hiç hak etmediğim halde bana kullandı.Allah böyle insanları ıslah etsin gerçekten insan abisini nasıl etkiler cidden bu eşler bu kadar kör mü insan eşini tanımaz mi
Hakkınızda hayırlısı olsun ama böyle aileler malesef ki hep var bitmiyorlar
Diyorum bana tüm gün oturuyorsun iki yemek yapıyon onu da yapma diyor. Temizlik bu kadar zoruna gidiyorsa yapma diyor. Ailem de kadın yapr ev işini o moddalar zaten eşim de bundan güç alıyor.Eşin ev işleriyle ilgili tartışma çıkarırken ben yapmak zorunda değilim,sen de yapacsksın diyemiyor musun?Yemeği beğenmedi mi ertesi güne hiç yemek yapma.Bir de böyle adama çeşit çeşit yemek yapıyormuşsun,Kıymet bildi mi hayır.Ayrıca şuraya da takıldım,kocan seni temizlij yapmıyorsun diye suçlarken sen ya da ailen çenesini kapatamadınız mı?Sen hizmetçisi misin beyefendinin?
İlk mesajımda dediğim gibi boşverin artık, bundan sonra önünüze bakın. Eşinize arkamda durman gerekiyoru bile hissettirmemek lazım galiba. Sen nerede durursan dur ben dik duruyorum ve güçlüyüm hissini vermezsek bu adamlara bir haller oluyor. Sizin için herşey güzel olur umarım bundan sonraHayır aslında ben bizi böyle kötü etkileyenlere sınır çizdim. Eşime de zamanla sınırı çizdim. Sen de yapacaksın yardım edeceksin dedim. Ama eşim ne zaman dolup gelse evde bir huzursuzluk oldu. Yaşamadan insanin insan anlamıyor. Eşim hep beni suçladı sen onlarla anlaşmak istemiyorsun. Onların en ufak lafı sana batıyor dedi. Ama yaşadıklarım az buz değil evime gelip sürekli beni alttan alta laf soktular uygun cevabı verdim ama eşim Arkamda durmayın a pek bir şey değişmiyor.
Yanlış yazdım aslında dişli dicektim. Çünkü o bize neyi şöyle böyle yapın dese ben onun aklına uymadım. Ben aslında zaten çok saf temiz biriyim diye bana böyle davrandılar. Bir de Arkamda ailemde yok ailem hep olu böyle şeyler sabret zamanla düzelir dedi. Ama bu insanlar gün geçtikçe her gün arkamdan yeni bir iş çeviriyorlar farkındayım. Kardeşi zaten beni ve aileme herkese düşman etmeye çalışıyor sırf ben onla konuşmuyorum diye.
Evet eşim yüzünden ama sürekli kendimi ailesinin oynadığı bir oyun içinde buluyorum ve ben de bu yüzden fevri davranıyorum. Eşim beni anlamıyor onlar yüzünden evde bir şekilde huzursuzluk oluyor.Yanlış bakıyorsunuz. Aile yüzünden birbirinizden soğumamışsınız. Bizzat eşiniz olacak hödük yüzünden soğumuşsunuz, ki geç de kalmışsınız soğumak için.
Bana haksızlık ediyorsun diyerek sizi manipüle ediyor.
Sakın geri adım atmayın, zaten o hatayı bir kez yapmışsınız.
Ben de çalışacağım, ama eşimin kızkardeşi sen ev işi yapma o yapsın diyecek eşime, eşim de dinleyecek bana köle muamelesi yapacak ben de mutlu selamet evliliğime devam edeceğim öyle mi! Yok öyle dünya!
