- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Diyorum kendi kendime Allah başka ayrılık vermesin, nolcak gidip gelirsin diyorum ama bu konuyu konuşurken bile gözlerim doluyor :/Universite son sinifa kadar gece uyanip annemin yanina kosuyorum diye kalkip annen yok yat yerine diyordum :) iyi ki gitmisim.yoksa bir gun hepten ayrilacagiz hayatta hicbir seye kendi hayatini idare ettiremeyecek kadar baglanmamak lazim.cocukluktan geldiyse elde degil ama alisiyorsun inan.ilk 1 hafta aglamakla gecti universite baslangic gunlerim :)
Aglarsin ama alisirsin bak ben okududugum sehire geri donuyorum suan hatta dondugunde dogdugun yeri yabancilayacaksinDiyorum kendi kendime Allah başka ayrılık vermesin, nolcak gidip gelirsin diyorum ama bu konuyu konuşurken bile gözlerim doluyor :/
Yurtta kalacaksın büyük ihtimal.. ah o yurttaki ilk gece.. burnumun direğinin sızısı hala aklımda.. ama alışacaksın.. sonra ailenle yaşamak zor gelecek.. kendin için,eğitimin için bunu yapmalısın.
Ne zor geceydi ama :)aha aynen ruhum daralmıştı ilk gece..
ama sonra her şey çok güzeldi.
O kadar güzel anlatmışsınız ki, çok çok teşekkür ederim size. İnşallah güzel arkadaşlıklar biriktirebilirim sizin gibi.4 sene önce bende ayrıldım. Buz gibi kyk yurduna gittim hemde eskilerinden, demir ranzalı olanlardan. Muafiyet sınavı dolayısıyla da erken gittim bir hafta kadar. odan şu numara dediler. bir girdim... kimsecikler yok. Odadan çok koğuş sanki. Gelip de ben burada kalamam diyip daha valizi açmadan çekip gidenler oldu. Biz gidemedik tabi el mecburdu orada kalınacaktı. Orayı değil özlemek, sevebileceğimi hiç düşünmedim.
Sonra hayatımın en güzel 4 yılı o buz gibi yurtta geçti. Çıkıp giderken oradan o kadar üzüldüm, o kadar çok güzel anı biriktirdim ki. Pijamayla kutlanan doğum günleri, gizlice odaya sokulup makarna yapılan kettle, daha neler neler... Kardeş olmuştuk, her zorluğa birlikte göğüs germiştik. Şimdi hatırlayınca o çömezlik günlerini, geriye kalan bir gülümseme sadece.
Emin ol çok seveceksin kendi ayakların üzerinde durmayı. Her tatilde bayramda evine geldiğinde, ev daha bir değişmiş gelecek gözüne. Çocuk olarak çıkacaksın o evden, yetişkin olarak gireceksin. Sakın okula gitmemeyi falan düşünme. Anne baba sonsuza dek başında durucu değil. Kendi ayakların üzerinde durmayı öğren.
İlk okulumu ailemin yanında okudum, ikincisinde de yazdım ama olmadı..Ailesinin yanında okuyanlar bin pişman şu anda. (Bkz. ben)
Tepmeyin bu fırsatı kesinlikle, sonra çok pişman olursunuz.
Evet devlet yurdu okmadı ama özel yurtta kalacağım :/ ilk gece nasıl geçecek bilmiyorum...Yurtta kalacaksın büyük ihtimal.. ah o yurttaki ilk gece.. burnumun direğinin sızısı hala aklımda.. ama alışacaksın.. sonra ailenle yaşamak zor gelecek.. kendin için,eğitimin için bunu yapmalısın.
Yaa size çok teşekkür ederimİlk gün çok ağlamıştım ben de. Oda arkadaşım liseyi de yurtta okumuştu. Hiç üzülme bak çok eğleneceğiz dedi ve dediği de çıktı. 5 sene muhteşem geçti. Yurttaki arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Birimiz evlendi. İkimiz ise nişanlıyız. Mesleklerimiz var ama ona rağmen bir araya gelince yine yurt muhabbetleri dönüyor. 5 sene yaşadıklarımızı tekrar tekrar anlatıp; gülüyoruz. Sen içini rahat tut. Çok seveceksin İnan bana.
O kadar güzel anlatmışsınız ki, çok çok teşekkür ederim size. İnşallah güzel arkadaşlıklar biriktirebilirim sizin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?