Merhaba arkadaşlar eşimle çok severek evlendik belki ben onu daha çok seviyordum. Nişanlılık zamanı ailesiyle ilgili bazı sorunlar gördüm kardeşi sürekli eşimi yönetmeye çalışıyor hatta yeri geliyor benim yapmadığım şeyleri eşime yapmışım gibi anlatıp eşimi dolduruyordu. Bunu gördüğüm zaman ayrılmak istedim ne olduysa bir şekilde barıştık. Evlendim zamanla düzelir dedim. İlk zamanlar evlilipimizde büyük bir problem yoktu ama yine kardeşi her şeye karışmaya hatta benim hakkımda kötüleyecek bir şey bulamayınca eşime olmamış şeyleri olmuş gibi anlatmaya başladı. Eşim bana bunlardan hiç bahsetmedi. Bana soğuk davranmasından her şeye kızmasından anladım. Ne zaman kardeşi ile konuşsa eşim eve gelip bir şeylere kızardı. Evde bir dağınıklık görsün bana ağır laflar ederdi. Sen pissin derdi ama halbuki evde öyle bir dağınıklık olmazdı. Sırf eşim seviyor diye ona çeşit çeşit yemekler yapardım ama bir gün kötü yemek yaptığımda benimle tartışırdı. O zamanlar evle de benle de çok ilgisizdi. Sürekli oyun oynar kendine bensiz yapacağı işler bulur uğraşırdı. Dayanamadım bir gün evden çıktım gittim. Eşim beni geri almaya geldiğinde Ailemin önünde sürekli beni aşağıladı ezdi. Güya ben ona evde yemek yapıyormuşum temizlik yapmıyormuşum. Bu arada ben de çalışan bir insanım. Aslında eşimin böyle demesinin sebebi kardeşi. Sürekli eşime sen evde iş yapma bırak o yapsın o seni hiç önemsemiyor derdi. Ben bunları gizli öğrendim. O gün bu gündür eşime güvenim kalmadı çünkü Kardeşiyle sürekli arkamdan beni çekiştirdiler. Evden ayrılma olayından sona eşim dön bir daha öyle davranmıyacam dedi. Çoğu konuda düzelmişti. Ama arayı bozan onun kardeşi olmasına rağmen benim ailemi suçladı ve onlarla eskisi gibi görüşmememi söyledi. Ben bu durumu kabul etmesem de zamanla ailemden ister istemez uzaklaştım. Bizim aramızı bozan kardeşi ise hiç bir şey olmamış gibi hala bizimle görüşmek istiyor sürekli eşimi arıyor ve yine aklına girmeye çalıştığını düşünüyorum çünkü eşim onunla bir saat görüştükten sona eve gelip ufak bir konuya bağırdı kızdı. Ve yine ailesiyle ilgili bir konu olunca eşimde bir soğukluk hissettim. Sanırım eşim değişmemiş kısa bir süreliğine bana değişmiş gibi gözükmeye çalışıyor. Boşanma davası açtım eskiden boşanmayı istemeyen eşim de artık bitsin dedi. İleriye dönük endişelerim var eşim bana haksızlık ettin ben sana kötü bir şey yapmadım diyor. Neden o zaman kardeşinin yanından gelince bana bağırdım dedim senin konuşman yüzünden dedi.eşim beni salak yerine de koymaya çalışıyor arkamdan Kardeşiyle bir işler çeviriyor ama bana öyle bir şey yok senin uydurma diyor. Eski olaylardan sona artık eşime hiç güvenemiyorum biriyle tel de konuşsa hemen işkilleniyorım o yine eşimi mi dolduruyor, asıl sorun eşim de biliyorum başkasının lafına geliyor. Sizin fikirleriniz nelerdir acaba?
Mslesef aslında ailemden ben uzaklaşmak istemedim eşim onları suçlsyıncs onlar artık evime gelmez gitmez oldu sırf bizim huzur kaçmasın diye. Öyle olunca daha az görüşür olduk. Eşimden soğudum evet SMS sanırım boşanma psikolojisiyle üzülüyorum.Bı ınsan bırını sever cokta sever dedıgınıde yapar ama bu dedıklerı sanada uyyorsa yapılor ılk hata sızde neden aılenızden uzaklasacak kadar tavız verdınız bulunmadık bursa kumasımı bır ınsana bukadar tavız verırsenız boyle ezılırsınız kımse bosanmak ıcın evlenmez ama bosanmak dunyanın sonu degıl duzelmeyen ınsanı defalarca affedıp hala aynı seylerı yasamak sızın hatanız.
Kız kardes yılan ama suclu esınız sızınle yasayan sonucta o kardesı anlatırken esınız demıyormu ben yasıyorum evde pıslık yok yemeklerı guzel sen bunları nerden uyduruyorsun. Ben abıme boyle seyler soylesem bana karısını savunur benım ara bozucu oldugumu dusunup gorusmez esımde oyle yapar. Kafasını calıstırmak yerıne baskasının kafasıyla hareket edıyorsa suc onun.
Bosanılırsın bence bosanmak dunyanın sonu degıl helede cocugun yoksa herturlu gecınırsın.hatan ne bılıyormusun senı bu yasa getıren aılenden uzaklasabılıyorsan onun bukadar gereksız ve terbıyesız davranısları olmasına ragmen ondan uzaklasamıyor olman
Çünkü abisinin arkasında oluşuna güveniyor. Yaşamadan anlaması zor.Valla bence disli de değilsiniz.Yoksa aile ile gorusmeme meselesinde olay kopardı. Görümce ara bozmaya cesaret edezdi. Arayamazdi bile.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Öyle hala benim evliliği sürdüremediğimi söylüyor beni suçluyor. Boşanıyoruz zaten umarım Allah temiz kalbimi bilir de önüme zorluklar çıkarmaz.İpini salın gitsin ablasıyla bir ömür mutlu yaşasınlar.
Ben var ya, bu yaşadıklarınızın sadece birini yaşasam bile basardım tekmeyi. Neden kendinizi kişiliğini bulamamış kişiler için ezdiriyorsunuz ya neden????
Keşke bunu o da görse senin evlilik sürdürmekte gözün yok diyor aksine beni suçluyor ona haksızlık etmişim son zamanlarda düzeldi ama yine hep ailesini savundu. Bir kaç aşağılaması yine olduSorun esinizde..esiniz sorunlu ..esiniz esinizzz
Esiniz aptalin teki.Bugun kardesine uyar yarin baska birine....Tum hayatiniz teli,onu,bunu kollamakla mi gececek?Olmamis o adamdan.Ayrica neyin ne oldugunu,arkanizdan is cevirdigini madem bilio bosanalim demeside blörf.Ama siz blòrf yapmayin siz bilirsinizz ama adam olmayacaksa kurtulun akliniza yazikMerhaba arkadaşlar eşimle çok severek evlendik belki ben onu daha çok seviyordum. Nişanlılık zamanı ailesiyle ilgili bazı sorunlar gördüm kardeşi sürekli eşimi yönetmeye çalışıyor hatta yeri geliyor benim yapmadığım şeyleri eşime yapmışım gibi anlatıp eşimi dolduruyordu. Bunu gördüğüm zaman ayrılmak istedim ne olduysa bir şekilde barıştık. Evlendim zamanla düzelir dedim. İlk zamanlar evlilipimizde büyük bir problem yoktu ama yine kardeşi her şeye karışmaya hatta benim hakkımda kötüleyecek bir şey bulamayınca eşime olmamış şeyleri olmuş gibi anlatmaya başladı. Eşim bana bunlardan hiç bahsetmedi. Bana soğuk davranmasından her şeye kızmasından anladım. Ne zaman kardeşi ile konuşsa eşim eve gelip bir şeylere kızardı. Evde bir dağınıklık görsün bana ağır laflar ederdi. Sen pissin derdi ama halbuki evde öyle bir dağınıklık olmazdı. Sırf eşim seviyor diye ona çeşit çeşit yemekler yapardım ama bir gün kötü yemek yaptığımda benimle tartışırdı. O zamanlar evle de benle de çok ilgisizdi. Sürekli oyun oynar kendine bensiz yapacağı işler bulur uğraşırdı. Dayanamadım bir gün evden çıktım gittim. Eşim beni geri almaya geldiğinde Ailemin önünde sürekli beni aşağıladı ezdi. Güya ben ona evde yemek yapıyormuşum temizlik yapmıyormuşum. Bu arada ben de çalışan bir insanım. Aslında eşimin böyle demesinin sebebi kardeşi. Sürekli eşime sen evde iş yapma bırak o yapsın o seni hiç önemsemiyor derdi. Ben bunları gizli öğrendim. O gün bu gündür eşime güvenim kalmadı çünkü Kardeşiyle sürekli arkamdan beni çekiştirdiler. Evden ayrılma olayından sona eşim dön bir daha öyle davranmıyacam dedi. Çoğu konuda düzelmişti. Ama arayı bozan onun kardeşi olmasına rağmen benim ailemi suçladı ve onlarla eskisi gibi görüşmememi söyledi. Ben bu durumu kabul etmesem de zamanla ailemden ister istemez uzaklaştım. Bizim aramızı bozan kardeşi ise hiç bir şey olmamış gibi hala bizimle görüşmek istiyor sürekli eşimi arıyor ve yine aklına girmeye çalıştığını düşünüyorum çünkü eşim onunla bir saat görüştükten sona eve gelip ufak bir konuya bağırdı kızdı. Ve yine ailesiyle ilgili bir konu olunca eşimde bir soğukluk hissettim. Sanırım eşim değişmemiş kısa bir süreliğine bana değişmiş gibi gözükmeye çalışıyor. Boşanma davası açtım eskiden boşanmayı istemeyen eşim de artık bitsin dedi. İleriye dönük endişelerim var eşim bana haksızlık ettin ben sana kötü bir şey yapmadım diyor. Neden o zaman kardeşinin yanından gelince bana bağırdım dedim senin konuşman yüzünden dedi.eşim beni salak yerine de koymaya çalışıyor arkamdan Kardeşiyle bir işler çeviriyor ama bana öyle bir şey yok senin uydurma diyor. Eski olaylardan sona artık eşime hiç güvenemiyorum biriyle tel de konuşsa hemen işkilleniyorım o yine eşimi mi dolduruyor, asıl sorun eşim de biliyorum başkasının lafına geliyor. Sizin fikirleriniz nelerdir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?